piatok 17. mája 2013

Kozmetické novinky a na čo sa môžte tešiť ;)

Ahojte :)

Dnešný článok bude troška očumovací, alebo teda vám ukážem, čo sa mi za posledné 2 týždne nahromadilo v kozmetike a na čo sa môžte tešiť :) Nie je toho veľa, zakázala som si míňať na "sprostosti" ktoré nepotrebujem, ale viete ako to je :D Najväčším zlom pre mňa je to, že pri Tescu kde chodíme na nákup skoro vkuse, je DMka .. niekedy ma stojí dosť úsilia, aby som tam nevošla a nenechala tam pol kreditky :D No ale poďme na novinky :)

Včera som vám v tomto článku na konci ukazovala púder na telo a tvár z novej limitky od Alverde, ktorá má názov Feenzauber. Narazila som na ňu v DMke len včera ráno, ale ako som prišla domov, musela som si pozrieť na nete swatche a zamilovala som sa. Keďže tester nebol, nemohla som ho odskúšať hneď a nechcela som sa sklamať. Keď som ho však videla, vedela som, že ho musím mať !!! Tak som poobede poň bežala naspať :D A som nadšenááá. Pigmentované to je neskutočne. Je poskladaný s rôznych farieb, ale v konečnom dôsledku tvorí krásny glow efekt a bude nádherný ako rozjasňovač cez leto, pretože má nádych do fialovo-hnedo-bronzova. Cena 4 eurá a je tam toho dosť :) Bežte poň, pokiaľ môžte, väčšiu nádheru uzavretú v krabičke som zatiaľ nevidela :)





Na kúpu nasledujúcich 2 produktov ma nalákali recenzie po blogoch, tak som si ich musela samozrejme zaobstarať :D
Prvým z nich je NYC kompaktný púder. Kúpila som si odtieň 702A naturally beige, čo je druhý najsvetlejší odtieň. Zatiaľ som ho nepoužila, ale je dokonca svetlejší ako môj miláčik od Balei, takže uvidíme :) Dúfam, že budem rovnako spokojná ako zvyšné bloggerky :) Cena 2,59eura v 101tke.

Druhým produktom je taktiež vecička od NYC, konkrétne bronzér Sunny. Myslím, že aj tento bronzér je po blogoch dosť rozšírený a vychvaľovaný, tak som si povedala, že vyskúšam :) Cena je ako u púdru 2,59eura. Verím, že ho sporebujem, pretože som si na bronzér zázrakom zvykla až veľmi rýchlo a v poslednej dobe idú farby na líčka mierne do ústrania a používam len Catrice bronzer.








Ďalšou vecou, ktorá ma zaskočila práve dnes a popravde som na to už aj zabudla je to, že mi prišiel poštou Garnier BB cream proti vráskam. Už je to dosť dávno, čo som sa na testovanie hlásila a úplne som na to zabudla. Pravdupovediac, pochybujem, že tie vrásky redukuje alebo niečo podobné, ale za vyskúšanie nič nedám. Od Garnieru som zatiaľ BB nemala, tie odtiene ... pomlčím radšej. Tento po swatchi na ruku vyzerá byť o trošku tmavší ako ja, ale uvidíme, čo spraví na pleti. Každopádne od zajtra testujem a celkom sa na to teším :)




Mám kamarátku, ktorá robí v lekárni, takže je zásobovaná miliónmi vzoriek v sáčočkoch, takže keď som u nej minule bola, troška som jej to tam vybrakovala :D Pobrala som si vzorky hlavne AA kozmetiky, ktorá by sa mala predávať v reťazcoch lekární MAX. Z každého "druhu" som mala 2 balenia a vydrží to fakt dlho. Momentálne som vo fáze testovania prvých dvoch vzoriek, čiže nočného a očného krému. Na to, aká je táto kozmetika lacná v porovnaní s Biodermou, Avene a podobnými lekárenskými, mám pocit, že je dosť fajn. Ten očný krém je super (môj prvý) a na ten nočný nemôžem tiež povedať krivého slova. Zatiaľ som nadmieru spokojná, takže uvidíme, keď dopotrebujem obe vzorky :)




Tak myslím, že tento článok už aj bez toho, aby som písala ďalšie zbytočnosti z môjho života je dosť dlhý, takže dúfam, že vás nenudil :) Budem rada, ak mi dáte vedieť, či ste niektorú z týchto vecičiek vyskúšali, ako ste spokojné a čo vám nasposledy urobilo radosť a čo ste si kúpili :)

Majte krásny deň,


wykyy

5 komentárov:

  1. Tak ta limitka od alverde u nás prý nebude :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wykyy a v ktorej DM si to zohnala? vdaka, zaujima ma ten rozjasnovac

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. podla mna by to mali mat v kazdej DMke, ja som konkretne z Lipt. Mikulasa, takze u nas..

      Odstrániť
  3. od AA som dlho mpouzivak krem AA - mastby bol skvely na taku "akoby hrbolatu tvar"

    OdpovedaťOdstrániť