štvrtok 6. decembra 2012

36 dňové prekvapenie - paletka korektorov

Ahojte :)

Pred tým než začnem s recenziu na dnešný produkt, poviem vám malú historku, ktorá sa okolo neho konala počas skoro 2 mesiacov.

Chcela som si niečo objednať z ebayu. Nevedela som čo, ale malo to byť niečo kozmetické. A ako som tak hľadala nejakú inšpiráciu, narazila som na paletku 15tich korektorov. Samozrejme bez značky. Cena smiešne 3 eurá, poštovné predávajúci nechcel, len problém bol v tom, že to posielal z Honkongu. Bolo mi jasné, že paletky sa tak rýchlo nedočkám, ale čakala som. Objednávala som ju 16.10. a prišla mi VČERA!!! Pokiaľ správne rátam je to 36 pracovných dní. Predávajúci síce garantuje dodanie do Európy 14-22 pracovných dní, ale môže si tak rovno strčiť viete kam. 
V podmienkach po odoslaní objednávky bolo uvedené, že pokiaľ tovar nepríde do 29.11.(štvrok), treba sa ozvať. Tak som počkala až do piatku a paletky samozrejme nikde. Takže mailu, že mi to neprišlo, sa nedalo vyhnúť. Odpísal, že sa ospravedlňuje, ale pravdepodobne sa to niekde cestou asi stratilo. O tom, že ma skoro trafil šľak, nebudem radšej ani hovoriť. Opýtal sa ma, či chcem vrátiť peniaze, alebo mi ju má poslať znova. No jasné, že ju chcem, takže som mu dala vedieť.

Lenže včera ráno dobehol domov mamkin priateľ s tým, že mi prišla malá obálka, že asi to budú CDčka :D Popravde neverila som tomu, že by to mohla byť moja paletka, tak som sa zmierila s tým, že to bude asi nejaká somarina zas. Dal mi obálku do ruky a na nej značky jak na vifonke :D Skoro ma poskladalo :D Obálku som rozdriapala jak malé decko na Vianoce a div sa svete, bola to paletka :) 
Nejdem riešiť to, že som predajcovi kázala poslať mi to ešte raz. Moja chyba to nie je, že mi to prišlo po skoro 2 mesiacoch, takže nech pekne pošle a nebudem protestovať, ak by pribalil aj malý darček :D Som sviňa ja viem, ale jednoducho, prečo to posielajú len obyčajne? Mali by istotu, že vedia kedy to preberiem a či mi to prišlo a takto nevedia o tom totálne nič. Kde zásielka je, či som ju prebrala alebo sa fakt stratila. No nič, predajcov problém, nech teraz pošle ďalšiu :D

No ale stačilo rozčuľovania, podme si ju ukázať :) Paletka bola zabalená v čiernej škatuľke, následne ešte v priesvitnom sáčku. Obal je celkom pevný a celý čierny, otvára sa to dobre. Po otvorení vidíme 15 rôznofarebných krúžkov s korektormi. 12 z nich je pleťovej farby a zvyšné 3 sú na rozjasnenie, zelený na začervenania a pupienky a ružový na kruhy pod očami.








bez blesku

s bleskom


Majú super konzistenciu a vôbec nie sú také mastné, ako som si myslela. Pekne sa vpijú do pleti, dobre sa nanášajú. Čomu som rada je to, že nevysušujú. Aj napriek tomu, že nemajú moc mastnú konzistenciu, sú na tvári príjemné a nezvýrazňujú suchšie miesta. Kryjú dosť obstojne, čo sa veľmi čudujem. Navyše ich výdrž je fakt dobrá. Jasné, že som ich hned musela vyskúšať a vydržali mi od cca 13.00 do tej 8 večer v pohode. Čo som si ale pri odličovaní všimla je to, že troška zaliezajú do vrások pod očami, ale nie je to nič katastrofálne.

