pondelok 11. marca 2013

Spotrebované 02/2013

Ahojte :)

Na dosť veľa blogoch fičia články rovnakého typu a myslím, že sú celkom obľúbené, takže som sa rozhodla, že vám aj ja každý mesiac budem ukazovať to, čo sa mi podarilo spotrebovať za predošlý mesiac. Budem pripisovať aj to, či by som si produkt kúpila ešte raz, prípadne nejaké skúsenosti, prečo áno a prečo nie :) Tak poďme na to :)



Bioderma hydrabio H20 - Áno

Myslím, že na túto micelárku som v článku vyjadrila dosť oslavnú ódu. Akurát spotrebovávam ďalšie balenie a nehodlám ju meniť za nič. Čakám akurát na nejakú 1+1 akciu, a nakúpim ju do zásoby :)

Rimmel match perfection make-up - Áno

S týmto make-upom som bola nadmieru spokojná, ale keďže som momentálne vo fáze spotrebovávania všetkých make-upov čo doma mám a chcem ich postupne nahradzovať BBčkami od Skin 79, v tento moment sa mi zdá zbytočné ho kupovať znova. Ale pokiaľ by šlo čisto len o spokojnosť s produktom, kúpila by som ho určite znova.

Puma Flowing natural spray - Áno

Moja stália už niekoľko rokov v oblasti vôní. Mám doma momentálne okrem nej samozrejme aj iné, ale túto veľmi rada používam. Krásna svieža vôňa a aj napriek tomu, že to nie je toaletka, vydrží na mne dosť dlho :) Kupujem znova.

Manufaktúra telový krém - Možno

Kebyže mám možnosť, krém kúpim asi ešte raz. Bol príjemný, rýchlo sa vstrebal, hydratoval. Čo mi na ňom začalo vadiť, je to balenie. Blbo sa mi s tým manipulovalo.

Essence color art eye base - Áno

Moja naj naj naj báza pod čokoľvek, čo dávam na oči. Používam ju denne pod každé líčenie a nemôžem na ňu povedať krivého slova. Mám doma už ďalšie balenie, takže spokojne míňam :)

Garnier nourish lip balm - Možno

Kebyže doma nemám balzámov na pery pomaly viac ako lakov na nechty, tak by som ho znova kúpila určite. Bohužiaľ treba míňať to čo mám, takže teraz jeho kúpu znova neplánujem. Ale funkčne je na tom tento balzám veľmi dobre :)

Balea púder - Áno

Tento púder je mojím svätým grálom a som s ním spokojná už hodne dlho. Momentálne mám doma tuším 4 alebo 5 balenie a nemám dôvod ho meniť. Je výborný a za tú cenu ho budem kupovať, dokým ho budú predávať :)

Maybelline one by one riasenka - Nie

Táto riasenka bola dlho mojou najobľúbenejšou, iné som používala len preto, aby som ich spotrebovala. Ale odkedy som narazila na lots of lashes taktiež od Maybelline a zisila, že sa mi s ňou pracuje oveľa lepšie a urobí mi nádherné riasy, one by one nemám dôvod kupovať znova. Navyše lots of lashes stojí polovicu ceny one by one, takže v tomto mám jasno :)

Essence maximum definition - Nie

Táto riasenka mi pripadala ako bezodná. Ani za nič ju spotrebovať. Niekedy bola mojou naj, ale objavila som iné, takže som ju používala len na spodné riasy, ktoré nemám rada moc zvýraznené. Kúpu znova neplánujem, ani neviem, či sa dá ešte kúpiť.

Tak to by boli spotrebované veci za minulý mesiac. Je toho celkom slušne, aj keď dalo by sa to ešte vylepšiť :) Za tento mesiac toho veľa spotrebovaného nevidím, moc sa nelíčim a dekoratívka sa míňa fakt veľmi ťažko.

Dajte mi vedieť, či vás takéto články budú zaujímať a či ich mám pre vás pripravovať každý mesiac :)

Majte krásny deň a ja idem opäť čajíčkovať, pretože ma po roku a pol zložila choroba :/

wykyy

8 komentárov:

  1. ahoj:)..chcela by som sa spýtať na ten púder od balei..koľko stál? a aký maš odtien?:) myslíš že sa ho fakt oplatí kúpiť? ja som totiž mala ešte len asi 2, a žiaden mi nevyhovoval;/
    a takéto články môžeš určite dávať častejšie!:)
    http://pepalaaaand.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj..cena je 2,49 eura a mam odtien 03 sand je to ten najsvetlejsi..jednotka neni taka svetla ako tento :) podla mna sa oplati kupit tu je recenzia - http://wykyy.blogspot.sk/2012/09/balea-puder.html :)

      Odstrániť
    2. Ahoj, presne tento odtien 03 od balei mam aj ja a ani ja nedam nan dopustit !! ;-)
      P.S. krásny blog

      Odstrániť
  2. Tento typ článkov mám rada lebo väčšinou, keď človek minie celé balenie nejakého výrobku, tak vie aj lepšie posúdiť ako mu sadol a hneď vyzerá recenzia inak, ako keď si napr. nejakým krémom natrieš ruky 2x. Čiže za mňa takéto články môžu byť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ahoj,väčšinu kozmetiky, ktoré máš ty, používam aj ja :-D
    Na micelárku som našla na nete akciu 1+1 zadarmo, len je kus drahšie pošto.. dodanie je veľmi rýchle..
    Stránka je: LekarenKrasa
    ...cena za 2x250ml je 12,90€
    ...pošto je 4,79€
    P.S: pozývam ťa na GIVEAWAY na mojom blogu ;-)
    Lienka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tu je link na Giveaway- http://lieenka.blogspot.sk/2013/03/giveaway-12032013-30032013.html :)

      Odstrániť
  4. zaujimavy članok, a velmi pekny blog

    POZYVAME NA GIVEAWAY NAVSTIVTE NAS http://aj-ro-na.blogspot.cz/search/label/Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť