streda 10. apríla 2013

Čo je u mňa nového :)

Ahojteee :)

Dnes si dáme menší očumovací článok a ukážem vám, čo mám nového, čo som si v poslednej dobe kúpila, alebo objednala a dnes ma teta poštárka potešila :)

Moju hlavnú novinku ste sa mohli dozvedieť včera v tomto článku, kde som vám ukázala stolík :)

Včera som bola nakupovať. Konečne po dlhej dobe. Zamierila som si to rovno do DMky, kde prebieha od pondelka výpredaj Catrice. Nemala som žiadnu vyhliadnutú vec, ale poobzerať som to samozrejme bola :D
Prvou vecou, ktorú som si odniesla bol opäť zas a znova môj miláčik púder od Balei. X-té balenie, asi nemá zmysel opisovať prečo, básnim o ňom kade chodím a milujem ho :D

Druhou vecou boli masky na tvár od Balei, o ktorých som čítala celkom dobré recenzie. Za cenu 80 centov, kde každá je na 2 použitia, nie je o čom. Jedna je peel-off maska s asi marhuľou a nejakým kvetom. Včera som ju použila a pleť som mala jak detskú prdelku, úžasné :) Druhá z nich je s vanilkou a malinou. Obyčajná, ktorú po dobe pôsobenia zotriete obrúskom. Na tú sa chystám o pár dní, report podám, keď ich budem mať odskúšané :)

Poslednou vecou, ktorá skončila v košíku je môj PRVÝ bronzér. Áno dobre počujete, kúpila som si bronzér :D Popravde neviem, či by ma napadlo si ho kúpiť, kebyže nie je v zľave. Je od Catrice a cena po zľave bola tuším 2,30 eura, takže veľmi slušne :) Bronzér má pekný obal, pekný odtieň bez trblietok.



Dnes ráno ma potešila ja pani poštárka, ktorá mi doniesla môj objednaný obal na mobil z ebay. Objednávala som v piatok, dnes to mám doma :) Predajca je z Británie, poštovné 1 libra a obal stál 1,50 :) Takže dokopy cca 3 eurá, čo je výborné :) Obal je s tučniačikom a ružový. Ako ináč :D Na telefón krásne sadol, nie je krivý, otvory sedia, som nadšená :) Navyše som k nemu dostala zdarma aj mini handričku a screen protector - priesvitná fólia na display :) Pokiaľ by ste chceli predajcu, nájdete ho tu.



Ďalšou novinkou je,že mi prišli vecičky od Biodermy. Ani si popravde už nepamätám, kedy sa dali vzorky zdarma objednať, ale keďže mamča používa radu Sébium, tak som poslala adresu a dnes to prišlo. V plastovom balíčku bol leták o tejto rade, kartička zákazníka, vzorka pore refineru, asi krému Global a čistiaceho gélu.



Poslednou "novinkou" je, že mi konečne prišiel papier zo školy, kedy a kde sa konajú prijímačky. Už som sa bála, že prihláška sa cestou niekde stratila. Takže mám ešte 2 mesiace na vzdelávanie a rátanie matiky dookola jak taký magor :D Už keď to nevyjde tento rok, kašlem na školu, už som moc stará, aby som šla študovať medzi 18-19 ročné deti a počúvať ich výkriky mládí na intráku :D Tak mi držte 12.6. palce ;)



Tak, článok mal byť krátky, opäť sa to nedalo :D Budem rada, ak mi dáte vedieť, čo vás poslednú dobu potešilo, čo ste si naposledy kúpili, či sa chystáte niekam do školy, prípadne ak sa tu nachádza nejaký študent TUKE EkF, poprosím nejaké rady, ako tie prijímačky konečne dokopať do úspešného konca :)

Majte sa krásne,


wykyy

16 komentárov:

  1. Odpovede
    1. dakujem :) dufam, ze to tento rok tu matiku dovrze viac ludi, nech mam aspon aku taku sancu :D

      Odstrániť
  2. ten púder mám aj ja druhýkrát a milujem ho asi tak ako ty! :) ale chcem aj tak vyskúšať iný

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som rada, ze nie som sama, kto ho miluje :) ja nemam potrebu skusat nove, tento mi sedi perfektne a za tu cenu balenie vydrzi dost dlho :)

      Odstrániť
  3. No kedze som citala tvoj clanok tak som sa namotala na ten puder a dnes som si ho kupila, zajtra idem skusat, masky mam odskusane tiez, cena je vyborna a ta malinova krasne vonia :) Vela stastia na prijimackach :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som spokojna ked namotam dievcata na nejaky produkt :D dufam, ze ti bude sediet tak skvele ako mne :) na malinovu sa tesim, som na nu zvedava :) a dakujem ;)

      Odstrániť
  4. teeeda ten obal na mobil je tak rozkošný :) uplne krasny a aj mne dnes prišli tie vzorky bioderma a neviem už ani kedy som si ich objednala..:D a budem ti držat palce aby si to zvlaadla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ze? jak mamca dnes povedala, som vecne decko :D tak tu biodermu si teda ani ja nepamatam naozaj, ale asi to bude dakedy mesiac :D a dakujem ;)

      Odstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fuha, tak to mas teda dost daleko :/ ako vidim bioderma prisla viacerym z nas a dakujem :))

      Odstrániť
  6. Ten obal je aký milený! Ja na svoju xperiu tiež dačo také hľadám ale ešte som nenašla :/

    kuk ak chceš :3 ( http://beawesome-girl.blogspot.sk/ )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skus popatrat na ebay, isto nieco najdes :)

      Odstrániť
    2. Našla som a hned som aj objednala :) síce tam nie je tučniak, ale mám krásny ružičkový ;)

      Odstrániť
  7. A na akú školu si si dala prihlášku?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je to v poslednom odstavci ;) technika v KE, ekonomicka fakulta

      Odstrániť
  8. ahooj kde sa da objednat vzorky od biodermy?

    OdpovedaťOdstrániť