štvrtok 14. marca 2013

Alverde telové maslo

Ahojte :)

Po dlhšom čase si dáme niečo z telovej kozmetiky a konkrétne to bude telové maslo. Toto maslo som si našla v Bloboxe a musím povedať, že som s ním celkom spokojná. Tak sa mu poďme pozrieť na zúbky :)

Maslo je uzavreté v kruhovej nádobke ktorá je pomerne dosť veľká, kedže obsah je 200ml. Viečko má oranžové a neviem, ako sú na tom farebne iné Alverde maslá alebo krémy na telo. Nikdy som totižto nič z tejto značky na telo nemala. Nádobka je pevná, skladovateľná.
Na zadnej strane máme popis produktu po nemecky, slovenčinu by ste hľadali márne (vďaka za google translator), ale nič zaujímavé tam nenájdeme.

Po odstránení viečka na nás čaká strieborná fólia, takže maslo je chránené v drogérkach proti vyschnutiu alebo nedočkavým ručičkám niektorých zákazníčok.





Po otvorení ma zaujala okamžite vôňa. Vonia to dosť silne. Malo by to obsahovať extrakt z jantáru, manga a bambuckého masla. Jediné čo tam cítim, je to bambucké maslo. Dala som to maslo ovoňať celej rodine, pretože som nemohla prísť na to, čo mi to pripomína, ale každý tvrdil niečo iné. Po pár použitiach som konečne na to prišla. Vonia to ako HAŠLERKY :D

Maslo je bielej farby a pri rozotrení pochopiteľne spriesvitnie a vsaje sa do pokožky. Konzistencia je maslová, tuhá, takže z nádobky sa to naberá o čosi horšie, ale pri rozotrení na telo sa zahreje a ide to jedna radosť :) Pracuje sa mi s tým fajn a rýchlo sa to vstrebe do pokožky, takže nemáte pocit niečoho mastného alebo lepivého.





Hydratácia si myslím, že je fajn. Večer natriem, ráno mám pokožku pekne hydratovanú, jemnú na dotyk, myslím, že tu mu nemám čo vytknúť. Čo mi mierne vadí, je tá perfemácia. Ostáva na pokožke strašne dlhú dobu a po pár hodinách mi mierne začala prekážať. Fakt je to na mňa až moc silno parfemované. Ale to maslu na funkčnosti neodoberá :)

Cenu vám  bohužiaľ nepoviem, ale zohnať ho môžte, ako všetky veci od Alverde, v DMke.

+ objem                             - parfemácia
+ hydratácia
+ konzistencia
+ ľahkosť nanášania

Tak to by bolo k tomuto maslu myslím všetko. Aj napriek tomu, že som s ním spokojná (až na tú parfemáciu), neviem, či by som si po iné bežala do DMky. Mám problém so spotrebovávaním masiel, viac mi vyhovujú obyčajné telové mlieka.

Máte doma niečo z telovej kozmetiky od Alverde?


Pekný deň,

wykyy

1 komentár:

  1. Od Alverde mám len rúž z tej najnovšej limitky Black & red a ten je super. Mám rada telové maslá a toto nevyzerá zle. Ale ako píšeš, to mi vadí aj na značke Balea, že tie DM výrobky majú väčšinou veľmi výraznú parfumáciu a musia človeku ozaj sadnúť, aby ho z toho nebolela hlava.

    OdpovedaťOdstrániť