sobota 29. decembra 2012

Kozmetika roka 2012

Haaaj :)

Koniec roka sa nám pomaly ale isto blíži a tak aj ja vám prinášam môj rebríček naj kozmetiky za tento rok :) Snažila som sa spísať si postupne všetko, ale určite som na niečo zabudla :D Zaradila som sem hlavne dekoratívnu kozmetiku, kedže rôzne patlátka na telo, sprcháče, krémy na ruky a neviem čo možné striedam ako mi príde, a tak nemám tie naj veci, ktoré by som kupovala často alebo ich používala vkuse.
Snažila som sa aj o to, aby som z každej kategórie vybrala len jeden produkt, aj ked to v niektorých prípadoch bolo veľmi ťažké. 

Tak tu je môj malý prehľad :) Pokiaľ sa recenzia už na daný produkt nachádza, stačí kliknúť na jeho názov a môžte si ju prečítať. Nechcem sa moc opakovať :) Nebudem ani písať zbytočné obkecy kolo produktov, ak recenzia bola, nájdete v nej všetko potrebné, pokiaľ nie, určite sa tu objaví :)

Prajem vám pekné pozeranie obrázkov :D :)


Make-up

Báza pod make-up
Catrice LE Out of space



Korektor
Púder
Kontúrovanie
Farba na líčka
Rozjasňovač
Obočie
Očné tiene
Báza pod očné tiene

Očné linky
Lesk na pery

Rúž
MUA lipstick - 05
Krém na tvár
Balzám na pery

Odličovanie

Parfém

Myslím, že som nezabudla na nič dôležité, čo som vám chcela do rebríčka zaradiť :)
Dúfam, že sa vám prehľad páčil a ja zas dúfam, že budúci rok budem pre vás spisovať niečo podobné, pretože bez vás by tento blog nebol a články by som si písala tak sama pre seba :D

Zhodneme sa v niečom, alebo Váš naj rebríček kozmetiky za tento rok sa úplne líši?

Prajem vám krásny posledný víkend roka 2012 :)

wykyy


4 komentáre: