piatok 28. decembra 2012

I love ... glossy lip balm

Ahojte :)

Pred nedávnom sa mi dostal do rúk ďalší zázrak a to balzám na pery. Ja balzámy milujem, používam ich počas celého roka, striedam ich podľa toho, ktorý mi práve vyhovuje, prípadne na ktorý mám "chuť" :D Mám ich doma namraky, ale nie všetky mi vyhovujú úplne. Niektoré len mierne zvláčnia pery, iné slúžia asi len na dodanie farby perám a ostatné sú hydratačné a používam ich dennodenne.

Tento balzám som objednala zo stránky SportsDirectu a nevedela som vôbec, čo od neho čakať. Na nete je len veľmi málo recenzií a výrobky tejto značky som u nás nikde v obchode nevidela. Ale za pokus fakt nič nedám a navyše stál len 1 libru. Nájdete ho tu. Na výber bolo:

  • mango a papaya
  • blueberry a smoothie
  • raspberry a blackberry
  • strawberries a milkshake
Priznám sa, že jahodové a neviem aké berry veci na perách moc nemusím, jediné čo znesiem je asi med, vanilka, madarínka, pomaranč a citrón. Tieto presladené malé kríkové oné mi dajak neberú. Takže som zvolila mango a papayu. A musím povedať, že som urobila dobre :)



Vedela som, že balzám má 15 gramov, ale to balenie je fakt dosť veľké. Nečakala som takého obra :D Pre info, priemer je 4cm a výška tiež tak približne. Prišiel zabalený vo fólií, takže máte istotu, že doň nik nesiahal. Treba doň síce ísť prstom, alebo nechtom, ale v tomto prípade mi to nevadí. Obal je pre mňa elegantný. Viečko čierne s názvom príchute a zvyšok je priesvitný, takže vidíme aj farbu produktu. Objem je teda 15 gramov a dátum spotreby bohužiaľ nevidím. Píšu, že je "manufactured in the UK".
Čo veľmi oceňujem je to, že nádobka je plná až po vrch. To sa vážne vidí málokedy. Je plastová.

Po otvorení ihneď zacítite vôňu. Nie je prenikavá, ale za to intenzívna a vonia to naozaj krásne. Na perách vôňu cítiť len jemne. Balzám nefarbí. Neviem, ak je to u iných príchutí, kedže jahoda je červená, ale myslím, že perám by to dodalo len jemný šťavnatý nádych. Tento môj je bezfarebný. Na perách necháva jemný film, bezfarebný a trošička "glossy". Farbí len po nabratí z nádobky, ale na perách už nie.






Konzistencia je strašne strašne hutná. Prstom doň nemáte šancu zabrdnúť a spraviť v ňom priehlbinku. Používam ho dennodenne odkedy ho mám aj niekoľko krát a neubúda z neho vôbec. Napriek tomu sa naberá dobre a aplikácia na pery je rýchla. Nemusíte doň siahať viackrát, stačí prstom raz zakrúžiť a vystačí vám to na celé pery.

Milujem ho používať pred spánkom. Odlíčim sa, natriem krémom a nakoniec si dám tento balzám na pery. Je jemný, pery krásne hydratuje a zvláčni. Ráno sa ešte zobudíte s tým, že vám na nich niečo málo zostalo a sú fakt krásne jemné. Za noc mi zmäkčil kútik, ktorý sa mi spravil po strašne dlhej dobe a takmer zmizol. 

Som z neho fakt nadšená a pokiaľ ho raz miniem (aj ked pri takom množstve to bude tak za 5 rokov), tak určite si ho kúpim ešte raz :)

Čo mi je ľúto je to, že kozmetiku tejto značky u nás nekúpim. Pokiaľ by som mala možnosť vyskúšať telové mlieko alebo niečo podobné, určite ho kupujem. Teraz si plieskam hlavu o zárubňu, že v ČR som sa viac po nej nepozrela a niečo málo si z Douglasu neodniesla.

Na záver opäť plusy a mínusy.

+ cena                              - kúpa len cez net (Slovensko)
+ objem
+ rôzne príchute
+ jednoduchý obal
+ pery zvláčni, zjemní a hydratuje
+ parfemácia


Takže balzám na milión % odporúčam, za tú cenu je to pre mňa úplný zázrak a už ho nedám z rúk :)
Máte nejakú skúsenosť s touto značkou? Prípadne ak viete, kde by sa dala kúpiť osobne na Slovensku, budem rada za každý tip ;)

Majte sa krásne,


wykyy

P.S.: Dúfam, že vidno aspoň malý rozdiel v kvalite fotiek, zatiaľ sa s mojim novým miláčikom len zoznamujeme :)

9 komentárov:

  1. Ja mám blueberry and smoothie a musím povedať, že ja s ním spokojná až tak niesom.. používam ho len občas, keď oň doma zakopnem :) na perách vydrží krátko a je modrý.. aj na perách :D Malilinko ale aj tak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já mám zase ten strawberry and milkshake a je super! ale tenhle bych taky chtěla :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no moznoze by som skusila aj ten, je do cervena na perach?

      Odstrániť
    2. no udělá jen lehce růžovej nádech :))

      Odstrániť
  3. kupila som si v londyne pri pookladni v nejakom obchode za 1 libru tiez, tak reku to vyskušam a je super, to balenie budem mať asi navždy :D mam strawberry and milkshake :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja za tieto balzamy nedám nič :)myslím že ich nikdy nie je dosť :) a ja ešte špeciálne obľubujem práve tie ktoré si môžem dať na pery prstom :))

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to mas pravdu, nikdy ich nie je dost :) ja to dako nemam rada ked mam siahat do nadobky prstami ale toto mi nevadi..pouzivam to len doma ked mam ruky ciste a v kabelke nosim tycinkovy :) aspon aka taka hygiena :P

      Odstrániť