piatok 15. februára 2013

Catrice sensitive eyes mascara

Ahojte :)

Dnes vám ukážem ďalšiu riasenku v akcií, ktorú doma mám. Našla som si ju v balíčku z DMky za 70 bodov, alebo tak dajak to bolo. Prvú mi okamžite skonfiškovala mamka, takže som si v ten deň šla ešte po druhý balíček s riasenkou od Catrice :D

Netuším, či sa niekedy dá, alebo dala, táto riasenka kúpiť v stojane. Priznám sa, po riasenkách od Catrice som sa nikdy nepozerala, ale nemám pocit, že by som tam zelenú riasenku vzhliadla.

Obal riasenky je teda zelený, klasický, ničím výnimočný. Sú na ňom vytlačená všetky info. Mala by byť určená pre citlivé oči, bez parabénov. Spotrebovať by sme ju mali do 6 mesiacov od otvorenia a objem je 9ml. Odtieň riasenky je 010 black.






Po otvorení na nás vykukne klasický štetčekový aplikátor. Tie, ktoré ma čítate pravidelne viete, že ja tieto kefky vôbec nemusím. Svoje riasy mám dlhé vytočené a husté, ale tieto kefky mi z nich spravia zlepeninu a vôbec nevyzerajú pekne. A to je presne problém aj tejto riasenky. Riasy sú po prvej vrstve pekne zafarbené po celej dĺžke, celkom aj oddelené, ale mne to nestačí, vždy dávam 2 vrstvy.
Po druhej vrstve mi riasy zlepí do pár trsov, nie sú oddelené. Navyše štetček naberá strašné množstvo farby, takže ho treba obtierať o kraj, čo vážne nemám rada.





2 vrstvy

Farba je naozaj pekná čierna, aj keď poznám aj čiernejšie riasenky, ale myslím, že spadá do kategórie klasických čiernych drogérkových riaseniek.

Čo je na druhej strane fajn, aj keď mám pocit, že je náplň pomerne riedka a vodová, riasenka dlho na očiach vydrží. Neopadáva počas dňa, ani sa nijak nerozmazáva. Odličovanie je jednoduché, Bioderma ju dá dole jedným ťahom :)

+ odličovanie                   - kefka
+ výdrž                         - zlepovanie rias
                                - riedka konzistencia

Nemám, čo by som viac dodala. Mne fakt tie klasické kefky v riasenkách nevyhovujú a spravia mi z rias niečo neidentifikovateľné a zlepené.

Máte túto riasenku doma? Ako vám vyhovuje?


wykyy

5 komentárov:

  1. Máš krásne riasy! :) My sme ju tiež v tom balíčku mali, ale zobrala si ju tuším sestra :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. podľa mňa vyzerá na tvojich riasach veľmi dobre :)) keďže máš husté riasy tak sa nemusíš strachovať a stále budeš mať riasy pekné :)

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. prosim chcem sa spytat ako to je s tymi balickami, lebo mne v jednej dm povedali ze to nefunguje uz davnejsie som sa to pytala ale cez web stranku tiez nevidim moznost takeho kuponu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tie balicky boli uz dost davno, takze na ne nenarazis bohuzial uz nikde

      Odstrániť