utorok 12. februára 2013

Alverde minerálny korektor

Ahojky :)

Tiež neznášate kruhy pod očami ako ja? Nemávam ich často a moc výrazné, ale dakedy sa objavia, hlavne po noci, kedy som zle spala a treba to dačím zakryť. Rozhodla som sa pre to si kúpiť korektor. Iný, ako som používala doteraz. Je minerálny a je od Alverde. Tak sa mu poďme pozrieť na zúbky :)

Obal je typický alverdovský. Zelené viečko, spodok priesvitný a je celý z plastu. Na spodnej strane máme nálepku s informáciami, ktorých nie je veľa. Píšu, že ide o minerálny korektor, proti unaveným očiam. Objem neuvedený a dátum spotreby do 02/13, ale zatiaľ som na ňom nespozorovala, že by menil vôňu, ani nič podobné.
Viečko dolieha fajn, nemá tendenciu sa to samé otvoriť.

Po otvorení má korektor sitko s troma dierkami, ktoré sú veľké tak akurát a sype sa z toho množstvo, ktoré potrebujeme. Čo ma hneď ako prvé po otvorení "napadlo" je tá typická alverdovská vôňa, ktorá mi začína vadiť :D Niektoré výroky voňajú jemne, ale toto je až moc.




Práškovitosť korektoru nie je jemná. Nie je úplne jemne namletý, takže sa cez otvory sypú ako keby mini guličky a keď ich naberáte štetcom, rozdrvia sa. Čakala som teda, že to bude niečo jemnejšie a nie, že pri naberaní budem ešte zápasiť s tým, aby korektor bol na celom štetci a nanášal sa mi v pohode. Ale to je len jedna z mála vecí, čo mi vadí.




Ďalšou vecou je odtieň. Na to, že by mal slúžiť ako korektor pod oči a zakryť kruhy, je nechutne oranžový. Viem, že oranžová farba korektoru eliminuje kruhy pod očami, ale toto je moc. Ja tie kruhy nemám do siva, hneda alebo do neviem akej farby, ale toto je hrozne oranžové. Tým pádom ho pod tými očami strašne vidno a namiesto toho, aby niečo zakryl, tak sa usadí na miestach kde ho nanesiete, zvýrazní suchú pokožku (aj po natretí krémom) a zrazu máte pod očami nie tmavé, ale oranžové kruhy. Je to horor. Krytie tým pádom je strašne vysoké, ale tá farba. Vrrr.



Poslednou vadou tohto "zázraku", je výdrž. Nosila som ho pochopiteľne len doma, pretože tá farba je hrozná a nech som sa snažila akokoľvek, nedokázala som to rozblendiť do niečoho nositeľného. Po pár chvíľach, sa mi zhlukol na jednom mieste, z iných sa vytratil a mala som pocit, že som si po oči naniesla niečo, čo hrozne vysušuje pokožku a toto ja korektoru nemôžem prepáčiť.

Kupovala som ho v DMke v Alverde stojane za tuším 3,50 a aj keď to nie je veľa, myslím, že ochviľku poletí do koša. Nevyhovuje mi totálne vôbec a keď som ho používala, bola som z neho až vytočená.

+ obal                           - odtieň
+ objem/cena                     - nanášanie
+ krytie                         - konzistencia prášku
                                 - parfemácia
                                 - zhlukovanie
                                 - výdrž


Nemám, čo by som viac dodala. Podľa mňa je toto môj prvý prešlap za tento rok a veeeľmi veľký. Hodím ho do krabice niekde na spodok stola, aby som ho mohla zaradiť do prešľapov za rok 2013 a dovtedy ho odtiaľ nevytiahnem. Neodporúčam to vôbec, totálne mi to nevyhovuje a je to asi najhorší produkt od Alverde, ktorý som zatiaľ vyskúšala.

Skúsili ste korektory os Alverde? Vyhovujú vám, alebo len ja som nejaká divná a mne tento minerálny vôbec nesadol?

Prajem vám krásny deň,


wykyy                   

5 komentárov:

  1. Ja mam tiez tento korektor, len v zltej farbe, bohvie co neni, ale ja ho miesam s obycajnym sympkym pudrom, aby sa mi spotreboval...

    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak mne sa to tak bohuzial pouzit neda, je strasne tmavy :/

      Odstrániť
  2. hmm to je škoda :/ od alverde mám pár vecí..ale väčšinou takých istotiek ako je lesk na pery, radšej neriskujem :) no tiež pátram po nejakom ideálnom korektore pre mňa

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no pre mna je idealny korektor Dermacol, ale ten je zas na mna svetly :D

      Odstrániť
  3. ja mám ten žlty a vobec ho nepouživam jedine čo sa mi na nom páči je ta voňa :D mám štetec na sypky korektor ale tento korektor sa nanho vobec nechytil...:/ :D ale bol v akcii za 80centou takže mi to nevadi že ten tak je pohodeny v koz.taštičke :D

    OdpovedaťOdstrániť