sobota 8. decembra 2012

MUA pro-brow kit

Ahojky :)

Dnes vám prinášam malú recenziu na kit od značky MUA, ktorú určite dobre poznáte. Objednala som si ho počas poslednej akcie, ale myslím, že aj za plnú cenu 3,50 libry sa to oplatí.

Pravdupovediac, svoje obočie som tak pred 3/4 rokom vôbec neriešila. Mala som aký taký základný tvar a každý cca 3-4 deň som len povytrhávala chĺpky, ktoré mi tam vadili. Nedokresľovala som ho ničím a ani som nič doma na to potrebné vôbec nemala. Až raz som sa doma nudila a povedala som si, že si ho skúsim dokresliť. Našla som v paletke 160 očných tieňov slabo-hnedý a naniesla ho v malej vrstve na obočie. Výsledok sa mi dosť páčil, tvári to dodalo úplne iný výraz a odvtedy si obočie zvýrazňujem zakaždým, ked sa líčim. Najprv som používala spomínaný tieň, neskôr ceruzku a odkedy mám tento kit, už ho nedám z ruky.

Obal je veľmi praktický a pevný. Otvára sa to úplne klasicky a ide to celkom fajn. Na zadnej strane sa dozvieme info o tom, že produkt má 5,9 gramu a mali by sme ho spotrebovať do 12 mesiacov.  Nájdeme tam aj malý návod, ako tento zázrak používať.






Po otvorení vidíme 3 rôzne odtiene hnedej a gél na fixovanie. Čo ma potešilo je to, že tam nájdete aj obojstranný skosený štetec a mini pinzetku. S oboma sa robí dobre, pinzeta je pekne šikmá a dolieha dobre. So štetcom som skúšala robiť len párkrát, mám už svoj obľúbený iný, ale ináč je fajn, používať sa dá. K dispozícií je aj veľké zrkadlo po celom vrchu :)


Tiene sú veľmi dobre pigmentované. Ten najtmavší je je pochopiteľne najlepšie. Ja používam ten prostredný a je pre mňa úplne akurát. Kedže zvyšné tiene by som nikdy nevyužila, super sa hodia ako očné tiene. Super pigmentácia, krásne sa to blendí, takže ich používam rada takto :) Navyše sú úplne matné, čo je výborné. Sú aj jemne namleté. 
Gél nepoužívam. Mám pocit, že obočie síce zafixuje, ale pritlačí ho ku pokožke a tým pádom to nevyzerá prirodzene a chĺpky z obočia zlepí zbytočne dokopy.










Výdrž tieňa na obočí je celkom obstojná. Nečakala som samozrejme, že to prežije atómový výbuch, ale s výdržou to nie je také hrozné. Neviem ako vy, ale ja mám vkuse tendenciu si na obočie šiahať, takže prstom zotriem kúsok farby kedykoľvek. Fixujem ho priehľadnou maskarou od Essence, ale aj tak sa to dá obtrieť.

+ obal                             - nevyužitý gel
+ cena                             - dostupnosť len cez net
+ výborne namiešané odtiene        - slabšia výdrž bez fixácie
+ pinzeta a štetec v balení        
+ nevyužité odtiene super ako očné tiene

Som s týmto výrobkom dosť spokojná a nemám k nemu žiadne závadné výhrady. Obsahuje všetky veci, ktoré na úpravu obočia potrebujete a nevyužité tiene sú výborné ako očné. Za mňa odporúčam a pokiaľ chcete, skúste ho vychytať v najbližšej akcií, kedy nám MUA ponúkne 40% zľavu na všetko a 5 lakov na nechty zdarma.

Dúfam, že recenzia sa vám páčila a využijete ju pri rozhodovaní, či si túto vecičku zaobstarať :)

Majte sa krásne,

wykyy

9 komentárov:

  1. Odpovede
    1. jj fakt je to super a vyzera to celkom prirodzene :)

      Odstrániť
  2. Já si obočí dokresluji tužkou,ale už nějákou dobu se dokopávám k tomu si nějáký set pořídit,vypadá to určitě přirozeněji.Tak pokud možno,dej nám vědět na blogu,až akce bude probíhat,já bych to určitě prošvihla,už minule jsem chtěla objednat,ale něják z toho sešlo,tak příště už musím :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jasne urcite to tu bude :) uz ta akcia mala prebiehat ale chceli najprv poodosielat vsetky objednavky z predoslej tak hadam je to tu cim skor :)

      Odstrániť
    2. Aspoň,že tak..říkala jsem si,že toho musí mít na odesílání hodně,když mají takové akce..Tak děkuji:)Budu se těšit.

      Odstrániť
    3. ahoj, tak ako som slubila akcia uz prebieha a trva len do 13.12. do 5 poobedia tak dufam ze stihnes precitat komentar :)

      Odstrániť
  3. Uf, ještě, že jsem si ho neobjednala! :D To opadávání bych mu neodpustila!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ako vyslovene opadavanie to nie je, len ked na to siahnes prstom tak sa to mierne osucha..

      Odstrániť
    2. Já to chápu, ale strašně by mi to vadilo ;)

      Odstrániť