piatok 8. marca 2013

Maybelline great lash - lots of lashes

Ahojte :)

Dnešný článok by som chcela venovať môjmu novému objavu a tým je riasenka od Maybelline. Donednávna bola mojou naj riasenka tiež od Maybelline a bola to One by one. Lenže sa mi zdá dosť dávať za ňu takmer 9eur a mám pocit, že vyschla dosť rýchlo a pomaly zo dňa na deň. 
Po lots of lashes som pozerala už dlhšiu dobu a keď mi one by one došla, konečne som si ju mohla kúpiť bez výčitiek svedomia, že riaseniek mám doma strašne veľa :D

Riasenka má úžasný obal. Ružová so zelenou krásne spolu ladia a veľmi sa mi to páči. Obal je hranatý, pevný, viečko so štetčekom dobre dolieha, takže vyschnutie nehrozí. Riasenka má 12,7 ml, čo si myslím, že je dosť a spotreba klasicky ako pri asi každej riasenke je do polroka.




Myslím, že viete, že tieto riasenky sa dajú zohnať dve. Jedna je klasická great lash a druhá táto čo mám ja. Cena je v drogérkach rovnaká, je to kolo 4,50e v DMke, v Tete alebo 101 je to o niečo menej. Riasenky sa líšia štetčekom. Klasická great lash ho má typický kefkovitý, lots of lashes ho má gumový, čo mne samozrejme vyhovuje viac.
Aplikátor je do tvaru ako keby srdiečka. Na konci je veeeľmi uzučký a na začiatku zas hrubý. Striedajú sa 3 rady krátkych a 3 rady dlhých štetiniek.
Čo je super, naberá to farbu presne akurát. Netreba to obtierať o hrdlo, na aplikátor sa nenaberajú zhluky náplne takže stačí vytiahnuť a hneď ju na riasy nanášať.

Odtieň blackest black je fakt čierno čierna farba a riasam dodá tú krásnu čiernu, ktorú vidíte aj na štetčeku. Už po prvej vrstve sú riasy neskutočne predĺžené, oddelené a husté. Či sú vytočené vám nepoviem, ja mám svoje riasy vytočené dosť už aj bez riaseniek určených presne na to.
Dávam samozrejme vždy 2 vrstvy a s výsledkom som totálne spokojná. Cez deň pod oči neopadáva, nerozmazáva sa a fakt vydrží.





Odličuje sa na druhej strane veľmi jednoducho, veď čo by nezvládla Bioderma že? :)

+ cena
+ objem
+ čierno čierna farba
+ oddeľuje riasy
+ predlžuje
+ výdrž
+ ľahké odličovanie
+ neopadáva počas dňa

Neviem, čo by som viac dodala. Fotky povedali všetko za mňa a ja mám novú náhradu pre mňa predraženej one by one :) Navyše mám pocit, že s týmto štetčekom sa mi narába oveľa lepšie ako s big v one by one :)

Máte doma túto riasenku, alebo jej staršiu klasickú sestričku? :)


Krásny deň,


wykyy

14 komentárov:

  1. ja používam teraz one by one ale nejaké aj od avonu,podľa toho či chcem byť namalovaná len jemnejšie alebo mať maxi riasy :D o tejto som veľa recenzií nečítala,ale nemyslela som si že je taká skvelá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak pre mna je uzasna, samozrejme kazdemu sedi daco ine :) niekomu tie gumove stetceky nevyhovuju a riasy lepsia dokopy, mne nastastie nie :)

      Odstrániť
  2. páni, ty máš ale nádherné riasy!!!! nemala som ani jednu, aj som chcela túto novú "srdiečkovú", ale mám teraz dosť riaseniek, tak to zatiaľ nechávam tak.. možno neskôr :) vyzerá dobre

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) vyskusaj ju urcite, ta cena neni taka hrozna :)

      Odstrániť
  3. ja ju používam ako druhú vrstvu na moju VOLUME FLASH SCANDALEYES od Rimmelu, tiež si ju neviem vynachváliť, riasy krásne prečeše, je extra-čierna a vynikajúco sa s ňou pracuje a to najmä pri líčení spodných rias :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidis ako druha vrstva ma to nenapadlo pouzit..vyskusam :)

      Odstrániť
  4. Super vyzerá, keď miniem tie čo mám doma, tak si ju určite zaobstarám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja som mala takú, ale mala iný tvar štetca, to furt menia či ? inakšie aj mne liezlo na nervy to vysychanie, teraz používam špirálu od essence a kúpila som si v dm náplň do špirály, už mám tu špirálu asi rok a nemusím stále kupovať novú :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie nie oni su dve, ved som to pisala v clanku ze su 2 typy :) a k tej naplni mala som ju ale nikdy viac, dlho to schlo, opadavalo pod oci, radsej kupim novu riasenku ako tu spatnu napln :)

      Odstrániť
  6. Tuto řasenku používám několik let a jsem s ní opravdu spokojená.A pak je velmi výborná řasenka(mám jí také)od Dermacol zelená Nutri Lash za 199kč a ta je ještě lepší.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skusim pozriet aky ma stetcek ta od Dermacolu pri najblizsej navsteve drogerky, dakujem za tip :)

      Odstrániť
  7. Mam tu s klasickym kartackem ale chystam se na tuhle:-) mam ted ale velke zasoby, tak az nejaka vyschne, pujdu do teto:-). Jinak super recenze a mas naadherne rasy;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiez som si zakazala uz kupovat riasenky pokial mi nejaka nevyschne lebo sa mi to len kopi doma potom :D a dakujem ;)

      Odstrániť