utorok 15. januára 2013

I love drugstore make-up TAG

Ahojteee :)

V poslednej dobe ma na iných blogoch a youtube zaujal tento TAG, tak som sa rozhodla, že sa doň zapojím aj ja :) Viete dobre, že ja kozmetiku kupujem prevažne len v drogérke, málokedy sa stane, že by som ju kúpila inde. Cenovo mi je najdostupnejšia. Tak sa vrhnime na otázky :)

1. Obľúbená značka drogériovej kozmetiky.

V poslednej dobe u mňa dosť vyhráva Maybelline a Rimmel. Mám rada aj Catrice a Essence.


2. Obľúbený produkt na tvár, líčka a pery.

Na tvár by to bol určite make-up od Rimmelu. Na líčka milujem farbu od NYC color wheel a na pery rúž od NYC a Catrice. Lesky na pery od Essence Stay with me a balzám od Garnier.




3. Najmenej obľúbený produkt.

Make-up od Maybelline dream satin liquid a fixa na pery od NYC.

blogger opäť nespolupracuje



4. Výhodný nákup produktov z drogérie, podľa teba.

Za mňa 100% Maybelline color tattoo, One by one riasenka, rúže od Catrice, make-up od Rimmelu, báza od Dermacolu, make-up cover od Dermacolu, štetce od Essence, Balea púder ...




5. Produkt, ktorý je podľa teba zbytočne predražený.

Povedala by som, že drogérie ich majú namraky. Loreal sa mi zdá, že má zbytočne drahé veci, nemám od nich vôbec nič. Ich báza studio secret napr. Ďalej aj báza od Dermacolu mi príde drahá, riasenky od Maybelline nie sú tiež až také lacné. Je toho fakt dosť.


6. Ukáž nejaké dvojníky drahších produktov.

Ja doma drahé produkty nedržím a ani ich nemám. Nemám financie na to míňať na make-upy, tiene, bázy a neviem čo ešte, veľké peniaze. Takže nič také vám bohužiaľ ukázať nemôžem. 
Jediné čo ma napadlo, tak sú tiene Essence stay all day, majú rovnakú konzistenciu ako color tattoo od Maybelline a stoja tuším len polovicu. Lenže Essence zas nemá na výber také odtiene, ako Maybelline.




7. Produkt, okolo ktorého je humbuk a nestojí za to.

Tak to popravde ani neviem, čo sem zaradiť. Nič konkrétne ma z dekoratívky nenapadá. Možnože limitky od Essence. Dosť veľa dievčat sa vkuse vypytuje či príde toto a hento ku nám. Ja z tých limitiek nie som vôbec nadšená, prídu mi hrozné.


Tak to by bolo myslím všetko :) Otázky som čerpala z TAGu u Rendy.
Dúfam, že sa vám článok páčil a pokiaľ chcete, samozrejme budem rada, ak v ňom budete pokračovať. Rada si prečítam tag aj na iných blogoch :)

Majte krásny deň,


wykyy

2 komentáre:

  1. Tak s tými essence limitkami sme na tom rovnako... Tiež nikdy nechápem prečo sa na nich všetci tak nedočkavo tešia, väčšina vecí v nich nie je pravidelne nič moc.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mam pocit ze ked som na Essence narazila boli ovela lepsie..teraz je to fakt onicom, take strasne detske, jak kufriky so sminkami z Dracika :D

      Odstrániť