pondelok 25. marca 2013

TAG - this or that?

Ahojte :)

Dnes si dáme po dlhej dobe nejaký ten TAG. Tento ma celkom zaujal na tomto blogu, odkiaľ som čerpala aj všetky otázky. Tak poďme na to :)


1. Bronzer alebo tvárenka?

U mňa 100% farba na líčka. Bronzer ako taký doma ani nemám, zatiaľ som nenašla odtieň, ktorý by nebol buď tmavý, alebo do oranžova. A keď už, kontúrujem tmavým púdrom.

2. Linky alebo riasenka?

Linky som si poslednú dobu moc obľúbila, ale radšej si vyberám riasenku. Keď sa mi nechce moc líčiť, riasenka je základ, ktorá mi dodá aspoň aký taký pocit, že som nalíčená :D

3. Make up alebo korektor?

V lepšom prípade oboje, keď si musím vybrať len jedno, tak radšej make up. Korektorom nezakryjem všetko a nezjednotím s ním pleť tak, ako s makeupom. Samozrejme v normálnej miere a tenkej vrstve :)

4. Neutrálne alebo farebné očné tiene?

Podľa nálady a toho, či sa niekde chystám. Nie som vyslovená konzerva, že neónovo ružový tieň si nedám na denné líčenie, lebo niekde napísali, že je to moc výrazné. Tudle nudle, je mi to jedno. Keď sa to páči mne a mám zrovna náladu, vytvorím si na očiach cez deň čokoľvek :D

5. Štetce alebo hubičky?

100% štetce. Hubky mi prídu dosť nepraktické a aj neviem, nemám k tomu dôveru čo sa týka hygieny. Jediný prípad, na čo by som si hubičku kúpila by bolo nanášanie krémovej farby na líčka.

6. Nechty - dlhé alebo krátke?

Neviem, čo sa berie pod pojmom dlhé nechty, ale krátke určite nie. Nepáči sa mi to a mám pocit, že mojim rukám to nepristane. Musí mi necht presvitať na bielo aspoň pár mm (3-5), aby som bola spokojná :)

7. Nechty - umelé alebo prírodné?

Umelé nechty som mala raz. Robila som si ich sama doma, ale nejak nevydržali :D Páčia sa mi, ale vlastné nechty to poškodí veľmi moc a čakať kým to vyrastie nie je žiadna sranda. Takže radšej prírodné.

8. Telo - mlieko alebo maslo?

Za mňa určite mlieko. S maslami som sa moc neskamarátila.

9. Móda - rifle alebo tepláky?

Rifle po vonka, doma tepláky.

10. Móda - dlhý alebo krátky rukáv?

Krátky a najlepšie žiadny. Som veľká milovnica tielok, ktoré nosím počas celého roka. Tričko vytiahnem tak na spanie, prípadne keď nemám opraté tielko, ktoré som si v ten deň chcela obliecť :D

11. Móda - šatky alebo čapice?

Zimné, klobúky, šiltovky - to je moje :)

12. Bodky alebo prúžky?

Práve mysľou prebehujem môj šatník a asi prúžky. Nemám doma moc bodkovaného oblečenia, aj keď ani ten prúžok nejak neprevláda.

13. Drdol alebo cop?

Cop určite, najlepšie na pravej strane dole :D


Tak otázky som prešla všetky :) Dúfam, že ste sa niečo zaujímavého dozvedeli :)

Majte krásny deň,


wykyy

4 komentáre:

  1. Super Tag :) Vieš čo je sranda ? :D že som ťa akurát označila v mojom :) dúfam že v ňom budeš pokračovať ďalej :)
    http://ourpinkhell.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem, urcite budem pokracovat ale spravim ho az niekedy o tyzden, nech neni preTAGovane ;) a len male zabrdnutie - wykyy, nie wykky ;)

      Odstrániť
  2. super tag :) chystám sa to tiež skúsiť už nejaký čas :D ale tvoje odpovede sú zaujímavé :)

    styllin.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť