pondelok 6. mája 2013

Spotrebované 04/13

Ahojte :)

Pri písaní týchto príspevkov vidím, ako ten čas rýchlo letí. Ani sme sa nenazdali a mesiac je opäť za nami, preto vám prinášam opäť spotrebované vecičky z apríl s nejakým tým pokecom. Pár vecí bude na foto chýbať, pretože kým som sa spamätala, že sem patria, vyhodila som obaly :D Bude sa tu nachádzať aj dosť vecí, ktoré vyhadzujem ešte nedopoužívané, pretože keď mi prišiel stolík, robila som čistku. Tak poďme na to :)

Čo idem vyhodiť:



Essence caring lip balm

Tieto balzámy v kalíškoch som našla v DM balíčku, ktorý sa pred pár mesiacmi menil za body. Boli tam dva a tretí som si dávno pred tým kúpila sama, ale je to horor. Smrdí mi to, zanecháva to na perách divný biely povlak a hydratáciu to nechalo niekde v Essence stojane. Preč s tým!


Balea balzám splashy watermelon

Aj napriek peknému obalu a voňavému vnútru, to tiež musí ísť preč. Už to mám roky, zmenilo to konzistenciu a nemám odvahu to na pery dávať. Teraz mám zálusk na pomarančový :)


Avon sheer lip gloss

Toto mám tiež doma už strašne dlho a nevyše mi to raz vypadlo z kabelky a vrhol sa na to náš pes, takže obal je celý dokusaný a vyteká to z toho. Takže von!


Essence lipgloss

Opäť vec, ktorú mám doma už hooodne dlho. Bolo to v mojom prvom balíčku od Essence, ktorý som vyhrala. Nepoužila som ten lesk ani raz. Ja na tie lesky fakt nie som.


ELF candy shop lip gloss

Lesk od ELFu, ktorý bol použitý možno 2x, teda ho nepoužívam. Taktiež poletí do koša.


Očné tiene Giovi

Nejaká pofidárna značka, Kupovala som ich ako jedny z prvých mojich tieňov, ale je to otras. Práši to neskutočne, všetko napadá pri líčení pod oči, horor.


Sypké očné tiene Avon

Farba pekná, ale to balenie je totálne neprakticné a nedá sa s tým manipulovať. Tiež to mám doma už roky a nepoužívam to, takže smer kôš.


Spotrebované:



Essence nail art odlakovač - Áno

Najlepší odlakovač, aký som doteraz mala. Všetky možné laky s ním idú krásne dole a tak isto aj trblietky. Bola som s ním nadmieru spokojná, takže keď sa dostanem k druhému stojanu, bude znova môj :)


NYC lip stain - Nie

KONEČNE tá fixa vyschla a nejde z nej dostať už ani kúsok. Najprv mi vyhovovala, ale prestala kresliť strašne rýchlo, potom sa zrazu znova rozpísala a to vysušovanie pier ... Za mňa neodporúčam, je to horor.


Softino baby wipes - Možno

Tieto vlhčené obrúsky som kupovala v Lidli za pár centov a musím povedať, že boli fakt fajn. Neodličovala som sa s nimi, ale používala som ich fakt na hocičo, hlavne pri fotení swatchov na ruke sem na blog, to bol dobrý pomocník :) Celkom ma prekvapilo, že to dá dole aj gelové linky od Essence. Momentálne mám iné, takže keď mi dojdu, možno sa vrátim k týmto.


Balea sprchové gély - Áno

Tie na fotke bohužiaľ nie sú, ale spotrebovala som dva. Jeden bol pomaranč a druhý tuším višňa, alebo tiež nejaké ovocie. Ja s týmito sprcháčmi vôbec nemám problém. Cena je výborná, vône tiež. Budem ich kupovať aj naďalej.


Balea masky na tvár

Tu boli spotrebované konkrétne 2 polovice a jedna celá maska.

1. vanilková s malinami (Nie) - táto mi moc nevyhovovala, tá vôňa bola na mňa príliš chemická a po tom, ako som ju zotrela obrúskom som mala pocit ulepenej pleti a nevidela som žiadny rozdiel. Ešte mi zostala polovica.

2. peel-off medová (Možno) - (nemám obal) pri schuntí tejto masky som mala na tvári dosť divný pocit, nemohla som normálne rozprávať, zasmiať sa, bolo to divné :D Čo mi na nej mierne vadilo, nešla stiahnuť dole celá, ale po kúskoch a to som si dávala dosť pozor, aby bola všade rovnomerná vrstva. Póry to celkom vytiahlo, pleť príjemná na dotyk, možno si ju ešte kúpim. Túto som spotrebovala celú. 

3. zo zinkom (Áno) - s touto maskou som bola nadmierne spokojná. Pleť bola po nej hladučká, nevysušená, a fakt to tie póry stiahlo tak, ako sľubuje. Navyše sa zmýva vlažnou vodou, takže toto mi vyhovuje viac. 100% kupujem znova, navyše jedna polka vystačila aj na mňa aj na mamču a ešte tam kus ostalo.


Essence krém na ruky jahoda - Áno

Čudujem sa sama sebe, ale začala som používať krémy na ruky. Nikdy som to nemala moc rada, ten pocit umastených rúk, ale tieto krémy od Essence sú fakt dobré. Nový už mám doma, doniesla mi ho kamoška z rozdávačky v lekárni, takže môžem spokojne mazať ďalej :)


Tak to by bolo z tejto kategórie na dnes všetko. Dosť tam spravili aj veci vyhadzované, ale treba sa ich zbaviť, kým má na to človek chuť, pretože by sa mi váľali všade možne ešte roky a nepoužívala by som to.

Majte sa krásne,


wykyy

1 komentár:

  1. Ja som si nedávno kúpila balzam na pery od Balei pomarančový a je super a pekne vonia ...Romy

    pozyvam na naš blog http://aj-ro-na.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť