pondelok 4. marca 2013

Bioderma Sebium pore refiner

Ahojky :)

Dnes sa pozrieme na zúbok konečne niečomu z pleťovej kozmetiky. Bude to myslím, dosť známy produkt od Biodermy a konkrétne pore refiner.

Pôvodne si ho kúpila mamka, ale keďže som ju za žiadnych okolností nemohla presvedčiť, nech investuje do nejakého BBčka od Skin 79, nepoužíva ho. Bolo mi ho ľúto nechať len tak, napospas dobe spotreby, tak som ho začala používať ja, namiesto bázy od Dermacolu.

Kúpiť ho môžte hlavne v lekárňach, ale určite aj na internete, kde tá cena možnože bude aj o niečo menšia. Lekárne mi príde, že majú Biodermu brutálne predraženú, pokiaľ nevychytáte niečo v akcií, alebo v 1+1 baleniach. Ale poďme na samotný produkt :)

Obal má jednoduchý a placatý. Sú po ňom napísané nejaké veci, že na akú pleť sa má používať a kde ho treba aplikovať. Obsahovo má 30ml a spotreba 9M od otvorenia. Obal je fajn, plastový, nič mi na ňom nevadí, dá sa to aj pekne postaviť.
Dávkovač mi pripomína niektoré lacnejšie make-upy. Má "pyštek" a produkt treba z neho vytlačiť. Otvor je malý, takže v pohode nadávkujete množstvo také, aké vám vyhovuje :)






Farba je biela a konzistenciou mi to pripomína obyčajný krém na tvár. Ľahko sa to roztiera, na pleti je to príjemné, rýchlo sa vsiakne. Takže za toto má u mňa plus :)

Používam ho denne na vyčistenú a nakrémovanú pleť. Nie však na celú tvár, dávam ho len na miesta, kde mám viditeľnejšie póry a hlavne na čelo, ktoré mam mastnejšie. Takže v podstate T-zóna. Po vsiaknutí nanášam make-up, alebo BBčko.
Po vstrebaní pleť zmatní a na dotyk je úžasne jemná, už len za toto ten produkt milujem. Takú jemnú pleť nemám po ničom, čo si na tvár dám. Čo je ale menším problémom je to, že mne póry nestiahne. Na veľa veľa blogoch som čítala, že stiahne póry a spraví ich neviditeľnými, u mňa toto nefunguje. Vyplní ich to áno, ale na pohľad mi ich vidno aj tak. Samozrejme, že po nanesení make-upu je to oveľa lepšie, akoby som si ho nedala, ale toto úplné vyzmizíkovanie pórov u mňa neplatí.


bez refineru, s refinerom
moc rozdiel tam nie je :/


Make-up na ňom vydrží fakt celý deň. Super sa mi ráno nanáša, štetec po mne kĺže takmer sám. Čelo sa mi oveľa pomenši zmastí a na zvyšku T-zóny mi púder v neporušenom stave vydrží hádam až do večera.

Má príjemnu sviežu parfemáciu :)

+ konzistenia                        - pre niekoho možno cena
+ parfemácia
+ rýchlo sa vsiakne
+ pleť zanechá jemnučkú na dotyk
+ make-up na ňom výborne vydrží

+/- póry vyplní, ale nestiahne ich


Myslím, že všetky dôležité informácie som spomenula. Pokiaľ hľadáte vhodnú bázu pod make-up, určite vám pore refiner odporúčam. Navyše balenie vydrží dosť dlho, pretože ho stačí fakt máličko.

Otázka na záver je myslím jasná. Máte tento malý zázrak od Biodermy a ste s ním rovnako spokojné ako ja? :)

wykyy

2 komentáre:

  1. Pore Refiner mám, jsem s ním naprosto spokojená a nelituju těch peněz, který jsem za něho dala - vážně za to stojí. :) A mně osobně póry trošku i stahuje, takže víc ani nemůžu chtít. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť