streda 29. mája 2013

Balea pleťová maska so zinkom

Ahojte :)

Dnes by som vám chcela ukázať niečo s pleťovej kozmetiky a to konkrétne masku od privátnej značky DM drogerie, Balei.

Ja a masky na tvár sú osobitná kategória. Nikdy som ich nepoužívala a ani som nemala potrebu ich skúšať. Narazila som však na rôznych blogoch na recenzie masiek na tvár od H&Mka. Lenže to u nás nie je, takže som hľadala náhradu a našla som masky v DMke :)

Kúpila som hneď 3 rôzne druhy, ale len jednu kupujem opakovane. Maska s vanilkou a malinami mi vôbec nesadla, po prvé mi smrdela strašne chemicky a zmývala sa len navlhčenou utierkou, čo mi na tvári spôsobovali ulepený efekt. 
Peel-off maska, sa nedala stiahnuť celá, takže som sa ešte polhodiny potom snažila dostať ju z tváre dole a nemala som pocit, že by s pleti vytiahla póry a čierne bodky a neviem čo ešte. 



Táto maska so zinkom je pre mňa perfektná a budem ju kupovať, kým ju budú predávať :) A prečo? Čítajte ďalej ;)

Maska je uzavretá v obale na 2 použitia. Každá časť má 8ml. Z obalu sa to dostáva vonka fajn, len treba dávať pozor na to, aby vám z toho naraz nevyšlo až moc, a okydáte si tepláky (ako ja :D).
Obal je rozdelený presne na 2 použitia, takže pokiaľ jednu časť miniete, dá sa to rozstrihnúť.

zdroj


Masku nanášam na tvár starým štetcom na make-up. Ide to s tým fakt perfektne a dostanem sa s tým všade, kde potrebujem. Samozrejme vynechávam okolie očí, pier a obočie.
Vďaka zinku je maska biela a po nanesení s ňou vyzeráte ako duch. Doslova :D Síce počas procesu schnutia troška stratí na farbe, ale stále je pekne biela. Čo je super, zaschne fakt rýchlo, tým pádom sa nemusíte báť, že sa niekde otrie o oblečenie, prípadne ruku.





Po 15min ju zmývam vlažnou vodou, ale predtým si ruky mierne navlhčím a ešte si ju po tvári porozotieram (ako peeling). Po zmytí si tvár utriem od vody, nie však ťahaním, ale pritláčaním uteráku k tvári.

Keď sa pleť ustáli, je na dotyk neskutočne jemná a matná. Tomuto som popravde vôbec neverila, že maska ktorá pôsobí na tvári 15min a nemá v sebe žiadne zrniečka ani nič podobné, vie pleť takto dokonale zjemniť. Tvár si po nej už len nekrémujem a cítim sa sviežo a čisto :)

Parfemácia je dosť zvláštna, niekomu by mohla vadiť, ale mne neprekáža. Niečo ako múka zmiešaná s vodou :D

+ cena
+ použitie viac ako na 2x
+ pôsobenie na pleť
+ zmatnenie pleti
+ dostupnosť

Za mňa masku 100% odporúčam, pretože som s ňou maximálne spokojná. Nespôsobila mi žiadne problémy s pleťou, skôr naopak. A nayvyše, jedna polka masky mi vydržala na 4x !!! A to som ju nanášala v dosť hrubej vrstve. Navyše tá cena ... 79 centov :D 

Máte skúsenosti s Balea maskami, prípadne sa chystáte dáku z nich vyskúšať?

Majte sa krásne,


wykyy

7 komentárov:

  1. Zinek je pro pleť fakt parádní, já používám zinkovou mast na akné a na stroupky po akné a pěkně to pomáhá hojit a uklidnit pleť. Nic jiného mi takhle nepomáhá. A to jsem zkoušela už hodně věcí jako konopnou mast, balzámy od saloos. Zinek je prostě nejlepší.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a ja som sa cudovala, co mam plet zrazu taku peknu a bez akychkolvek zacervenani a vyrazok..tak dakujem za objasnenie, naucila som sa daco nove :)

      Odstrániť
  2. Verím tomu, že tie prvé dve masky nie sú dobré. Nemôžem si pomôcť, ale už tie obaly by ma odradili od kúpy. Naopak, čistiaca maska so zinkom je skvelá. Mala som ju už dávnejšie, tiež mi vydržala na viac použití ako len na dve. Pleť som po nej mala hebkú a sviežu. Vlastne si ma inšpirovala si ju znova kúpiť a vyskúšať, či mi pomôže na tie moje divné bodky na lícach.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. oni nie ze nie su dobre, to je fakt horor..jogurtovu masku na seba uz v zivote nedam a navyse som mala pocit, ze ma na tvari stipe a horia mi lica..a som rada, ze som ti pripomenula jej pouzivanie, snad ti pomoze :)

      Odstrániť
  3. Já jsem si ji zatím nekoupila, ale uvažovala jsem nad ní :-) Momentálně mám masku z německé DM - z mrtvého moře a je taky docela fajn :-) Tak až doberu tuhle, půjdu do té zinkové od Baley. Balea mi docela vyhovuje, tak od ní zkusím i masku :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. balea je fajn, nemaju zle vyrobky a tato maska je fakt super, chod do nej urcite :)

      Odstrániť
  4. Tie prve 2 zlupovacie masky niesu urcene na vytiahnutie ciernych bodiek😏

    OdpovedaťOdstrániť