piatok 4. januára 2013

Dermacol sprchový gél

Krásny deň vám želám :)

Dnes si ukážeme druhý produkt, ktorý som si našla pod stromčekom. Ide o další produkt od Dermacolu, tentoraz to bude sprchový gél. Ja na sprcháče zaťažená dáko nie som. Som zyvknutá používať tie od Balei. Sú lacné, veľké a voňavé. Ked som však v DMke narazila na telové mlieko od Dermacolu z belgickou čokoládou a pomarančom, vedela som, že to je to, čo mojim čuchovým bunkám je veeeeľmi príjemné :) Ježiškovi som samozrejme dala vedieť, ale podarilo sa mu zohnať iba sprcháč.

Gél je v plastovej tubičke z vyklápacím viečkom. Obal je ladený do oranžova a hneda. Presne ako vôňa, ktorá sa nachádza vo vnútri. Obsahuje pomarančový olej, ktorý by mal osviežovať myseľ a harmonizovať dušu. Je mi to popravde trochu smiešne, ale nevadí :D Gél má 250ml a spotreba do 6 mesiacov. Jeho cena bola tuším niečo okolo 2 eur.




Po otvorení a vytlačení gélu ma hned ohúrila vôňa. Zas a znova. To je niečo tak neskutočne voňavé, že keby som mohla, zjem to ako Pikao :D Ja milujem pomarančovú vôňu v akomkoľvek stave a skupenstve, takže toto je niečo presne pre mňa. Navyše v ňom cítiť aj tú čokoládu. Neviem prečo, ale pripomína mi to nejaké cukríky alebo niečo podobné. Ked nato prídem čo to je, budem spokojná :D

Gél je oranžovej farby a prehľadný. Konzistenciu je to tekutejší gél, ale pracuje sa s tým dobre. Čo veľmi oceňujem je to, že ho stačí málo a veľmi veľmi dobre pení. Používam ho s takou tou huňatou špongiou a pre super penenie stačí vytlačiť niečo vo veľkosti fazule.




Pokožku príjemne zjemní a hydratuje. Čo mi trošku vadí je to, že na nej dlho nevydrží. Tesne po opláchnutí ho síce zo seba ešte cítim, ale v priebehu pár minút sa to vytratí. Pokiaľ by som ho kombinovala s krémom, asi by to bolo lepšie. Takto musím povedať, že je to obyčajný sprcháč, ktorý ale krásne vonia.

+ cena                         - slabá výdrž na pokožke
+ objem
+ vôňa
+ penivosť
+ konzistencia

Zhrnuté a podčiarknuté, povedala by som že je to obyčajný sprchový gél, ktorý má príjemnú konzistenciu a krásnu voňu. Pokiaľ milujete pomaranče a čokoládu, určite to bude niečo pre vás. Čakať, že na pokožke jeho voňa vydrží, je zbytočné. Pravdepodobne si ho 2x kúpim, ale už len s krémom spoločne. Prípadne ma láka vyskúšať ešte ostatné vône.

Máte skúsenosti so sprcháčmi od Dermacolu? Ktorý je pre vás tým najvoňavejším? :) 

6 komentárov:

  1. Přesnĕ tento gel jsem mĕla a milovala jsem ho! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiez sme sa velmi zblizili, uz len mlieko a budem to fetovat :D

      Odstrániť
  2. Tenhle si plánuju koupit, takže jsem ráda, že ti vyhovuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. moj oblubený!!! presne tento mi vonia najkrajšie a používam ho. je na zjedenie.

    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to mas pravdu :) este jasminovy (milujem vonu jasminu) a melonovy by som chcela skusit :)

      Odstrániť