utorok 19. marca 2013

DIY - stojan na rúže

Ahojte dievčatá :)

Dnešný deň som nemala moc produktívny, nič sa mi nechce :D Pozerala som na nete rôzne "make up storage", keďže tento týždeň by mi mal prísť môj vysnívaný stolík na moje čačky a veľmi sa naň teším :) Konečne budem mať všetko tak, ako si predstavujem, pretože som si ho dala vyrobiť na mieru a presne tak, ako som chcela.

Chcela som si pôvodne objednať akrylový stojan na rúže. Majú ho na ebayi a amazone, lenže buď bol drahý, alebo predajca z amazonu netušil, že existuje Slovensko a tovar k nám neposiela. Takže som musela troška zaimprovizovať a niečo si doma vytvoriť sama.

Akurát mi došli tyčinky do uší, ktoré často pri líčení používam na korekciu chýb, tak som ho len tak naplnila rúžmi a leskami na pery, ktoré doma mám. Vôjde sa doň presne 15 rúžov bez toho, aby padali, takže základ bol :) Ak by niekoho zaujímalo, ide o obal tyčiniek z lidla.
Priesvitný sa mi však nepáčil, takže som mu chcela vymyslieť nejaký pekný dizajn. Našla som doma rôzne látky, ktoré som dávnejšie používala pri výrobe mašlí do vlasov a bolo rozhodnuté.

Krabičku som komplet celú oblepila látkou za pomoci chemoprénu, nechala poriadne preschnúť a rúže majú nový a krásny domček :) Navyše krásne vidno každý rúž s číslom a odtieňom. Zdal sa mi ale moc tmavý, tak som na predok ešte nalepila bielu mašličku z látky a tadááá :)





Nie je to nič ťažké, ale som na seba asi hrdá :D Rozmýšľam, že podobným systémom by som mohla oblepiť rôzne krabičky čo doma mám a keďže stolík bude mať vysúvací šuflík, mala by som kde poukladať lícenky, púder, makeupy, linky, tiene, riasenky ... a nemusela by som nič kupovať :)

Dúfam, že tento nápad sa niekomu z vás zapáči a bude malou inšpiráciu na to, ako skladovať rúže bez toho, aby ste sa museli medzi nimi hrabať a hľadať ten správny odtieň :)

Budem rada, ak mi dáte vedieť, ako vy skladujete svoje rúže/makeup a dali mi prípadne nejaký tip :)

Želám vám krásny deň,


wykyy

19 komentárov:

  1. Super napad, ja svoje skladujem v prenosnom kufriku, takze by to u mna asi nemalo velky zmysel :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to by asi nemalo, ja by som zas nemohla mat kozmetiku v kufriku :P

      Odstrániť
  2. Ahoj!
    Super nápad, si šikovná.Ja som našla práve na internete tento stojan,možno sa ti to bude pozdávať.A poštovné by malo byť zadarmo.
    http://www.buyincoins.com/new_en/details/24-trapezoid-clear-lipstick-makeup-display-stand-cosmetic-organizer-holder-case-product-25208.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem za link, ale na tento stojan som narazila uz na ebayi a nevyhovoval by mi, kedze ruze chcem mat ulozene v spominanom stole a bolo by mi to vysoke..ale dakujem :)

      Odstrániť
  3. Uvažujem o kúpe kufríka na kozmetiku, ale zatiaľ ho nemám a ma vždy štve keď mi rúže popadajú. Mám ich poukladané v takej väčšej krabici, ale keď náhodou do nejakého ťuknem, nastane domino efekt. Musím doma pohľadať nejaké malé škatuľky. Ďakujem za inšpiráciu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. domino efekt poznam - niekedy som tak mala poukladane laky na policke, horor :D a nemas zac, snad nejaky novy domcek ruzom vykuzlis :)

      Odstrániť
  4. super nápad:)..ja skladujem všetko v jednej taštičke..ale v terajšej izbe nemám miesto takže to ani inak nemôžem mať:) ta o rok ked budem mať vlastnú, určite niečo vymyslím:D.. potom keď budeš mať ten stôl, určite ho pofoť a opíš nám ho ;)
    http://pepalaaaand.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jasne stolik samozrejme bude, pochvalim sa vam ;)

      Odstrániť
  5. udělala sem mámě něco podobnýho, ale s přihrádkou pro každou rtěnku :) ty máš ideální velikost i to máš celý zaplnění, takže přihrádky netřeba:) moc pěkný:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. povodne som mala aj priehradky spravene ale ked som ich tam dala, nezmestili sa tam tie ruze :D takto drzia perfektne, len tie 2 volne miesta ma irituju ale hrozne, zajtra juchu smer drogerka :D

      Odstrániť
  6. jéé to je moc krásné :) něco podobného si určitě vyrobím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Great blog right here! Also your website lots up very fast!
    What host are you the use of? Can I am getting your associate link for your host?

    I desire my website loaded up as quickly as yours lol

    Take a look at my site creative group

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Hello just wanted to give you a quick heads up. The text in
    your content seem to be running off the screen
    in Ie. I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with web browser compatibility but I figured I'd post to let you know.
    The design and style look great though! Hope you get the problem fixed soon.
    Cheers

    Look into my website - braehead

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Spot on with this write-up, I truly believe that this web
    site needs a lot more attention. I'll probably be back again to read more, thanks for the advice!

    My web site how to marketing social media services

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja tiez pouzivam tie krabicky z lidla su super :D ruze vojdu aj poleziacky :D

    OdpovedaťOdstrániť