pondelok 7. januára 2013

Manufaktúra regeneračný telový krém

Krásny deň vám želám :)

Dnes si ukážeme opäť niečo z telovej kozmetiky, konkrétne telový krém od Manufaktúry. Od tejto značky som nikdy nič nemala. Bola som v ich predajni raz, v Košiciach v Auparku, kde som doslova zízala na všetky produkty s otvorenou pusou. Všetko som ovoniavala a dizajn tých produktov sa mi veľmi páčil. Neodniesla som si ale nič. Kamarátka ma na Vianoce potešila, ked mi darovala tento krém spolu s tabletami GS Eladen. Bola som rada, že môžem vyskúšať niečo nové.

Táto kozmetika by mala byť 100% prírodná. Využívajú pri výrobe české ingrediencie ako pivo, víno a soľ. Kozmetika nie je testovaná na zvieratách a v produktoch sa nenachádzajú škodlivé látky ako parabeny a živočíšne produkty. Toto sa mi veľmi páči :) Ale podme na samotný krém.

Jeho obal je zvláštny. Je to síce typická tubička, z ktorej produkt treba vytlačiť, ale ... Pripadá mi, akoby to bolo vyhotovené z tvrdšieho hliníku. Ked tubičku stlačíte, zdeformuje sa s ostanú v nej priehlbiny po vašich prstoch. Nikdy som sa s ničím takým nestretla.
Navrchu je nalepená nálepka kde píšu že obsahuje soľ, vôňu hrušky a medu. Mali by sme ho spotrebovať do 6M a objem je 75ml.







Po vytlačení z tubičky je krém biely. Nie je úplne hutnej ani tekutej konzistencie. Krásne sa rozotiera a nezanecháva tie také biele šmuhy, ked sa ho snažíte vpracovať do pokožky. Balea mi to napr. robí.
Čo oceňujem, veľmi rýchlo sa do pokožky vsiakne a zanechá ju neskutočne hladkú na dotyk. Ked som ho dostala, skúšala som ho na kúsku lýtka a cca po minúte som si po ňom prešla rukou. Ten rozdiel tam bol naozaj cítiť. V mieste, kde krém nebol, bola pokožka suchá a drsná. Ked som rukou prešla cez nakrémované miesto, bola jemná, úžasne hydratovaná.
Krém po vsiaknutí vôbec na pokožke necítiť. Nelepí, nemáte pocit, že ste na seba naniesli niečo krémové, alebo nedajbože olejové, krásne sa to vsiakne a zanechá vo vás len pocit úžasne hydratovanej pokožky.




Mám doma telových mliek a krémov neskutočné množstvo, ale v poslednej dobe po sprche siaham len po tomto. Ráno po zobudní je pokožka stále jemná a máte pocit, akoby ste len pár minútami ten krém na seba naniesli. Tá hydratácia je neskutočná. Navyše mám pocit, že ako ho používam pravidelne, nohy nemávam ráno až také suché ako pri iných telových mliekach :) Spím totižto pri radiátore :D

Čo sa týka parfemácie je úžasná. Jemná a najviac v nej cítiť tú hrušku. Som spokojná :)

+ parfemácia                       - dostupnosť
+ roztieranie
+ hydratácia
+ pokožku zanecháva jemnú

Takže ked si to zhrnieme, tento krém je fakt úžasný. Som s ním strašne strašne spokojná a ked mi dôjde, určite mi ho bude ľúto. Budem musieť pri najbližšej návšteve Košíc navštíviť predajňu a kúpiť si ho znova :) Do mínusov som zaradila dostupnosť, pretože predajňa sa bohužiaľ nachádza len vo väčších mestách.

Máte skúsenosti s výrobkami od tejto značky? Čo by som si podľa vás mala všimnúť pri najbližšej návšteve predajne a odniesť si domov? :)

Krásny slnečný zvyšok dňa vám želá,


wykyy


11 komentárov:

  1. Majú skvelé sprcháče, a výborné sú aj produkty 2 in 1 (sprcháč + šampón) a aj tuhé mydlá, mám veľmi rada ich produkty :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak na tie sprchace pozriem, dakujem za tip :)

      Odstrániť
    2. niet za čo :) ja na tom celkom ficim v poslednej dobe, skvely je aj pivovy sampon

      Odstrániť
  2. o tej značke som už dosť veľa toho počula, no vôbec neviem kde sa predáva o.O kde by sa dala , prosím ťa zohnať ?? :))
    http://ourpinkhell.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. bohuzial viem len o Košickom Auparku a tusim ze aj v Blave v Auparku to bude a slecna komentar pod tebou pise ze maju aj e-shop tak nech sa paci :) http://manufakturashop.sk/

      Odstrániť
  3. majú aj eshop:) takže to nie je až tak ťažko dostupné:)
    http://manufakturashop.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. za povšimnutie určite stojí ich pivný šampón na vlasy. veľmi, veľmi dobrý, i keď tá vôňa mi nejde moc do nosa =/ veľmi ťažká vôňa, po pive určite nevonia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak vona piva by mi ani nevadila :D ale skusim ho aspon ovonat ked uz budem mat tu prilezitost :)

      Odstrániť
  5. Manufakturu mám moc ráda, mají super věci a navíc i krásné obaly:)

    OdpovedaťOdstrániť