štvrtok 27. decembra 2012

Ježiško sa poježil :D ...

... alebo pochlapil? :D

Musím sa priznať, že ste mi za tých pár dní chýbali :) Je to predsalen po 4 mesiacoch dosť zvláštne, ked nesedím za bloggerom a nechystám pre vás článok :)

Dnešný bude o tom, ako ma tento rok Ježiško veľmi potešil :) Nečakala som, že za uplynulý rok som bola až taká dobrá a zaslúžila si toho toľko :) Pokiaľ si spomínate na môj vianočný wishlist (nájdete ho tu), zo spomínaných 7 vecí, som si pod stromčekom našla 5, čo musíte uznať, že je úžasné :) Podozrievala som našich, že čítajú môj blog, ale mamka mi odprisahala, že ho nečíta ... Neviem no, zdá sa mi to dajaké divné :D

Dostala som aj pár vecí navyše a tieto Vianoce boli zatiaľ najštedrejšie pre mňa :) Netvrdím, že iné boli menej štedré a darčekom som sa nepotešila, ale často boli spoločné s bratom. Tieto Vianoce som dostala všetko len pre seba a som totálne nadšená :)

Najväčšiu radosť mám určite z foťáku (hip hip hurá, krajšie fotky na blogu :D) a z parfému :)
Recenzie určite prídu na všetky kozmetické veci, ktoré som si pod kriakom našla, ale až po odskúšaní :) Všetko som vám pofotila a tie veci, ktoré som dostala navyše sa kozmetiky moc netýkajú, takže asi je to zbytočné :) Kabát som dostala už v predstihu, lebo som ho fakt potrebovala, ale nie je biely. Dala som mamke zapravdu, že po mesiaci nosenia by vyzeral, ako keby som robila v bani, takže som si našla bielo-čierny a je úžasný, teplý, má vysoký golier, takže mi nefúka na krk :)

A tu sú už spomínané veci :)












1. Bourojis farba na líčka, odtieň 15 Rose éclat
2. Manufaktura telový krém
3. peeling Dermacol
4. peeling Lara Belluci
5. Dermacol sprchový gél s belgickou čokoládou a pomarančom
6. MUA paletka Pretty Pastels
7. Jerome Alexander minerálny make-up + štetec + riasenka (v živote som o tej značke nepočula, ale ten make-up je napodiv fakt dobrý)
8. parfém Moschino Pink bouquet 100ml
9. fotoaparát Olympus VG-150 + puzdro


Myslím, že som nezabudla na nič. Už sa teším, ako všetko začnem testovať a budem vám môcť priniesť recenzie :) 
Tento rok som zažila už 3 darčekovania, pretože doobedu na Štedrý deň sme boli u veľmi dobrých známych a každý rok si niečo malé dávame :) Od kamarátky som dostala práve krém z Manufaktúry spolu s tabletami GS eladen. Dúfam, že zaberú tam kde by som chcela :D Včera sme boli u starkých, kde prebieha druhé kolo Vianoc. Posledné ma tento rok po 1x čakajú na začiatku januára, ked príde môj najlepší kamarát z Nemecka a donesie mi nejaké vecičky, čo som mu nakázala :D Medzi nimi Milku oreo :D Dúfam, že Baby lips sa mu podarí niekde zohnať a tak isto aj odtiene Color tattoo, ktoré u nás nemáme :) Už sa fakt teším :)

Štedrý večer som si moc užila a strávila ho samozrejme doma s našimi a bratom pri filmoch, koláčoch a horiacich sviečkach :) Sviatky ale pre mňa samozrejme pokračujú až do Silvestra, takže oddychujem a nič neriešim :) Nemyslite si, že pre mňa sú sviagtky hlavne o darčekoch, nie je to tak :) Ale kedže rada tieto články čítam, tak som vám aj ja chcela ukázať, aká dobrá som bola tento rok :)

Dúfam, že aj vás tento rok Ježiško potešil tým, čím ste si želali a že ste ten krásny kúzelný deň prežili s ľuďmi, ktorých máte radi a užili si ho naplno :) Budem rada, ak sa podelíte somnou to, čo ste si pod stromčekom našli :)

Majte sa krásne a užívajte si dni voľna aj naďalej :)


vaša wykyy

14 komentárov:

  1. téda, vážně jsi asi byla hodná :-) super dárky :-)
    Tereza♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. povedala by som ze asi az moc, som z nich fakt nadsena :)

      Odstrániť
  2. jé ježíšek pochlapil se pěkně :) tvářenky od bourjois jsou takřka nesmrtelné :)
    nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mas pravdu, som rada ze konecne mam svoju a vydrzi mi dlho :)

      Odstrániť
  3. :) krasne darceky ta vona ma zaujala,rada by som ju vyskusala :) gomáááž som dostala aj ja :) ale neviem,co si mam o nej mysliet...taka je...taka...ja neviem...kazdopadne dermacol :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ta vona je nadherna a veeelmi dlho vydrzi :) s tym dermacolom zatial daky problem nemam, vyskusala som ho 2x a v pohode, len tie perlicky v tom su take divne :D ale odlicuje to makeup z tvare dobre :)

      Odstrániť
  4. super darceky, musim si aj ja uz zakupit tu Mua paletku, lebo citam o nej len same dobre veci. Ten flakonik od vonavky je krasny a urcite aj pekne vonia.

    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vonia krasne a ten flakonik je uzasny, urcite ked ju miniem tak si ho necham aj prazdny, uplne som z neho ocarena :) a MUA urcite kup, su to fakt super pigmentovane tiene za par supiek a este ked je akcia nejaka, tak nemas o com rozmyslat :)

      Odstrániť
  5. krásne darčeky :o)ja sa chystam na Bourjois blush tak si najprv asi počkam na tvoju recenziu, ale počula som samu chvalu takže nepochybujem o tom že budeš spokojna :o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) tak zatial som ho pouzila 2x a nemusim povedat ze spokojnost uplna, to drzi jak vytetovane, krasne to voni, super sa to nabera :) myslim ze tie recenzie su pozitivne pravom, takze myslim, ze cakat nemusis a chod hned do neho ;)

      Odstrániť
  6. Krásne darčeky! Na ten minerálny makeup od Jerome Alexander by som si rada prečítala recenziu, na youtube som na neho pozerala, môže to byť zaujímavé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. urcite bude recenzia, len ho poriadne potrebujem odskusat :) ale zatial predbezne: naberam ho hubkou co bola k nemu pribalena, kryje to celkom slusne, povedala by som lepsie jak niektore make-upy, zmatni pokozku na hodne dlhu dobu a je na tvari velmi prijemny :) vymamila som od mamky ze to kupovala v Tescu a stalo to 7 eur, takze pokial mozes bez pon, za tu cenu ;)

      Odstrániť
  7. Baby lips by som aj ja tiež veľmi chcela :)) počula som, že sa dá kúpiť aj u nás, ale nikde som ho nevidela :( nevieš kde by sa dal kúpiť ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to vobec netusim, keby som vedela, nedam si ho doniest az z nemecka :/ som pisala aj na maybelline aj DM stranku na facebooku, povedali mi ze to na nas trh neplanuju zaviest..

      Odstrániť