nedeľa 16. septembra 2012

Nail polish collection

Ahojte :)

Konečne sa dostal na radu príspevok so zbierkou lakov na nechty. Tieto články mám veľmi rada, vždy obdivujem veľké zbierky lakov, kde ich baby skladujú, atď. Takže som sa rozhodla aj ja sa podeliť s Vami o moju zbierku :)

Ešte tak rok a pol dozadu som mala vo svojej zbierke asi 20 lakov. Potom som objavila Essence a Catrice a už to šlo. Pôvodná krabica mi už nestačila, kedže lakov som mala habadej. Všade kde som bola, som si musela kúpiť nejaký lak, aj ked som vedela, že podobnú farbu mám a netreba mi ho. Tak sa mi postupne rozrástla zbierka na 103 ks (na foto ich je tuším 97, lebo niektoré sú požičané). Mamina už mala zo mňa nervy, pretože všade som musela ísť do drogérky a kúpiť si nejaký lak. Neraz mi povedala, že mi všetky vyhádže, alebo mi s nimi vymaľuje izbu :D 
Vôňa odlakovača mi ako jedinej v rodine nevadí. Mamin priateľ to nenávidí, takže si aj v -10 stupňových mrazoch musím odlakovávať nechty na balkóne, lakovať ich pri dokorán otvorenom okne a zavretých dverách na izbe. Ťažké podmienky pre výtvor novej manikúry :D Dokonca aj Tim (môj pes - yorkshir) nenávidí "smrad" odlakovača. Vždy prská a uteká odomňa čo najďalej :D

Väčšinu lakov mám od Essence a Catrice. Laky mi vyhovujú, takže nemám prečo nekupovať ich. Niektoré síce horšie kryjú, iné dlho nevydržia, ale za tých pár peňazí to nie je taký horor. Nemám dôvod dávať za lak od Chanelu neskutočné peniaze. Podľa mňa je to totálne zbytočná investícia a vyhodené peniaze.

Tak prejdime na moju zbierku :) Laky mám uložené v krabici od topánok, ktorú mi pomohol oblepiť dedko pekným baliacim papierom :) Naspodok som nalepila tú takú protišmykovú gumu, ktorá sa väčšinou dáva do auta na palubovku. Aspoň mi laky nepadajú a stoja na mieste.






Mám ich rozdelené na Essence a Catrice a ostatné značky. Farby mám obsiahnuté asi všetky, trblietavých nadlakov mám dosť, takže som spokojná. Laky už kupujem pomenej, kedže mám všetky ktoré potrebujem, skôr teraz míňam na kozmetiku a oblečenie. Som zvedavá kedy sa mi mánia opäť vráti, pretože u mňa sa to strieda tak po polroku :D Momentálne trpím pigmentovou mániou. Odkedy som vyskúšala tie od Essence, chcem ďalšie. Asi sa poobzerám po pigmentoch od NYXu.

A teraz zopár fotiek, ktoré za mňa povedia všetko :)


Catrice

Essence Multi dimension

Essence podlaky, nadlaky, trbliče

Essence rôzne limitky

Essence Colour & go (22 ks, škoda že ich nemám viac)

NYC

Paris memories - 101 drogerie

mix

mix 2

mix 3 + môj jediný od Pupy

zdobičky

Dúfam, že sa Vám zbierka páči :) Budem rada, ak mi hodíte odkaz na Váš článok o zbierke lakov na nechty :) Ak by ste chceli vedieť niektorý odtieň laku, kľudne napíšte do komentáru :) Prípadne chceli by ste článok (ak sa mi bude chcieť natočím aj video) o make-up collection and storage?



wykyy

14 komentárov:

  1. Velmi pekna zbierka :) Ja mam okolo cca 70 lakov a ani ich nepouživam :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) no moje tiez stali bez povsimnutia 3 mesiace lebo sa mi ich neoplatilo lakovat kvoli robote ale uz su zas v plnej prevadzke :)

      Odstrániť
  2. super zbierka :) aj ja mám ale menšiu na blogu mám zatiaľ iba od essence ale obsahuje aj viac druhov :))http://natsnailart.blogspot.sk/2012/08/essence.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. diky :) tie colour nad go su fakt super, vidim ze nie som sama kto ich ma doma dost :) skoda ze tie nove su uz na dve veci a su nekvalitne..

      Odstrániť
  3. krásne laky, aj ja mám najviac essence a catrice, však čo, sme chudobní študenti :D :D najviac ti závidím topper vegas, ten nikdy neviem zohnať :( a raz keď ho mali som nemala peniaze :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jasne chudobni studenti :D tak ten topper som tiez zhanala strasne dlho az raz som nan narazila v KE..taka stastna som bola ze som to v tej drogerke dala patricne najavo a predavacky mali zomna asi zazitok :D sak si ho daj niekomu kupit ;) myslim ze ked ho velmi chces tak zan das aj tych 60 centov za postovne naviac..

      Odstrániť
  4. Ahoj :) Nechcela by si nám aj napísať príspevok "Ako objednávať z eBay ?" Diky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj :) tak skusit to mozem, ale problem je v tom, ze ja objednavam cez cesky ebay, ktory sprostredkovava platby aj vsetko ostatne, takze neviem ci to k niecomu bude..priamo cez ebay.com som este nekupovala a ani neplatila..

      Odstrániť
    2. Mne by pomohol hociaký návod :D pretože viacej vecí sa mi tam páči a nemám odvahu si to nejak objednať a na nete som nejaký "návod" :D nenašla :) takže určite všetko pomôže ;)

      Odstrániť
  5. Je mi jasný, že se svejma třema lakama tu za frajerku nebudu:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak niekomu stacia aj tie 3 ;) mne ich nestaci o 100 viac :D

      Odstrániť
  6. Waw pekna zbierka :) tiez ulietavam na Essence a Catrice. A pripajam aj odkaz na moje ulovky, o ktorych som nedavno pisala :)

    http://sensesnails.blogspot.sk/2012/08/velke-upratovanie-cast-prva.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. :D a ešte sa moj drahý bude sťažovať že mám veľa lakov... :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ja ich ani zdaleka nemam az tak vela..videla som nejake pripady co ich mali kolo 600 co uz ja povazujem zase za zbytocnost :D

      Odstrániť