štvrtok 28. marca 2013

Moja ranná make-up rutina

Ahojte :)

Dnešný článok by som chcela venovať ukážke mojej make-up rutiny. ktorú praktizujem zakaždým, než sa nalíčim. Niekedy mi boli rôzne krémiky, báze pod make-up a neviem čo všetko ešte ukradnuté, ale ako som začala sledovať rôzne blogy tak som zistila, že pripraviť pleť pred nanesením make-upu je veľmi dôležité. Tak sa poďme spolu pozrieť na všetky kroky, ktoré ráno absolvujem :)

1. voda

Každé ráno, hneď po zobudení si tvár umyjem vodou. Preberie ma to a osvieži pleť. Voda u nás bohužiaľ strašne vysušuje pokožku, takže kebyže nepoužijem krém na tvár, alebo mlieko po osprchovaní, idem sa zblázniť a som ako pomaranč :D

2. micelárka hydrabio Bioderma

Po použití obyčajnej vody, si pleť každé ráno očistím micelárkou. Neverila som, koľko mi z tváre ráno zmizne bordelu. Tento krok je dosť dôležitý, pretože počas noci sa na tvári usadia rôzne nečistoty, či už s vankúša, alebo mastnosta, prípadne zle odlíčený večerný make-up, nočný krém. Pleť nechám chvíľku napokoji, nech sa micelárka vsiakne.

 

3. krém na tvár

Práve v týchto dňoch mi došiel môj miláčik od Biodermy hydrabio Legere, takže momentálne používam nejaký krém, ktorý som si kúpila v ČR v Rossmane, volá sa Synergen. Je celkom fajn, ale Bioderma to nie je :D Krém opäť nechám vsiaknuť.



4. Bioderma pore refiner

Po tom, ako som zistila, že báza od Dermacolu mi upcháva póry a moja tvár sa po nej strašne vyhádže, začala som používať pore refiner. Pekne zmatní T-zónu, vyhladí pleť a krásne ju pripraví na nanášanie make-upu.



5. balzám na pery Labelo milk & honey

Jedna z vecí, ktorú pri nanášaní make-upu neznášam je to, keď sa mi usadí na pery a zalezie do vrások. Preto vždy pred nanášaním použijem balzám, ktorý tomu zabráni, pery pekne hydratuje a pripraví ich na nanesenie lesku alebo rúžu. Momentálnym mojím naj je balzám od Labela milk & honey.




Následne po týchto krokoch už nanášam make-up, púder, farbu na líčka ...

Zaujímalo by ma, akú rannú rutinu pred nanesením make-upu máte vy, či sa prípadne zhodneme, alebo toho nepoužívam málo/veľa.

Majte sa krásne,


wykyy


3 komentáre:

  1. pekny post :) ja si uz rano plet micelarkou necistim,ale asi by som mala,dnes to skusim :) inak chcela som sa ta opytat,ci sa aj odlicujes Hydrabiom, a ak ano,tak ci vidis nejaky rozdiel medzi odlicovanim Sensibiom a Hydrabiom...ja momentalne pouzivam Sensibio,ale moja plet je dost vysusena po odliceni ...myslim si,ze by mi viac bodlo Hydrabio..ale chcem vediet aspon nejaky nazor.dakujem pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, na vsetko pouzivam hydrabio micelarku, na odlicenie vecer, aj na docistenie pleti rano..sensibio micelarku som doteraz nemala, takze ti v tomto neporadim..pokial mas ale vysusenu plet po sensibio micelarke, vyskusaj ju nahradit hydrabio, ja som s nou velmi spokojna a ked tvar nasledne na to hydratujem kremom, nie je vobec sucha, mne ta hydrabio micelarka velmi vyhovuje, nerobia sa mi na tvari supinky ani nic podobne, dufam ze som pomohla :)

      Odstrániť
  2. Ja dám na tvár čistiaci gel ( na mastnu-problematicku pleť ) , potom dočistim s pletovou vodou a nakremujem . Ked mi to všetko stiahne už dávam makeup a všetko k tomu :)
    A mne nevadi makeup na perách lebo ja si ho tam dávam na schval lebo nosim tmavé oči . :)

    OdpovedaťOdstrániť