piatok 25. januára 2013

Catrice gel eyeliner - 040 Sherlock & Khaki Holmes

Ahojteee :)

Pred cca 2 mesiacmi som vám priniesla recenziu na gélové linky od Catrice v striebornej farbe. Pred pár týždňami sa mi do rúk dostal aj druhý odtieň, ktorý bol vo výpredaji. Ide o odtieň 040 Sherlock & Khaki Holmes. Tak sa naň poďme pozrieť troška podrobnejšie :)

Obaly sú identické, samozrejme. Sklenený spodok, plastové viečko vo farbe linky a na zadnej strane všetky informácie. Linka má 4 gramy a spotreba do 6 mesiacov.




Konzistencia linky mi ale príde o čosi iná ako u strieborného odtieňa 030. Príde mi viac krémová a ako keby "tekutejšia". Neviem čím to bude, ale rozdiel tam fakt je. 

Pigmentácia je ale rovnako úžasná. Pri pohľade do kalíška máte pocit, ako keby bola linka hnedá, až hnedo khaki. Obsahuje neskutočné množstvo mini zlatých trblietok. Je fakt nádherná. Keď som ju naniesla prvýkrát na viečko, tak som sa zhrozila, že tá linka je preboha naozaj hnedá až do čierna. Ako postupne schla, začala byť khaki a ako som na oko pozerala s rôznych uhlov na dennom svetle, hádže to nááádherné zlaté odlesky.






Výdrž je tiež úžasná, drží to naozaj celý deň, takže sa horšie odličuje. S oboma som nadmieru spokojná a v poslednej dobe ich nosím veľmi často. Linky som si zamilovala akékoľvek, takže ich striedam podľa nálady :)

Plusy a mínusy som vypísala už minule, takže opakovať sa nebudem :) Dúfam, že recenzia sa vám páčila a pokiaľ sa vám páči aj odtieň, bežte do DMky a prehrabte sa vo výpredaji Catrice, myslím, že na ňu ešte narazíte :)

Prajem vám krásny deň,


wykyy

12 komentárov:

  1. gelové linky jsou rozhodně super, mám doma černé a nemůžu si stěžovat:) moc ráda bych si koupila i jiné barvy, ale mrzelo by mě, že bych prakticky neměla šanci je celé vypoužívat.. to si radši nechám zajít chut :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ja mam doma liniek velmi vela a tiez si myslim ze to nemam sancu spotrebovat :D ale aj tak kupujem dalsie :D

      Odstrániť
  2. Vyzerá veľmi pekne. A na bežné denné nosenie ako stvorená. Skvelý tip ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to mas pravdu, na bezny den je uzasna, nie je vobec tvrda na oku ako cierna :)

      Odstrániť
  3. vyzerá pekne,prirodzene:) môžem sa spýtať koľko stála a akým štetcom si ju dávaš? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. stala 2,19 po zlave a stetec na nu pouzivam ten tenky od Alverde :)

      Odstrániť
  4. chystam sa kupiť si od catrice farebne gelove linky, teraz mi inak dochadza aj čierna od essence, tak som rozmyšlala že by som vyskušala aj čiernu od catrice..inak táto ma krasnu farbu vhodnu na denne nosenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. len tie od catrice fakt maju inu konzistenciu ako tie essence..su take kremovejsie :) a mas pravdu je krasna :)

      Odstrániť
  5. Kurňa, vypadá fakt moc moc dobře!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. vyzerá krásne :) takéto hnedo zelené odtiene pôsobia na oku omnoho prirodzenejšie ako nejaká čierna :)

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť