utorok 5. februára 2013

Bourjois Rouge edition rúž

Ahojteee dievčatá :)

Myslím, že moja kríza je úspešne zažehnaná :) Trvalo mi to "len" týždeň a písanie príspevkov a hlavne vaše ohlasy mi veľmi chýbali :) Dúfam, že takáto vec sa mi už nikdy nezopakuje a ja vám budem môcť opäť pravidelne prinášať nové a nové recenzie a články :)

Tento článok by som chcela venovať recenzií na novinku od Bourjois, konkrétne sérií rúžov s názvom Rouge edition. Rúž som dostala od firmy na zrecenzovanie, za čo sa chcem veľmi pekne poďakovať :)

Tieto rúže nájdete v predaji celkom v 18tich odtieňoch, ktoré môžte nájsť tu. Ako všetky dobre vieme, na Slovensku sa táto značka v kamennej predajni dá kúpiť len vo Fann parfumériách. Na oficálnom e-shope je v predaji celkom 13 odtieňov. Dievčatá v ČR to majú jednoduchšie, kedže Bourjois kozmetika má stojan v Douglase. Postupom času si ale človek zvykne, že SR je 100 rokov pred opicami :D Ale poďme k samotnému rúžu :) Chcela by som ešte podotknúť, že netuším, ktoré odtiene boli rozosielané na recenzie. Ja som dostala odtieň č.12 Rose neon.



Obal rúžu sa mi páči. Je to čierne elegantné balenie so štyrmi stranami. Na jednej je farebný nápis ROUGE EDITION, na ďalšej nápis Bourjois a na tretej je nalepená nálepka s informáciami. Je na nej odtieň a spotreba. Naspodku obalu je priesvitná "nádobka" s odtieňom rúžu. Obal sa mi celkom páči, je naozaj elegantný, ale ten farebný spodok by som si odpustila, ten sa mi tam nepáči :D Má to ale tú  výhodu, že pokiaľ týchto rúžov máte doma viac, okamžite spoznáte odtieň, ktorý chcete použiť.
Viečko pekne dolieha a zacvakne, myslím, že sa len tak sama od seba v kabelke neotvorí. Celý obal je plastový.

Rúž má klasický vytáčací systém ktorý ide pekne plynule. Čo sa mi páči je to, že samotný rúž sa dá zasunúť úplne celý. Nie raz sa mi pri iných rúžoch, ktoré nejdu zasunúť celé stalo, že som viečkom doň zabrdla. Neznášam to! :D





Môj odtieň, teda 12 Rose neon, je naozaj krááásna neónová ružová. Presne takúto farbu som očakávala od MUA č.4. Pigmentácia je krásne sýta. Nie je to žiadny zafarbený balzám, ale naozaj krásne pigmentovaný rúž.

Po perách kĺže takmer sám. Tá ľahkosť nanášania je úžasná (malo by to byť vraj vďaka extraktu z kvetu orchidey). Pery stačí prejsť raz a farba je sýta a pery sú pekne pokryté. Keďže je rúž tak skvelo pigmentovaný, čakala som hydratáciu 0 bodov. Ale aj tá je fakt dobrá. Mala som na perách pocit, že som si na ne naniesla balzám a nie rúž.

Čo ma doslova zarazilo a ostala som fakt prekvapená, je výdrž. Rúž som v jemnej vrstve naniesla na pery o pol 2 poobede, naobedovala sa (debilný zlozvyk jesť až po tom, keď mám niečo na perách), šla si zapáliť a behala po obchodoch. Medzitým som nezabudla vypiť pollitra tekutín a o pol 4 po mňa prišli naši, že ideme na nákup. V tom mi mamča zahlásila, že čo to mám na perách, že krásny odtieň. Pozrela som na odraz v telefóne a rúž bol takmer taký istý, ako keď som ho naniesla. Samozrejme v strede pier ho už nebolo ale po okrajoch bol takmer nedotknutý. Prstom som ho rozmazala po celých perách a mala som ich stále pekné do ružova. Príchod domov bol okolo pol 5 a rúž bol stále pekný. Som fakt spokojná. Viem, že tento "príbeh" je dosť divný, ale na opis výdrže je myslím postačujúci :)





Pery po ňom nemám vysušené, fakt super hydratácia. Nezalieza do vrások, nezhlukuje sa na miestach. Nenájdem hádam žiadne negatívum. Tieto rúže sa naozaj vydarili :) Navyše mám pocit, že dokonca sladko voňajú :D

+ výber odtieňov                    - pre niekoho možno cena (10 eur Fann)
+ pigmentácia
+ hydratácia
+ ľahkosť nanášania
+ parfemácia
+ výdrž

S rúžom som úplne že spokojná a ďakujem naozaj ešte raz zastúpeniu tejto značky za možnosť otestovať takýto zázrak :) Aj keď som ho dostala na zrecenzovanie, verte mi, že píšem to, čo si naozaj myslím. Pokiaľ ho vyskúšate, určite budete somnou súhlasiť vo všetkom :)

Počuli ste o tejto novinke od Bourjois? Máte už doma niektorý z týchto rúžov alebo plánujete si ho zaobstarať? :)

Majte krásny deň,


wykyy

5 komentárov:

  1. Je nádherná :) díky za recenzi, už po ní koukám nějaký ten pátek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zloženie rúžu podľa tvojho opisu sa mi páči,ale farba ee :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak odtienov je na vyber dost, taky krvavocerveny by mohol byt krasny :P

      Odstrániť
  3. Tak ta vypadá krásně, vypadá sice výrazná, ale na rtech mi přijde celkem přirozená, super:o)

    OdpovedaťOdstrániť