štvrtok 17. januára 2013

MUA mono očné tiene

Ahojky :)

Dnes by som vám chcela ukázať mono tiene od značky MUA. Objednávala som ich počas 40% zliav, takže jeden ma vyšiel na cca 75 centov, čo je veľmi smiešna cena. 
Mono tiene moc nekupujem. Radšej kúpim paletku, ktorá ma väčšinou stojí menej a je to oveľa skladnejšie. Ale v paletke Undressed od tejto značky mám obľúbené odtiene, ktoré používam takmer denne, takže som chcela podobné tiene a vo väčšom balení. Mám 4 odtiene, 2 matné a 2 s trblietkami. 

Obaly tieňov sú fajn. Priesvitné vyklápacie viečko a čierny spodok. Od ostatných MUA produktov sa líšia tým, že nemajú v sebe vyryté logo MUA. Na zadnej strane je napísaný odtieň a či ide o "pearl" alebo "matte" tieň. Názvy tiene nemajú, len sú očíslované. Tiene majú 2 gramy a mali by sme ich spotrebovať do 2 rokov.



Tiene sú krásne jemne namleté a super sa s nimi pracuje. Na svetlé používam štetec od Essence na tiene a na tmavohnedý štetec na vykreslenie kontúry oka, alebo blending brush. Čo je troška problém je, že mierne prášia. Ale nie je to nič hrozné. Pod oči nepadajú a pokiaľ pod ne použijete bázu, držia na oku celý deň tak, ako ste si ich tam ráno naniesli.
Farby sú krásne intenzívne a veľmi dobre pigmentované.

Matné odtiene sú naozaj matné. Žiadny náznak trblietok ani shimmeru, ani ničoho podobného. Na stránke boli v ponuke len 4 matné odtiene a ja som si vybrala 2.

Shade 16 - slaboružová farba, miestami mi príde až do broskyňova. Krásne vynikne na celom viečku a veľmi rada tento tieň používam vtedy, keď mám chuť len na čiernu linku. Často ho používam aj s fialovou.

Shade 19 - je tmavo tmavo hnedá farba bez akýchkoľvek odleskov alebo iných prímesí. Neprechádza do žiadnej inej farby. Úžasne pigmentovaná a používam ju na vykontúrovanie oka, niekedy aj na linky s namočeným štetcom v odličovači.






Tiene "pearl" sú so shimmerom. Na dennom svetle hádžu krásne odlesky do iných farieb aké v skutočnosti sú. Na umelom svetle ale nevyniknú tak, ako by niekto čakal.

Shade 1 - slabunko žltá farba, ale skôr mi príde ako béžová. Krásne rozžiari oči a používam ju na celé viečko, niekedy ako rozjasňovač pod obočie. Na svetle hádže odlesky do strieborna, niekedy mám pocit, že tam vidím aj niečo zlaté.

Shade 22 - tmavšia ružová až staroružová farba vhodná na celé očko. Obsahuje tiež shimmer, ktorý je v tomto prípade zlatavý.







Ta to boli všetky 4 tiene, ktoré mám. Sú fakt dobré, človek by za tú cenu čakal niečo, čo nebude môcť nabrať ani štetcom, na očiach to nevydrží a bude to slabo pigmentované. Za seba tiene určite odporúčam.
Čo som si na stránke facebooku tejto značky všimla, nedávno bola anketa o tiene z paletiek Undressed a Heaven and earth. Veľa dievčat im písalo, že by chceli niektoré tiene z týchto paletiek ako mono, takže sme hlasovali. Som zvedavá, čo z toho bude, pretože niektoré tiene z Undressed mám tak obľúbené, že ich používam takmer denne a ako mono tiene by mi určite vyhovovali.

Máte niektorá z vás tieto tiene od MUA? Ktoré konkrétne a ste s nimi spokojné?


Krásny deň vám želá,


wykyy

2 komentáre:

  1. Moc pěkné barvičky, přesně můj šálek čaje :) ( kafe nepiju :D )

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám 16 (z té tak nadšená nejsem, podle promofotek jsem čekala stín totožný tomu nejsvětlejšímu matnému v Undressed - ten by mi jako mono bodnul), 22 (skvělá na denní líčení), 12 (naprosto úžasná barva, dupe MAC Club) a 13 (úžasná barva, jen jsem si zatím nezvykla ji používat, nicméně okukuu ji pořád :D).. Za mě taky palec nahoru, ale moc dalších jich asi neobjednám, jsem spokojená s jinými MUA věcmi - a ze stínů bych chtěla zkusit Mettalics Quads..

    OdpovedaťOdstrániť