utorok 9. apríla 2013

Môj nový kozmetický stolík

Ahojteee :)

Dnes mám pre vás veľkú novinku, ktorú som vám spomínala už v niektorom článku. Predvčerom mi došiel môj nový kozmetický stolík, ktorý som si dala vyrobiť presne na mieru a tak, ako som to vždy chcela a túžila :)

Nemohla som ovšem mať stolík cez pol izby, keďže bývam ešte s našimi a mám aj brata, ktorý je mimochodom DJ a technika zaberá dosť veľa miesta. Ale aj tak sa mi ušlo dosť miesta, aby som sa mohla vyšantiť :)

Stolík je vo farbe ku ostatnému nábytku v izbe, nechcela som iný, aby to tu nebolo ako pes na oko :D Vždy som ale túžila po stolíku na šminky, ktorý by mal zásuvku a poličku na boku, kde by som si dala všetku telovú a pleťovú kozmetiku, ktorú používam skoro denne a aj parfémy. Včera som ešte bola nakupovať rôzne košíčky a nádobky, do ktorých by som si všetku kozmetiku a štetce mohla poukladať a som úplne že spokojná. Zohnala som oveľa krajšie veci, ako som čakala. Navyše sa smiešne peniaze :) No myslím, že stačilo obkecov, zahrniem vás fotkami :)

Pokiaľ by vás zaujímalo niečo, kľudne napíšte do komentáru, ak bude v mojich silách, odpoviem vám :)

v pravo dole môj hafan - Tim a jeho najobľúbenejšie miesto na spánok :)








Ešte pár "faktov", ktoré by vás mohli zaujímať :)

- cena stolíka bola niečo kolo 50eur, presne neviem
- stojan na štetce sú pôvodne kvetináče :D kupovala som to v KIKu za tuším 2 eurá a keď to mamina našla, bolo rozhodnuté :) fuchsiová a motýliky :)
- zrkadlo ešte nie je zavesené na stene, ináč je tiež robené aj s rámikom presne na mieru - 25e
- košíčky som kupovala rôzne po meste, v KIK atď - ceny do 2eur
- nalepovacie motýliky som zohnala v Kauflande vo výpredajových stojanoch za 75centov :)


Tak to by bolo odomňa všetko :) Dúfam, že sa vám moje nová kráľovstvo páči aspoň z polovice tak, ako mne. Lebo ja som úplne nadšená :)

Krásny deň,


wykyy

20 komentárov:

  1. haha že pes na oko to ma pobavilo :D je to päsť :D zlaté :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak si to napísala naschvál alebo sa to u vás tak vraví tak nemyslím to zle :))

      Odstrániť
    2. neviem teda ci je to obvykle slovne spojenie, ale ja ho tak pouzivam uz hodne dlho :D ale asi to ma byt past, mas pravdu :D

      Odstrániť
  2. no čo povedať, sen každej ženy :D Inak, zaujímalo by ma, odkiaľ máš tie košíky v šuflíku s priehradkami? Tie by sa mi vážne hodili :D

    http://lillianasworld.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak presne sen, pravdu mas :D tie kosicky co su rozdelene po 3 a ten uplne nalavo som kupovala v obchode ze Smart cook..ja netusim ci to je aj inde ale maju tam doplnky do bytu a rozne sprostosti..a zvysne som kupovala v KIKu, kde tiez mali podobne :)

      Odstrániť
    2. Kik poznám, tam chodievam často, keďže som úplne zavislá od pekných krabičiek :D Pokukám na nete, hádam sa niečo nájde :)

      Odstrániť
    3. za malo ;) snad najdes nieco co ti bude vyhovovat :)

      Odstrániť
  3. Ja som tiež dneska dala podobny članok len vo videu :o) kozmeticky stolik na mieru je najlepšie si to tak spraviť, inak sa mi velmi pači ako to maš usporiadane :) tie štetce si pekne vyriešila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. akurat ked som postla clanok a sla precitat nvoe prispevky na blogoch tak som si vsmila :) myslim si tiez ze to je tak najlepsie, aspon to mame podla svojich predstav :)

      Odstrániť
  4. prosim ta,tie modre a cervene suflicky mas skade ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tie su tiez z Kiku, ale kupovala som ich tam uz dost davno, takze neviem, ci ich tam este budu mat..

      Odstrániť
  5. jééé máš to moc pěkné :)) já mám takový maličký kosmetický koutek :)) ani tam nemám místo na židlličku, sedím na posteli, když se maluju :) ale docela mi to vyhovuje :)) pokojík jsme tedka malovali, take chystám článek o proměně :)) tak se kdyžtak můžeš kouknout :)))))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) a inac som bola na tom dost podobne ako ty..brat mal velikansky stol cez pol izby na vsetku techniku co potrebuje, takze som bola utlacovana :D teraz je to uz o moc lepsie :)

      Odstrániť
  6. Opravdu super!! Také by se mi takovýto kosmetický stolek líbil, ale bohužel na něj nemám v pokoji místo:-( Ale až budu bydlet s přítelem, tak si takovouhle krásu určitě také pořídím :-)... Jinak gratuluji ke splněnému snu ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to uz budes mat pre seba dost miesta, drzim palce aby sa aj tebe splnilo mat takyto svoj kutik ;)

      Odstrániť
  7. Jeeej, stolík je veľmi pekný. Iste si líčenie omnoho viac užívaš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj nehodíš sem rozmery stolíka a kde si to dávala urobiť?

    OdpovedaťOdstrániť