nedeľa 3. marca 2013

Úlovky z Essence výpredaja

Ahojte :)

Od včera v DMkách na Slovensku opäť prebieha výpredaj Essence. Zlacnených je dosť produktov, takže je z čoho vyberať :) Ja som nič konkrétne nepotrebovala, alebo po tom strašne netúžila, ale šla som sa pozrieť. Regál bol ešte plný, ani jeden z výpredajových produktov nechýbali, takže som si mohla vybrať :)

Kúpila som "len" 3 veci a nič viac ma tam nejak nezaujalo. Recenzie samozrejme prídu po odskúšaní, teraz vám len ukážem, čo som kúpila.


Stay all day tiene

Mám doma tieto tiene už jedny a som s nimi spokojná. Dali by sa v pohode zrovnať s toľko milovanými color tattoo od Maybelline. Mám strieborné, tentoraz som siahla po slabo ružových 09 for fairies a fialových 08 the magic must go on. Dnes som ich prvýkrát vyskúšala a zatiaľ sa z oka nehli :) Cena bola 1,49e za jedny.


Rozjasňovač I <3 runway

Chcela som ho vyskúšať. Čítala som naň celkom pozitívne ohlasy a navyše za cenu 1,39e nemám čo stratiť :) Páči sa mi aj balenie a aplikátor, Farba pekná, pekne rozjasní a prežiari :)



Myslím, že keď začne aj Catrice výpredaj, pôjdem ho obzrieť a možno si aj niečo odnesiem. Laky na nechty ma tentokrát nechali úplne chladnou, mám ich doma až moc a nejak ma v poslednej dobe nebaví si ani lakovať nechty :D

Ulovili ste si niečo z výpredajov? Nejaký tip, po čom by som sa mala pozrieť? :)

Pekný zvyšok víkendu,


wykyy

10 komentárov:

  1. pôjdem to omrknúť :) nevedela som, že bude výpredaj. dík za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja sa chystám behnúť v pondelok do DM-ka, ale pochybujem, že u nás niečo nájdem. V sobotu pôjdem do iného mesta omrknúť obchod s dvomi stojanmi. Túžim po jednom laku, tak uvidím, či ho tam ešte nájdem =/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a aky lak by si chcela? :) myslim, ze tie stojany nebudu v pondelok zas az tak prebrate..

      Odstrániť
  3. highlighter jsem si taky koupila.. nejvíce mě zarazil nápis na stojanu "zvýrazňovač" :D je celkem v pohodě, za těch 30,-, ale na můj vkus obsahuje až moooc třpytků, které pak ve finále zůstanou na tváři jako jediné..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj ten napis je smiesny :D tiez sa mi zda v pohode, len asi som tiez cakala ze to bude nieco ako krem, javi sa tak po naneseni ale potom uz ostanu len trblietky, ale ked sa to da v malom mnozstve pekne to rozjasni :)

      Odstrániť
  4. tie stay all day si vezmem. mám sivé, ale sú dosť tmavé. inak sa perfektne nosia, vydržia parádne nie že celý deň, ale dva dni :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mas otestovane dva dni? :D tie ruzove su uzasne, prave som ich neporusene pocas celeho dna odlicovala :)

      Odstrániť
    2. hehe, nie nemám, ale verím im, že by to zvládli aj dva dni :)

      Odstrániť
  5. práve dnes som tam bola:) z týchto výpredajov som si odniesla žltý lak na nechty(na ktorý mi nedali zlavu pri pokladni a všimla som si to až doma), tiene a rúž, taký orandžový ;)..
    http://pepalaaaand.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť