sobota 11. augusta 2012

Essence výpredaj

Ako väčšina z Vás už dobre vie, firma Essence ako každého polroka opäť organizuje výpredaj, kvôli obnoveniu sortimentu.
Výpredajovú kozmetiku si môžte pozrieť v tomto albume na fan stránke Essence na facebooku TU.

Výrobky bývajú za polovičné ceny. Výpredaj mal začať 6. augusta 2012 ale ako vždy, v drogériách nevedeli predavačky o ničom, cenovky neboli zmenené, pokladne ťahali staré ceny. Ale od stredy bolo všetko v poriadku :)

Musím ale podotknúť, že ja som za výpredajom vycestovala mimo Slovensko ;)

A čo som teda kúpila?

Tiene Colour & shine

Tieto tiene od Essence som už dávnejšie chcela vyskúšať. Čítala som o nich len chválu a zaujímalo ma hlavne to, aký rozdiel bude v použití tieňa nasucho alebo namokro.
Neodolala som a zakúpila som si až 5 odtieňov.

Po pár dňoch testovania musím povedať, že tiene sú presne ako som si ich predstavovala. Farby intenzívne pri oboch spôsoboch použitia (namokro sú samozrejme ešte intenzívnejšie), nanášajú sa takmer samé, neprášia a čo je asi najdôležitejšie, držia na očiach celý deň. Ako som ich ráno naniesla, tak som ich večer odlíčila. Typickú bázu pod tiene síce často nepoužívam, ale ako podklad pri každom líčení očí volím bielu "jumbo" ceruzku od Alverde. Je to tá z limitky farieb na tvár.







Najviac sa mi zapáčil odtieň 14 Divas love drama. Pri nanášaní mám pocit, že je čierna, ale má nádherné ružovo-fialové odlesky.

Musím ešte povedať, že tiene sú všetky s trblietkami, takže s nimi treba pracovať opatrne, aby pri nanášaní nepadali pod viečka.



(z ľava)

1. 01 Fabulous
2. 02 Stage beauty
3. 03 Wear it!
4. 12 Milky way
5. 14 Divas love drama


Tiene Stay all day

Ďalšou vecou, ktorú som si kúpila sú krémové tiene Stay all day. Vo výpredaji boli 2 odtiene a vybrala som si 03 Steel the show.
Odtieň je niečo medzi striebornou a sivou, veľmi pekný. Nanášam ich plochým tvrdším štetcom na tiene, alebo ich používam ako linku. Výdrž je úžasná. Aj s bázou mi vydržali cca 12 hodín, potom som ich odlíčila a farba bola stále rovnako intenzívna. V záhyboch som ich usadené nemala (možno to bude tou bázou).

Aj napriek tomu, že držia výborne, farba je krásna a som s nimi spokojná, neviem či by som investovala aj do ostatných odtieňov. Mám radšej klasické, práškové tiene.






Lak Colour & go

Týchto lakov mám doma tuším okolo 20-25. Som s nimi spokojná, aj keď  pri niektorých odtieňoch tá výdrž nie je bohvieaká a končeky mám olúpané už na druhý deň.

82 Rich & pretty bol len ďalším do zbierky. Výdrž je celkom slušná. Mám ho už 5 deň, tak sa ospravedlňujem za oprýskané končeky . Kryje v 3 vrstvách, ale ja som dala len 2, lebo som nemala čas :D Schnutie je priemerné, ako sme už u týchto lakov zvyknutí.






Catrice Hidden World Eyeshadow soufflé

Tieto tiene boli vo výpredajovom stojane. V prepočte ma vyšli na 0,80 EUR čo musíte uznať, že je veľmi smiešna suma. Neviem prečo boli vo výpredaji. Buď kvôli tomu, že táto limitka sa už nedá kúpiť a mali posledné kusy, alebo preto, že bolo do nich rypnuté (tej onej dievčine prajem, aby si podobné tiene kúpila a chytila dáky očný zápal).

Sú v odtieni Wood you follow me?
Je to typicky hnedá farba, nevidím v nej žiadnu inú. Je matná, krémová. Podobne ako Stay all day ich používam buď  do záhybov oka, alebo ako linky.

Výdrž ale nie je nič moc. Tie 3-4 hodiny zvládli, ale potom som ich na oku už skoro nezbadala. Myslím, že je to škoda, pretože tá farba sa mi veľmi páči. Obal je myslím, obyčajný a ničím zaujímavý. Viečko je plastové a spodok kelímku je zo skla.






Eyebrow tweezer

Poslednou vecou, ktorú som si na potulkách výpredajom kúpila, bola pinzeta na obočie. Tá vo výpredaji nebola, ale keďže som si svoju doma zabudla a moje obočie už bolo v katastrofálnom stave, siahla som po nej.
Myslím, že k nej ani nie je čo povedať. Ak môžte bežte si ju kúpiť. Je to výborná pinzeta za pár drobných (niečo vyše 2 EUR). Je robená šikmo, takže končeky pinzety chytia chĺpok veľmi dobre a šikovne. Nemám čo by som jej vytkla. Dizajn je tiež veľmi príjemný, nie je to typická strieborná pinzeta z ktorejkoľvek drogérky.







Tak a toto sú moje výpredajové úlovky. Samozrejme, že som nenakúpila len toto, ale o tom niekedy inokedy :)

Dúfam, že článok nebol pre Vás dlhý a bol k niečomu užitočný :)

Pochváľte sa aj vy, čo zaujímavé ste si kúpili vo výpredaji Essence/Catrice, alebo po čom by som si mala ísť určite ešte pozrieť :)


wykyy


10 komentárov:

  1. pkený článok :) keď sa pýtaš čo som si kúpila tak tu to máš: http://natsnailart.blogspot.sk/2012/08/nestastie.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) pekne si ulovila a mas pravdu s tymi lakmi..u nas mali tiez len tmave farby a hlavne tie bordove :/ mam pocit ze predavacky si spravili pred otvorenim rano sukromny vypredaj :/

      Odstrániť
  2. Já výprodej nestihla, narazila jsem na novou kolekci a musím říct že je naprosto dokonalá!

    http://imiiska.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na tu novu kolekciu sa aj ja velmi tesim a tie pigmenty vyzeraju uzasne :) ten "pokus" ti naozaj vysiel aspon vidime, ze maju dobru vydrz :)

      Odstrániť
  3. fúúúha, ty si toho dosť nakúpila :) pekne pekne, u nás ešte nie je výpredaj, lebo stojan nie je v DMku, ale v lekárni, dúfam že výpredaj bude a ja si tiež niečo odnesiem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Oční stíny jsem si také koupila ve výprodeji a to odstín milky way. Můžeš kouknout na můj blog, je také zatím v začátcích.

    http://mojekosmetika.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tie tiene som si vôbec nevšimla :/ a to naozaj neviem, kam som dala oči, sú krásne :) zajtra šalali, smer dmka alebo tesco :D

    http://lillianasworld.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no moznoze preto, ze su v druhom stojane nie v tom prvom ktory je v kazdej dmke..

      Odstrániť
  6. It's an remarkable paragraph in favor of all the web users; they will get advantage from it I am sure.

    Also visit my homepage ... pangkor

    OdpovedaťOdstrániť
  7. The other day, while I was at work, my sister stole my
    apple ipad and tested to see if it can survive a 40 foot drop, just so
    she can be a youtube sensation. My iPad is now broken
    and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!


    Also visit my weblog way to buy real cheap twitter followers free

    OdpovedaťOdstrániť