pondelok 17. decembra 2012

Óda na micelárku alebo Bioderma Hydrabio H20

Pekný deň vám želám :)

Dnes som sa rozhodla zrecenzovať vám druhý produkt od Biodermy, ktorý mám. Kupovala som ho počas akcie 1+1 v lekárni Sunpharma.

O micelárnych vodách a hlavne tých od Biodermy som poučila mnoho. Išlo hlavne o chválu a kedže moja pleť bola celkom hroznom stave po tom, čo som sa na noc neodličovala, rozhodla som sa micelárku vyskúšať. Prvý krát som sa s ňou stretla v Hydrabio kite, ktorý bol v ponuke partnerských lekární Biodermy. Bola v malej cestovej vzorke, ktorá mi pri používaní 2x denne vydržala asi 2 týždne a bola som s ňou spokojná. Pleť sa mi začala postupne zlepšovať, takže o kúpe plného balenia som bola presvedčená. Chcela som samozrejme Hydrabio, kvôli mojej suchej pleti.

Po prinesení micelárky domov som ju samozrejme začala používať každý deň. S odstupom cca 2,5 mesiaca musím povedať, že nič lepšie sa na mojej pleti zatiaľ nenachádzalo. Nižšie sa dozviete prečo :)




Fľaštičky v ktorých sa micelárka nachádza sú celkom pevné. Aplikácia je pomocou otvoru vo viečku. Ked som micelárky "obchytkávala" v lekárni, cítila som, že nová fľaška s dávkovačom je totálne mäkká a ked ju chytíte, zaboríte prsty pomaly až do prostriedka. Tieto "staršie" sú pevné a test výdrže samozrejme už zažila. Ved ktorý produkt by mne nepadol na zem, že? :D Fľaška je priesvitná, takže vidíme, koľko produktu nám ešte ostáva.

Kedže Bioderma bohužiaľ 500ml Hydrabio micelárku nevyrába, mám doma dve 250ml. Ako si môžte všimnúť, jedna z nich je použitá do cca polovice. Po 2,5 mesiaci dennodenného používania ráno aj večer je to výborné. Myslím, že tých 5-6 mesiacov v pohode zvládne a to sa už oplatí :)



Jej parfemácia je taká neviem.. Lekárenská a zároveň to vonia čistotou. Odličuje to neskutočne. Peeling som prestala používať, pretože mi došiel a nový dostanem až pod stromček, ale ked používam len micelárku, ide to fakt rýchlo. Jeden tampón na tvár a jeden na oči. Spokojnosť úplná. Navyše odličuje aj gélové linky od Essence, s ktorými má problém hádam aj špachtla :D 
Po priložení tampónu na oko počkám 10 sekúnd a potom jedným pohybom potiahnem dole. Tiene sú dole, linka tiež a po riasenke ani stopy. Som nadšená úplne že najviac :)
Po odlíčení je tvár mierne vlhká ale vstrebe sa to veľmi rýchlo. Nemám pocit lepkavej pleti ani ničoho podobného. Do minútky môžem nanášať krém taktiež od Biodermy, o ktorom ste si mohli prečítať tu.
Micelárka s krémom spolu tvoria dokonalú kombináciu. Dokým som ich nepoužívala, moja tvár bola fakt v hroznom stave. Denne sa mi vyhodila aspoň jedna vyrážka, pred cyklom o mojej pleti radšej ani nehovorím. Vyzerala som ako pubertiačka. Pri každodennom používaní je moja pleť, dovolím si tvrdiť, takmer dokonalá. Začervenania a vyrážky sa objavia len málokedy. Navyše mám pocit, že micelárka pomáha mojej suchej pleti. Prestali sa mi tvoriť až také viditeľné šupinky a normálne si niekedy všimnem, že sa večer lesknem :)

Netuším, čo viac by som dodala. Biodermu a hlavne micelárku milujem a ked mi dôjdu obe balenia, na 100% kupujem ďalšie. Nič iné si tvár už nepotrebujem dávať.

+ cena/výdrž balenia
+ dostupnosť
+ výborne odličuje
+ pomáha suchej pokožke
+ redukuje problémy na pleti


Tak toto bola moja óda na micelárku, ktorú už nedám z ruky. som z nej fakt nadšená a nemyslela som si, že by niečo mohlo mojej pleti pomôcť :)

Milujete aj vy micelárky od Biodermy ako ja, alebo na nich nevidíte nič špeciálne?


wykyy



11 komentárov:

  1. Pěkná recenze :-) Já jsem zkoušela Sensibio (měla jsem 10 ml vzoreček) a moc nadšená jsem nebyla. Pálila mě v očích a odličování tedy nic moc...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som inu okrem tejto neskusala, ale mamka ma tu zelenu sebium a tiez si nevie vynachvalit..asi nie kazdemu sadne..

      Odstrániť
  2. je pravda, ze mnohi na nu peju ody :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nejako som to v článku nepostrehla, aká je cena? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nejako som to v článku nepostrehla, aká je cena? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vedela som ze som nieco zabudla :D cena za to dvojbalenie bolo skoro 16 eur, inac samotna stoji v lekarni kolo 14..

      Odstrániť
  5. ja som takisto z biodermovej micelarky nadsena :)) dokonca sa do sebia zamilovala aj moja mama,ktora nikdy neda za kozmetiku viac ako 5 eur a stale sa na mojej kozmetike prizivuje :D :D bola som velmi prekvapena ,ked si ju kupila sama :D v pripade mojej mamy to uz naozaj svedci o kvalite :)ja momentalne pouzivam sensibio na dostenie pleti po odlicovani a plet mam naozaj dokonalu(ak teda neratam pehy,sem tam nejake presvitajuce zilky a kruhy pod ocami...dobre no...az taka dokonala nie je :D) ale po napnutej ,suchej pleti ani stopy a nie to este nejake akne :) spokojnost velka...myslim,ze som ani negativnu recenziu na biodermu necitala :) najblizsie si brusim zuby na krem na ruky a tycinku na pery atoderm :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne tak aj moja mamka, mazala sa niveou, odlicovala mydlom a to bolo vsetko..teraz je fakt spokojna a zacala pouzivat aj tie veci pre starsiu plet Matriciane ci jak sa to vola a tam uz fakt vidno rozdiely :) ja by som chcela este serum vyskusat Hydrabio, chvalia ho tiez dost..

      Odstrániť