nedeľa 31. marca 2013

DIY - pásiky na francúzsku manikúru

Ahojte :)

Dnes nemám chuť na žiadnu recenziu, tak si dáme rýchly návod, ktorý vám pomôže vytvoriť pekné rovnomerné špičky, pri francúzskej manikúre.

Chcela som si dnes ísť pásiky kúpiť do DMky. Lenže až pred Tescom sme zistili, že je dneska štátny sviatok a všetko je pozatvárané :D Nuž to je tak, keď sa človek spolieha na pootvárané obchody :/

Všetko, čo k tomu potrebujeme sú:
- lepiace štítky
- nožnice
- ceruzka
- niečo v tvare kruhu (make-up, pohár, príp. kružidlo)

Postup:
Na ešte pôvodne nalepené štítky obkreslíme predmet, ktorý sme si vzali, prípadne nakreslíme kružnicu kružidlom. Ja som zvolila bázu od Dermacolu :D. Priemer spodku je presne akurát :) Vystrihneme krúžok a rozdelíme ho na 6 častí. A máme hotové :) Každú časť odlepíme, prilepíme na necht a môžme tvoriť manikúru :)








Tak to by bolo na dnes odomňa všetko :) Budem rada, ak mi dáte vedieť, ako si dávate rady s francúzskou manikúrou, prípadne spôsob, ako sa vám podari spraviť pekného smajlíka :)

Majte sa krásne,


wykyy

5 komentárov:

  1. Ahoj!No to je super nápad.Ja si kupujem tie nalepovacie pásiky,ktoré si potom strhnem,ale keby sa mi minuly a nemala som nič iné,určite vyskúšam tvoj trik. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak toto by mi naozaj nenapadlo.Skvelý tip

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ani mňa by to absolútne nenapadlo :D Ešte šťastie, že som si našla článok :D Ďakujem za tip... Tušim budem zajtra kúzliť s nechtami :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. joj to som rada baby ze sa vam tento "trapny" navod paci :D rozmyslala som ci ho sem vobec davat, ale asi som urobila dobre :) tak len tvorte ja uz ich mam vyskusane viackrat a funguje to super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Attractive part of content. I simply stumbled upon your weblog and in accession
    capital to say that I acquire actually enjoyed account your blog posts.
    Any way I'll be subscribing for your feeds and even I achievement you get admission to persistently fast.

    Also visit my homepage - madonia

    OdpovedaťOdstrániť