S paletkou som spokojná. Odtiene síce nevyužijem všetky, ale tie tmavšie sa super dajú použiť na vykontúrovanie lícnych kostí. A aj vdaka toľkým odtieňom, nájdete pre seba ten správny :) 
Pokiaľ hľadáte niečo, čo vám zakryje nedokonalosti na pleti, a nie moc výrazné kruhy pod očami, tak paletka sa vám určite oplatí. Na ebayi ich je milión, takže si stačí vybrať len predajcu a 15 korektorov máte za úplne smiešnu cenu :)

Majte sa krásne,


wykyy

13 komentárov:

  1. Ak by zásielka mala "tracking no." (číslo, podľa ktorého ju môžeš sledovať), platila by si poštovné, a nie malé.

    Toto "zdarma" poštovné (Economy Int'l) je daň za to, že niekedy to príde hneď, niekedy to tomu trvá trochu dlhšie (a bolo by zaujímavé vidieť, koľko dní ležal ten balík na slovenských poštách).

    Posielam balíky z ebay od ázijskych predajcov bežne a niektoré tu mám za 4 dni, niektoré za 10.
    Ak si priplatím za tracking (drahší produkt), je vtipné vidieť, že napr. z US príde balík k nám za 1-2 dni, a potom 4-5!! dní leží bezdôvodne na pošte u nás. Na šľatrafenie.

    Tomu predajcovi je "lacnejšie" poslať produkt v prípade straty znovu (sú to fakt drobné), než sa pripraviť o tísíce zákazníčok, ak by zaviedol povinné vyššie poštovné.

    Tfuj, to je elaborát, prepáč :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je mi jasne ze pri tracking number by som sa nevyhla postovnemu, to je pravda :/
      na druhej strane mas pravdu s tou slovenskou postou, razitko na obalke bolo 26.10. a nepredpokladam, ze ku nam to dorazilo vcera a akurat vcera by mi to postarka doniesla..plakat sa mi chce z tejto posty fakt uz :/ clovek nieco posle 1. triedou, pride to po 3-4 dnoch, sak bezne..ale ze mi z Ameriky pride nieco za 4 pracovne dni tak to je fakt uzasne..Slovenska posta je s prepacenim posrany monopol a my s tym neurobime nic :/

      Odstrániť
    2. Presne tak :/ Je to mizerné.
      Ja si nechávam všetko posielať do Čiech na adresu (na Slovensko fakt len výnimočne). A musím asi zaklopať, ale v ČR je oveľa menej problémov a sú omnoho rýchlejší.

      Ale tak, novú paletku môžeš asi čakať k novému roku :D

      Odstrániť
    3. tak to ani neratam s tym, ze by to prislo do konca roka :D navyse ked posta cez sviatky robi malo..
      s ceskou postou nemam vobec ziadne skusenosti, ale mam pocit, ze kdekolvek inde je to ovela lepsie ako u nas..kolkokrat sa mi stalo, ze mam zlty listok v schranke, ze adresat nezastihnuty a pritom som cely den doma a nezvonil nikto..

      Odstrániť
  2. Ak ti príde druhá paleta, treba ju dať na giveaway :))) Čisto skromný návrh :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja na niektore veci cakam od septembra a uz som im sto krat pisala staci ti? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pekná je :)) hneĎ by som ju brala :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ved ak ta druha pride, asi si spravime GA :)

      Odstrániť
    2. ináč rada by som ťa pozvala na môj blog :))
      http://ourpinkhell.blogspot.sk/

      Odstrániť
  5. ty kks pekny pribeh asi by ma šiblo kedže ja nebyvam, trpezliva ..:D.. ale tak aspon že si sa dočkala nie ? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ja som tiez mierne netrpezliva, hlavne ked cakam nejaku objednavku, to som v schranke kazdy den aj 2x :D ale po mesiaci som sa rozlucila, ze by mi toto mohlo prist, takze prekvapenie riadne :D

      Odstrániť