sobota 26. januára 2013

Bourjois blush - rose éclat

Krásny slnečný deň moje verné :)

Dnes sa chcem venovať produktu, ktorý pozná určite každá z vás. Farby na líčka od Bourjois sú hádam tými najznámejšími :) Ja som po nej túžila už veľmi veľmi dlho, nachádzala sa na nejednom mojom wishliste. Môj sen mi splnil až Ježiško a odvtedy ju používam takmer denne :)

Tieto farby na líčka sa predávajú vo veľmi veľa odtieňoch. Na nete ich nájdete určite všetky. U nás v SR, alebo teda v tomto našom zapadákove, som ich našla len vo Fannke za cenu 9,99 eura. Pokiaľ ale máte ich kartičku, stojí vás o 10% menej. V čase, keď som si ju šla na Vianoce kúpiť ja, mali pár odtieňov za cenu 7,77 eura a aj ten môj bol za túto cenu.

Výber bol tuším z 8 alebo 10 odtieňov a bolo vážne ťažké vybrať si. Vedela som, že chcem na 100% matnú a niečo do ružova. Pôvodne som chcela Rose D'or, ale bola na mňa až príliš bárbinkovská a trblietkavá. Odtieň 15 rose éclat mi presne sadol tak, ako som si farbu na líčka od Bourjois vysnívala :)

Obal 100% poznáte. Malá nádobka okrúhleho tvaru, ktorá je v odtieni lícenky. Na viečku máme napísaný odtieň. Naspodku info o gramáži (2,5gramu), dátume spotreby (18 mesiacov od otvorenia). Pochybujem ale, že by tú lícenku niekto dokázal spotrebovať za 1,5 roka :D




Po otvorení a vyklopení viečka má lícenka vo vnútri zrkadielko a štetec. Ten je pravdupovediac dosť k ničomu, v lícenke ho neskladujem, ale odložila som si ho. Čo ma ako prvé ohúrilo je vôňa. To vonia úúúplne nádherne. Ani neviem, k čomu by som to prirovnala, ale možno niečo kvetinové by to mohlo byť :)

Odtieň je do ružovo-tehlova. Nie je to typická ružová farba, ale presne takúto som ju chcela :) Keď si ju na líčka nanesiem, pôsobí aj ako lícenka a zároveň poslúži ako kontúra na zúženie tváre.
Pigmentácia je jediný problém, ktorý som našla. Keďže je veľmi veľmi zapečená, strašne zle sa to štetcom naberá. Jemným štetcom to nemáte šancu nabrať, chce to niečo s tvrdšími štetinkami. Pokiaľ som ju skúšala nabrať prstom, ide to v pohode. Aspoň z nej vôbec neubúda a vydrží mi naozaj do konca života :)






Výdrž je fakt dobrá. Myslím, že je to asi najtrvácejšia farba na líčka ktorú mám. Počas dňa sa nevytráca, drží na mieste jak pribitá a večer je stále rovnako pigmentovaná ako ráno, keď som si ju naniesla :)

+ obal                              - horšie naberanie štetcom
+ parfemácia
+ výber odtieňov
+ pomer ceny a životnosti
+ výdrž

Kebyže tých farieb na líčka nemám doma také množstvo, určite by som si zaobstarala aj iný odtieň. Lenže táto mi vydrží hodne veľa rokov, takže si myslím, že je to zbytočné :) Som s ňou nadmieru spokojná a viem, prečo som po nej tak dlho túžila. Už ju nedám z ruky :)

Otázka na záver je myslím že jasná - máte aj vy niektorú z farieb na líčka od Bourjois? Ste z nich rovnako nadšené ako ja? :)


wykyy

16 komentárov:

  1. Tuhle tvářenku jsem vždycky chtěla zkusit!:) Asi si jí už konečně pořídím, vydadá krásně!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som velmi rada ze ju po tolkych rokoch tuzenia po nej koncene mam :) urcite si daku zaobstaraj ;)

      Odstrániť
  2. miluju tvářenky od bourjois a máš pravdu s tím nanášením, člověk si s ní musí vyhrát. Jiank ta barva je moc krásná :) Já mám doma lila´s d ombre (snad jsem to napsala dobře :D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak nanasa sa to naozaj horsie, ale neni to take hrozne, ked potom vidis na lickach tu krasu :)

      Odstrániť
  3. Po tvářence od Bourjois toužím už dlouho. Ale vždycky, když si jdu nějakou vybrat, tak mi přijde, že mají strašně moc třpytek...a odejdu s prázdnou...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiez sa mi zda ze tych trblietavych je strasne vela, matnych maju malo :/

      Odstrániť
  4. super recenzia :) zdá sa Bourjois opäť nesklamalo :))

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak zda mi ze toto je moj prvy vyrobok od nich, ale som nadsena :)

      Odstrániť
  5. super :) po bourjois zapečenej licenke tužim už dlho :o) no z odtienov som si ešte nevybrala, je na čase zmenit to :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak tych farieb je na vyber dost, len bacha na tie trblietkave, su fakt moc leskle a tie trblietky su v niektorych velke..

      Odstrániť
    2. Ja mám odtieň Abre d´or, jednu y tych tblietkavych, ale na tvari po trblietkach ani stopy...ma celkom matný finish, akurat zblízka je viditeľná jemná "perleť" ... podľa mňa sa ich absolútne netreba báť

      Odstrániť
  6. Já jí mám od září, odstín Cendre de Rose Brune a nepoužila jsem od té doby jinou, ani jednou:)))) Je dokonalá!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Som zvedavá...mám ju aj ja čerstvo doma, ale ešte som neskúšala. Farba je myslím tá istá.Súhlasím asi ako každá, že ten štetček, čo je vo vnútri moc použiteľný nie je. Trošku si ma naľakala tým horším naberaním, tak dúfam, že so štetcom s prírodnými štetinkami to pôjde.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ved uvidis ako sa ti bude naberat, ale ide to horsie ako typicka licenka, fakt citit ze to je zapecene naozaj moc..

      Odstrániť
    2. no, tak som sa k nej už dopracovala, prvé razy s nanášal úplne super... a teraz to prišlo, že už to aj ja cítim, že je zapečená a ide to o dosť horšie škoda....ale zamilovala som sa do tej vône:)

      Odstrániť