piatok 11. januára 2013

Maybelline color tattoo - infinite white

Ahojteee :)

Dnes by som vám chcela ukázať druhý odtieň Color tattoo, ktorý sa mi dostal do rúk. Je to odtieň, ktorý sa u nás bohužiaľ nedá kúpiť. Dala som si ho doniesť z Nemecka od najlepšieho kamaráta, ktorý tam pracuje :D Bol zlatý a obehol kvôli mne pol mesta, aby mi ho zohnal :D

Ide o perleťovo-biely odtieň s názvom 45-Infinite white. Mám pocit, že každý štát si tie odtiene nazýva ináč. Pôvodný odtieň v Amerike má názov Too cool.
Recenziu na color tattoo v odtieni eternal gold, som vám už ponúka a môžete ju nájsť tu. Obalom sú úplne rovnaké, žiadne zmeny som nenašla.



Konzistencia je ale o málo iná ako u spomínaného odtieňa eternal gold. Príde mi, že tieto sú o čosi krémovejšie a nie tak tuhé, ako tie zlaté.
Osvedčilo sa mi naberať ich prstom. Docielim krajšie nanesenie a lepšie sa mi s nimi pracuje takto.
Odtieň je úúúplne nádherný. Asi som vedela, prečo chcem práve tento :) V nádobke je biely so striebornými odleskami. Keď ich však nanesiete na prst a následne na viečko, spravia tú správnu parádu a tie odlesky sú nádherné.




úplne rozotrený

Používam ich buď na celé pohyblivé viečko v tenučkej vrstve a následne vykontúrujem oko akýmkoľvek iným tieňom, alebo sú krásne ako rozjasňovač do vnútorného kútika.
Som s nimi nadmieru spokojná, pretože aj výdrž je rovnaká ako u zlatých. Celý deň sa to nehne a drží to jak pribité :)

Plusy a mínusy som vám už spísala v predchádzajúcej recenzií, takže sa opakovať nebudem. Pokiaľ máte možnosť si tento odtieň kúpiť, prípadne ak by vám ho niekto mohol zo zahraničia doniesť, neváhajte a choďte do toho :)

Dúfam, že sa vám recenzia páčila a nenarobila som zbytočné chúťky týmto odtieňom, kedže u nás bohužiaľ nie je.

Majte krásny deň,


wykyy

4 komentáre:

  1. color tattoo som nevyskusala,pretoze nemam dobre skusenosti s tienmi podobnej konzistencie...podla fotiek mi velmi pripomina dermacol moon touch,ktory ak si ho nanesiem na ruku je prekrasny,ale na viecku sa mi vobec nepaci...mas skusenosti s moon touch?daju sa porovnat? dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nemam s tymi tieni vobec ziadne skusenosti, ale tieto su na viecku presne take iste ako na ruke..nanasam ich vklepkavanim nie tahmi, takze farby su syte a take ako v nadobke alebo na ruke :)

      Odstrániť
  2. Já mám Eternal Gold a On and On Bronze a jsem s nimi moc spokojená! Je pravda, že ta zlatá má trošku tužší konzistenci, ale myslím, že to nijak nevadí... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie nie, nevadi to ani mne, len je to zvlastne ze sa ten odtien lisi konzistenciou od ostatnych :)

      Odstrániť