štvrtok 4. októbra 2012

Benefit High beam

Tak konečne tu máme prvý kúsok s tohto článku. Chcela som ho vyskúšať dlhšie, aby som recenziu nepísala po týždni :)
Ide o legendárny rozjasňovač od Benefitu - high beam. Mám ho v malej cestovnej verzii 2,5ml, takže Vám budem opisovať tento. Veľkú 13ml veľkosť som nedržala ani v ruke, takže neviem, či majú rovnaký obal atď. Jediné čo viem je, že 13ml má štetčekový aplikátor ako u lakov na nechty.

Obal je pevný. Vkuse sa neviem rozhodnúť či je to sklo alebo veľmi tvrdený plast. Asi to skôr bude plastové, pretože mi to už párkrát popadalo na zem a pri mojej šikovnosti by sa hned roztrieskal po celej izbe :D Spodok je priesvitný, takže vidíme koľko produktu nám ešte zostáva. Máme na ňom nápis značky, produktu a vzadu nejaké drísty, ktoré mi ani foťák nechcel zaostriť, pretože sú maličké. Vrchnáčik je čierny. Spotrebovať by sme ho mali do 6M od otvorenia.



Otvára sa šróbovacím systémom. Ked ho otvoríme, nájdeme hubičkový aplikátor, podobný ako u leskov na pery. Pracuje sa s ním dobre, naberá množstvo produktu tak akurát. Mne aplikátor vyhovuje :)



Farba je taká béžovo chladne ružová. Splynie myslím s akýmkoľvek odtieňom pokožky a dodá jej krásny rozjasnený nádych :)
Aplikácia je jednoduchá. Stačí aplikátorom ťupnúť na miesto kde ho chceme a rozotrieť. Spočiatku som sa bála ako sa mi s ním bude pracovať, kedže tekuté tvárenky nadomnou vkuse vyhrávajú, ale práca s týmto je niečo úplne iné. Je mierne tekutý, takže sa blendí veľmi dobre. 
Konzistencia je teda mierne tekutá a krémová. Na tvári pred aplikáciu nezasychá rýchlo, takže ho stihnete rozotrieť presne ako chcete. Používam ho nad farbu na líčka, sem tam pod obočie a nad hornú peru.
(ako vidíte, tú ružovú farbu foťák zožral úplne, fotila som to asi 50x a na žiadej foto to nebolo vidno)







Výdrž ale nie je taká zarážajúca a úžasná ako by si niekto pomyslel. Tiež som čakala, že vydrží celý deň a večer ho budem ešte z tváre odličovať. Omyl. Pod obočím vydrží dlhšie, pretože tam si tak často nesiaham ako na tvár, ale nad lícnymi kosťami je to už horšie. 5-6 hodín a potom akoby sa vyparil. Neviem čím to je. Pritom ja nemám mastnú tvár a chová sa to takto. Neviem, či aj Vám ktoré ho máte vydrží podobne, alebo len ja som dáka divná :D

Poslednou vecou na spomenutie je parfemácia. Nie je žiadna. Aspoň teda ja tam necítim nič.

Tak dúfam, že som nezabudla na nič a spomenula som všetko o tomto malom zázraku. Mám ho tam ešte dosť, ale veľmi ma láka kúpiť si plné balenie. Je fakt výborný, pleť je krásne rozjasnená a navyše ked ho primiešate do make-upu, tak ja po 2 prebdených nociach by ste vyzerali ako čerstvo zobudené a svieže :) Výrobok odporúčam všetkými 20timi.

Máte aj vy high beam od Benefitu? Ako ste s ním spokojné? :)


wykyy

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára