streda 19. decembra 2012

Zase som sa neudržala :/

Ahojte dievčence moje :)

Dnes mám až podozrivo dobrú náladu (moc často sa to nestáva). K tomu mi ešte prišli 2 objednávky :)

Prvá je jasné, že MUA. Objednávala som (znova) počas akcie -40% + 5 nail quakes. Nevytočilo ma dokonca ani to, že objednávka nie je kompletná. Neprišiel mi štetec E3, čo je blending brush. Rátala som s tým, pretože objednávky s nižším číslom ako mám ja, ich tiež nemali. Dúfam, že mi pošlú štetec a nie peniaze :D

Musím sa priznať, že som fakt na seba už naštvaná. Poviem si, nie nič si nekúpiš, nič ti netreba. A bim objednávka za 21 libier :D (ale nie všetko je moje). Po Vianociach už nekupujem nič!! (Aj ked, kto by odolal 50% akcii a navyše free shipping..ťažký to život ženy blogerky :D). 


Druhá objednávka tiež nie je kompletne moja. Brat sa rozhodol, že objednáme niečo so SportsDirectu. Znížili kvôli prepravcovi poštovné na polovicu, takže momentálne stojí 12 eur. Tak som si povedala že ked už, dačo si pozriem. Nevybrala som si toho veľa, prišli mi 3 veci.


MUA:

Rúž v odtieni č.5 (1 libra)

Tieto rúže mám doma už 3 a som s nimi fakt spokojná. Síce ružový z predošlej objednávky ma troška sklamal, myslela som si, že to bude taká zvýrazňovačová ružová, ale je to len ofarbený balzám. Ale aj tak je dobre hydratačný. Ďalšiemu odtieňu som dala šancu tomuto. Je pekne pigmentovaný, korálovo-ružový s mini trblietkami, ktoré na perách necítiť.





Púder v odtieni č.2 (1 libra)

Neviem či budem mať ten pocit aj po dlhšom používaní, ale tento púder ide asi tromfnúť môjho miláčika od Balei. Je úžasne jemne namletý, odtieň mi krásne sadol, nepráši, zmatňuje lesk BBčka. Zatiaľ ho mám na sebe síce asi 3 hodiny, ale vyhovuje mi.




Matné očné tiene v odtieňoch č. 16 a 19 (1 libra)

Asi mi neuveríte, ale ja doma nemám obyčajnú matnú hnedú, ktorý by navyše bola aj pekne pigmentovaná. Po googlení swatchov toho hnedého tieňa som vedela, že to je ten, čo mi chýba :)
Druhý je slabunko ružový, až do broskyňova.
Oba sú pekne pigmentované, jemne namleté.




Pearl očné tiene v odtieňoch 1 a 22 (1 libra)

Tieto tiene sú na prvý pohľad matné. Ale akonáhle do nich zabrdnete všimnete si, že nemajú ani trblietky, ale hádžu krááásne odlesky. Mám ružový (odlesky do ružova a zlata) a béžový (béžovo strieborné). Krásna pigmentácia, super konzistencia. Asi ľutujem, že som ich nevzala viac :/




Nail quakes v 5tich odtieňoch

Bol bonus ku objednávke. Dostala som všetky a farby sú krásne. Čierny, strieborný, modrý, ružový a fialový. Čierny som hned odskúšala ale musím povedať, že teda moc to nepraská. Vrstvu viem akú dávať, aby mi to popraskalo na peknú korytnačku ale toto spravilo len dáke divné ryhy. Uvidíme no, ked ich poskúšam všetky.





Zvyšné veci z objednávky boli paletka Heaven and Earth (bratova frajerka), ceruzka na obočie (kamarátka), 3 BBčka (iná kamarátka), čierna ceruzka na oči a čierna tekutá linka (mamina).

SportsDirect:

Pravdu vám poviem, netuším čo sa v objednávke nachádzalo okrem mojich vecí :D Viem jedine, že vyšla v prepočte na dákych 120eur. A tu je to, čo som si objednala ja :) Fotky bohužiaľ z netu, pretože svetlo vonka + môj foťák, myslím že si domyslíte :D

Ružové tielko Miss Fiori (1,49 libry)

Ja taká milovníčka tejto krásnej bárbinkovskej farby a nemám doma ružové tielko. Teda mám ale sú to také mŕtvolé ružové. Toto je krásne žuvačkové :) A za tú cenu .. Nekomentujem, len sa spokojne kochám :)



Šiltovka No Fear (3 libry)

Ja proste šiltovky milujem. Cez leto ich vláčim fakt vkuse a striedam ich s klobúkmi :) Táto sa mi fest páčila.



Balzám na pery I love ... (1 libra)

Túto kozmetiku som obzerala strašne často, ked som bola v ČR v Douglase. Nekúpila som si z nej ale nakoniec nič. Tento balzám ma celkom zaujal, mali na výber mnoho príchutí, ale typickú malinu alebo jahodu som nechcela. Balzám má 15ml, takže mi určite vydrží aspoň 2 životy :D Navyše má nádhernú vôňu :)




Tak som si zas raz zamíňala, no čo :P Prisahám, že po Vianociach okrem MUA akcie (možno mi prepne a vyhnem sa jej) už fakt nič nekúpim. Silno rozmýšľam nad zapojením do projektu, ktorý netuším ako sa volá, ale ide o to, že pokiaľ nespotrebujete určitý počet výrobkov, nesmiete si nič kúpiť. Začínam mať pocit, že míňam na kozmetiku až primoc a prisahám ako tu sedím, že pokiaľ by som si odteraz nič nekúpila, nemám šancu tie veci spotrebovať do konca života :/ Je to smutné, ale je to tak :/ Asi si spravím kozmetický kurz a začnem líčiť všetkých naookolo, nech mám adekvátnu výhovorku k tomu, prečo toho mám viac ako menšia drogéria :D

Dúfam, že vás takéto články typu "New in" nenudia, ale naopak bavia :) Ja ich čítam veľmi rada, tak snád sa nájde pár z vás, ktoré si ich prečítate tiež radi :)

Majte sa krásne,


wykyy


9 komentárov:

  1. neboj nenudia nás takéto články a mne sa veeľmi páči to tričko+tiene :)) krásne Vianoce budeš mať ako vidím ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som rada, tiez mam taketo clanky rada :) tak Vianoce budu krasne a stedre, mamka mi uz pol veci zhabala, ze to platil Jezisko :D

      Odstrániť
  2. mne preplo dnes a poriadne, urobila som objednávku za 80 eur :/ :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten ruz vyzera pekne!

    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. odtienom je krasny ale co mi na nom vadi je to, ze ked ho "zlizem" ostanu mi na perach trblietky :/

      Odstrániť
  4. Ahoj :) nevieš náhodou či ceny v sportdirecte platia aj u nás v "kamennom" obchode ? :) Diki za odpoveď

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. u nas je niekde kamenny obchod? :D nevedela som o tom vobec, takze ti neporadim :/

      Odstrániť
  5. aj ja som bola prekvapená :D je v Eurovei, 2 poschodový :D (možno aj troj) iba som vošla do vnútra, ale akurát na pánske oddelenie a hrozne som bola unavená tak som hneď aj odišla :D :D

    OdpovedaťOdstrániť