nedeľa 13. januára 2013

Maybelline dream satin liquid

Ahojte :)

Po dlhej dobe si budete môcť prečítať recenziu na nejaký make-up :) Ja make-upy už nekupujem. Ak ste čítali článok o BBčkach, dozvedeli ste sa v ňom, že make-upy už nechcem ani vidieť. Domíňam tie čo mám a kupujem BB od Skin 79.

Po tomto make-upe v poslednej dobe ani nesiaham. Použila som ho len párkrát ale takmer vôbec mi nevyhovuje.

Make-up je uzavretý v sklenenej fľaštičke s aplikátorom. Pracuje sa s ním celkom dobre, aj keď dávkuje nárazovo. Takže pokiaľ je vám veľa jedna celá pumpička, treba s tým zaobchádzať opatrne. Má typických 30ml. Zdá sa mi, že by sa mal predávať v 6tich odtieňoch. Nie sú však očíslované 01,02 alebo 100 a 200. Ja mám najsvetlejší odtieň a jeho názov je 004 light porcelain. Obal teda za mňa fajn, len je troška ťažší, kedže je zo skla.






Konzistencia make-upu je fakt zvláštna. Keď si ho pumpnete na ruku, vyzerá to, akoby ste si naniesli tuhší krém na ruky. Nie je vôbec tekutý, skôr mi príde dosť hutný. Aj napriek tomu sa však rozotiera fajn. Používam naň obyčajný štetec na make-up ktorým si ho rozotriem a nedostatky doladím stipplíkom. Do pleti sa zapracuje dobre, zasychá v pohode.




dôkaz, že make-up po zotretí je fakt strašne oranžový

Čo je prvý problém je to, že aj keď vám na pleť sadne a dobre ho zapracujete, lepí. Keď sa pleti dotknete cítite, že sa vám prst ako keby prilepí. Bohužiaľ to make-up robí aj po prepúdrovaní.
Tým pádom začnú vyliezať na povrch ďalšie nedostatky. 
Veľmi rýchlo sa po ňom začnete lesknúť. Ten lesk je ale až tak hrozný, že to je niečo neskutočné. Make-up do seba ako keby vsaje púder a nemáte vôbec pocit, ako keby ste si ho na tú tvár dávali. Ďalší problém je, že sa veľmi otiera. Kedže finish na tvári je lepivý, ten make-up sa proste otrie pri každej možnej príležitosti. Siahnete si na tvár, máte to na prste. Dáte si šál okolo krku, máte ho celý od neho. Toto sa prepáčiť naozaj nedá. 
Ďalšia vec je odtieň. Bohužiaľ ten make-up je do žlto-oranžova. Aspoň tento odtieň čo mám ja. Na pleti mi však sedí len pokiaľ sa s ním vybavím dostatočne. Vtedy ho na mne nevidno, ale pokiaľ by som ho len jemne rozotrela aby nebolo vidno ťahy štetcom, je na mňa oranžový.
Posledným problémom je výdrž. Kedže je lepivý a otiera sa všade možne, výdrž je totálne chabá. Ráno nalíčite, večer máte pocit ako keby ste si na tú tvár vôbec nič nedali.

+ konzistencia                    - lepivý finish
+ obal                            - výdrž
+ aplikátor                       - otieranie
+ nanášanie                       - odtiene do oranžova
                                  - rýchlo sa po ňom lesknem

Za mňa tento make-up hotová katastrófa a ľutujem tie peniaze, čo som zaň dala. Zbytočne mi zavadzia a neviem, čo s ním spraviť. Dajte mi vedieť, či ho máte a ako ste s ním spokojné. Ak vám niekomu sadí, za symbolickú cenu som ho ochotná ho predať, pretože mi len zavadzia.

Majte sa krásne,


wykyy

10 komentárov:

  1. mne náhodou veľmi dobre vyhovuje, je fakt že je mastnejší.. tak ho mám na zimu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no mne nesadol vobec :/ som si mala najprv asi recenzie precitat :D

      Odstrániť
  2. Už na tvojí ruce vypadá hodně nepřirozeně. Tenhle make-up nevlastním, ale mám od Maybelline jiné dva a taky stojí za prd. Hlavně Dream matte mousse.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiez som si to vsimla ked som to fotila, taky je ja neviem :D konzistencia super, pomaly jak BBčko, ale zvysok naprd :/ asi maybelline nie je vhodny na make-upy..

      Odstrániť
  3. teda já tento makeup mám, a musím říct, že mi vyhovuje perfektně.. neobjevuje se žádný z 'příznaků', cos uvedla, nijak extra se mi neotírá, nelesknu se po něm, nelepím, barva mi krásně sedne a pleť po něm mám úplně sametovou, super kryje a přesto vypadá přirozeně.. večer ho vždycky odličuju všechen.. asi sto lidí, sto chutí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak to by asi nebolo pre mňa keď sa otiera, pretože ja si tvár chytám skoro stále :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jasi tiez na nu celkom casto siaham, ale tento makeup sa fakt otiera strasne :D

      Odstrániť
  5. Tenhle make-up jsem kdysi měla a vůbec nevyhovoval... :-)

    OdpovedaťOdstrániť