nedeľa 19. augusta 2012

Dermacol make-up cover

Rozmýšľala som, či má vôbec zmysel uverejňovať tento príspevok, kedže po ostatných blogoch je recenzií na tento produkt dosť veľké množstvo. Ale čert to ber.

Myslím, že tento make-up nemusím nikomu predstavovať. Ide o najviac krycí make-up na slovenskom/českom trhu.

Kúpila som si ho asi pred 3 mesiacmi takže myslím, že Vám budem môcť poskytnúť dobré informácie a skúsenosti s ním.

V brožúrke, ktorá je súčasťou balenia sa o ňom dočítame, že ide o:

- klinicky testovaný, hypoalergénny, extrémne krycí make-up
- vznikol ako jeden z prvých extrémne krycích make-upov s Európe
- obsahuje 50% pigmentov
- poskytuje intenzívnu ochranu pred UV žiarením, pretože má SPF 30
- je vodeodolný a vhodný pre všetky typy pleti

Vyrába sa v 12tich odtieňoch, avšak v našich drogériách je k dispozícií tuším 7. Kúpila som ho v 101-tke v stojane Dermacol a vyšiel ma 3,49 €. Mám ten najsvetlejší odtieň č. 208, ale ako som zistila až doma, je na mňa trošku svetlý. Používam ho preto hlavne ako korektor a to tak, že ho nanesiem pred použitím make-upu, ktorý mi po nanesení vyrovná farbu pleti alebo ho trošku vmiešam do make-upu a až potom nanášam. (Viem, že korektor by sa mal používať na make-up, ale pre mňa je to takto jednoduchšie).
Skúšala som ho použiť aj ako make-up ale myslím, že je nepoužiteľný. Aspoň pre mňa. Vyzerala som ako porcelánová bábika s dokonale krásnou pleťou, až tak, že mi prekryl znamienko pri brade. Takže pre mňa ako make-up 100% nie!







Ako vidíte, tubička je kovová a produkt z nej musíte vytlačiť, avšak opatrne. Nie raz sa mi stalo, že mi z toho vyliezlo strašne veľké množstvo a musela som hľadať ten malý priesvitný kelímok a dať to doňho. Takže stačí otrieť prst o okraj, moc tlačiť radšej nie. Mám ho ešte celkom plný, takže neviem ako tá tubička bude vyzerať neskôr, ale myslím, že tá zlatá farba sa bude olupávať. Výdrž je, myslím, veľmi dobrá a je naozaj vodeodolný. Ked som ho zozačiatku nanášala prstami a nie štetcom, bol problém ho zmyť len vodou.
Balenie má 30 gramov (na internete je uvedené 28g, neviem prečo) a kedže ho využívam len ako korektor, myslím, že mi vydrží ešte do dalšieho života :) Navyše ho stačí veľmi málo a zakryje naozaj veľkú plochu.







Pre mňa je tento make-up vyhovujúci a som s nim spokojná. Musím ale podotknúť, že ked som ho skúšala naniesť na celú tvár, zvýrazňoval suchšie miesta, takže neviem ako vyhovuje tým, ktoré máte suchšiu pleť.

Ak by som to mala zhrnúť, tak za mňa tento make-up určite áno, ale len ako korektor. 
Ako som spomínala dá sa kúpiť v 101-tke alebo na ich oficiálnej stránke www.dermacol.sk TU.

Používate tento make-up aj vy a ste s ním spokojné? Alebo máte dáky iný typ na výborne krycí make-up?


wykyy

5 komentárov:

  1. dobrá recenzia :) pozývam ťa na moju giweaway http://natsnailart.blogspot.sk/2012/08/matrioskova-giweaway.html#comment-form

    OdpovedaťOdstrániť
  2. používam ho, zatiaľ asi najlepší make-up, čo mi sadol farebne,... len mi vadí, že pleť nepôsobí úplne prirodzene, lebo je dosť hutný a pleť vysušuje :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. prave pre toto ho pouzivam ako korektor, vadila mi ta neprirodzenost :/

      Odstrániť
  3. ja som na viacerých blogoch čítala, že ako korektor je skvelý, ale aj to, že v drogérii majú len najtmavšie odtiene a ako bonus u nás som nevidela vôbec žiadny

    OdpovedaťOdstrániť
  4. If you wish for to get a good deal from this piece of writing then
    you have to apply these methods to your won blog.

    Take a look at my site; criminology

    OdpovedaťOdstrániť