nedeľa 30. decembra 2012

Silvestrovská manikúra

Ahojte :)

Viem, že je dnes nedeľa a pravdupovediac, úplne som na to zabudla. Rozmýšľam nad tým, že so Sunday's ideas skončím, pretože články nie sú vôbec čítané. Radšej vám namiesto toho budem prinášať recenzie :)

Dnes som sa vám rozhodla ukázať aké nechty som si na zajtra vymyslela. Boli už dosť v zúboženom stave, neprelakované asi mesiac, takže už bolo treba sa im troška povenovať :) Vymýšľala som ich zapochodu, vôbec som nemala predstavu, že ako asi budú vyzerať. Vedela som len, že chcem čiernu a k nej striebornú, alebo zlatú. Nakoniec to vyhral môj najobľúbenejší lak od Essence a celkom sa mi to aj páči :)
Pre dlhšiu výdrž som ako top coat použila priesvitný gel-lak a dala vytvrdiť do UV lampy.

A tu je už môj výtvor. Dám vám sem aj postup, ak by ste chceli niečo podobné skúsiť, ale je to jednoduché :)




1. nechty som nalakovala priesvitným podkladom od NYC
2. vzala som si hubku na make-up, kvapla čierny NYC lak na papier a hubkou ho naniesla do polovice každého nechta (tento postup som opakovala 2-3 na každom nechte podľa potreby a presvitania prirodzeného nechtu)
3. ako ďalší lak som použila Essence-gold fever, kvapla ho na papier a naniesla ho hubkou na celý necht, aj cez čiernu, v mieste prechodu čiernej a zlatej som lak naniesla hubkou ešte raz
4. nechala som to všetko poriadne 15min preschnúť a naniesla gel-lak a dala vytvrdiť na 2min do UV lampy
5. nakoniec som si vzala bodkovač, bielu akrylovú farbu a po nechtoch porobila bodky

A hurá, nechtíky máme na svete :) Je to fakt veľmi jednoduché, ale mne sa strašne páčia. K oslavám Silvestra sa mi hodia dokonale a aj líčenie budem ladiť do zlatej a čiernej. 
Aj ked na žiadnu mega párty sa nechystám, budem s kamarátmi niekde zašitá a na polnoc pôjdeme na námestie pozrieť ohňostroj, buchnúť šampus a pustiť si balóny šťastia :) Celkom sa už teším a myslím, že by som vám mohla ukázať aj nejaké fotky z našich osláv, kamarátka berie totižto zrkadlovku :)

Dúfam, že môj výtvor sa vám aspoň troška páči a dajte mi vedieť, aký lak bude zajtra zdobiť vaše nechtíky :)

Majte sa pekne,


wykyy

9 komentárov: