streda 23. januára 2013

Essence colour arts - eye base

Ahojte :)

Dnes by som vám chcela ukázať produkt, ktorý používam pri každodennom líčení už nejaký ten mesiac. Pokiaľ si spomínate, ako bázu som veľmi dlhú dobu používala bielu ceruzku od Alverde. Je výborná pod obyčajné tiene. Pod pigmenty, alebo sypké tiene mi však prestala vyhovovať. Nedržia na nej, trblietky opadávajú pod oko takmer okamžite. Takže som siahla po báze presne pod pigmenty, konkrétne z limitky Colour arts od Essence.

Báza je v tubičke treba ju odtiaľ vytlačiť. Tubička je modrá, akoby z gumovitého materiálu. Báza má 7,3ml a spotreba je do 6 mesiacov. Obal mi prakticky ani nevadí. Dávkuje sa to fajn a podľa stlačenia presne skorigujete množstvo, aké potrebujete.





Po vytlačení má báza farbu bielu, keď ju však rozotriete je priahľadná. Čo ma pri prvom použití zaskočilo, je tá lepivá konzistencia, ktorú na viečku nechá. Potom mi ale došlo, že je určená pod pigmenty a aby sa na nej zachytili, konzistencia je presne ako má byť.

Ja ju nepoužívam len pod pigmenty, ale aj pod obyčajné tiene. Krásne zvýrazní farby, dodá im sýtosť a vydržia na nej fakt celý deň. Čakala som, že pri takej divnej konzistencií sa ti tiene budú do záhybov zlievať, ale nie je to tak. Drží na nej fakt všetko a som s ňou naozaj spokojná.

Čo je super je to, že keď báza "zaschne" tak tieň na nej drží fakt dobre. Prstom ho len tak nezotriete dole, neotiera sa to.




Báza sa už v stojane kúpiť ovšem nedá, ale pokiaľ sa pohrabkáte vo výredajových stojanoch DMky, určite na ňu narazíte. Cena je rovnaká ako bola - 1,99 eura. Alebo pokiaľ máte prístup k druhému stojanu, tam ju nájdete :)

Pre porovnanie, čo báza spraví s obyčajným, zle pigmentovaným tieňom:

Essence - 42 mystic purple
- v ľavo bez bázy
- v pravo s bázou





+ obal/dávkovanie
+ cena
+ objem
+ konzistencia
+ výdrž tieňov


Za seba ju určite odporúčam a som rada, že Essence konečne vyšiel nejaký produkt, z ktorým som spokojná úúúplne. Kúpila som si ešte jednu do zásoby, pretože prvá mi už dochádza a neviem, čo budem bez nej robiť :D

Používate pod očné tiene bázy, alebo sa vám to zdá zbytočné? :)

Majte sa krásne,


wykyy

13 komentárov:

  1. pouzivam bazu od zoevy :) ale mam aj tuto, ale skor ju pouzivam len na pigmenty a trblietky :)

    Wonderland

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zevraj je velmi dobra, rozmyslam ze by som si ju zaobstarala :)

      Odstrániť
    2. je fakt skvela :) odporucam :)

      Odstrániť
  2. super recenzia :)) ja používam bázu od essence I <3 STAGE, no nie je pre mňa to pravé orechové :) tak som rada že essence má tiež dobrú bázu na očné tiene

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj citala som o nej ze je to pomaly ako korektor a nie baza..tak essence ma par velmi dobrych veci :)

      Odstrániť
    2. I <3 stage bol môj prvý pokus o bázu...ale len pokus ;) inak je skvelá na tmavé kruhy pod očami ;) Teraz mám bázu od Elfu a spokojnosť ;)

      Odstrániť
    3. tu som mala aj ja, dobra bola naozaj :) len v nej bolo straaasne malo, mam pocit ze mi dosla velmi rychlo..

      Odstrániť
  3. já oční stín bez báze prakticky nepoužívám :D škoda že už essence jí přestávají prodávat, ale docela se těším na novou bázi od dermacolu :)
    www.nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak ten rozdíl stín bez a s bází je dost velký teda, já bázi nepoužívám, přijde mi, že stíny jsou syté dost, ale třeba bych se ještě divila, kdybych bázi zkusila:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. urcite ju vyskusaj, tu nejde len o sytost tienov, ale vydrzia na viecku ovela dlhsie, neotieraju sa, nezlievaju sa do zahybov..ta baza je na nieco dobre :)

      Odstrániť
  5. je to super, že fakt za málo peňazí taká kvalitka, ja mám od alverde, ale stopercente spokojná s ňou nie som, úplne ma teraz štve, že som si nevzala z výpredaja dnes v blave, bola posledná a bála som sa, že bude nejaká poloprázdna, lebo keď som videla tie rúže a tiene v každom jednom odtlačok prsta akoby tí ľudia ani normálni neboli

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. u nas tiez boli volake divne, boli tam 3, ale ta co som vzala ja vyzerala byt nedotknuta :) tiez ma vytacaju tie obchytkane veci, ale tomu sa asi nevyhneme :/

      Odstrániť