nedeľa 21. apríla 2013

Essence i love runway highlighter

Ahojte :)

Ako všetky dobre vieme, zohnať dobrý, alebo teda vôbec nejaký, rozjasnovač v drogérií je dosť veľký problém. Essence a Catrice ich síce pomaly každú limitku chŕlia jeden za druhým, ale zatiaľ ma žiadny za posledné obdobie nezaujal natoľko, aby som ho kúpila. Vo výpredaji som teda vzala tento od Essence z kolekcie I love ...

Rozjasňovač (alebo ak chcete zvýrazňovač - podľa oficiálneho popisku na cenovke produktu) je uzavretý v "pere" so štetčekom. Obal je pochopiteľne plast, celý čierny s nejakými tými popismi. Objem je 1,5ml a spotreba do 6 mesiacov. Cena po zľave niečo kolo 1,50 eura.




Samotný produkt z pera dostaneme tým, že budeme na prvýkrát ako šialené točiť spodkom, až kým nám odtiaľ nevylezie množstvo vhodné tak na 4 použitia. Čo sa mi presne aj stalo. Krútim tým a nič z toho nelezie. Zrazu z toho vyšlo toho toľko, že by som to použila fakt na asi 4x a tým, že by som to hodne prehnala. Ale po prvom použití to už ide fajn, koriguje sa to celkom slušne.

Štetček je mäkký a prispôsobivý, takže sa ním rozjasňovač nanáša na dané miesta presne. Je však potreba doladiť a rozmazať ho prstom, zanecháva to totižto šmuhy.

Konzistencia je krémová a príjemná. Odtieň je do ružova, čo my vyhovuje, nemám s tým žiadny vážny problém. Čo je dosť veľkým problémom tohto rozjasňovača je to, že keď ho rozotriete, neostane vám na danom mieste pekný rozjasnený nádych, ale tona trblietok. Po nanesení vyzerá byť fajn, no akonáhle ho rozmažete, farba sa úplne vytratí a zostanú na miestach len trblietky, čo mi vadí hrozne.





Výdrž je tým pádom fakt chabá. Ono to na tej tvári celkom zaschne, ale počas dňa, ako si siahate na tvár, pod obočie a zvyšné časti, kde si rozjasňovač dáte, otiera sa to. Trblietky začnú pomaly opadávať a po pár hodinách je po celom rozjasnení tváre. Teda konkrétne po trblietkach nad lícnymi kosťami.


+ cena                               - po rozotrení sa farba stratí
+ odtieň po vytlačení                - výdrž
+ konzistencia                       - trblietky
+ nanášanie

Tento produkt mi totálne nesadol a som z neho mierne rozčarovaná. Priznám sa ale, že pred kúpou ma ani nenapadlo čítať si nejaké recenzie, takže si za to môžem v podstate sama. Nebyť stratenej farby po nanesení, myslím, že by som s ním bola pomerne spokojná, ale mať nad pekne vykonturovanými líčkami tonu trblietok?? Nie ďakujem.

Máte nejaké skúsenosti s týmto rozjasňovačom??

Želám vám krásny deň,


wykyy

6 komentárov:

  1. Chcela som si ho vo výpredaji kúpiť, ale rozmyslela som si to.. a dobre som asi urobila :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. trblietky v rozjasňovači? preboha :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten rozjasnovač mam a je strasne do oči bijuci, skus rozjasnovac F&F z tesca ten je uplne super!
    a pozyvam ta na moju GA http://mimslady.blogspot.sk/2013/04/prva-giveaway-na-uvitanou.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. bohuzial ku kozmetike F&F sa nemam ako dostat, u nas v tescu ju nemaju :/

      Odstrániť