streda 22. augusta 2012

Paletka 120 očných tieňov


Ahoj všetkým :)

Dnes by som Vám chcela ukázať moju paletku 120tich očných tieňov. Kúpila som si ju cez aukro asi pred cca 3/4 rokom. Chcela som ju už veľmi dlho, ale za značkové a také isté palety sa mi nechcelo dávať 25 a viac eur, tak som rozmýšľala, kde by som ju inde zohnala a lacnejšie. Najprv ma napadol ebay. Ale ja som strašne bojazlivá a bála som sa odtiaľ niečo objednávať. Pretrvávalo to donedávna, už mi 2 vecičky odtiaľ putujú. Už sa teším, keď Vám ich ukážem :) No ale troška som odbočila. 

Takže som si paletku nakoniec objednala z aukra a stála ma 12,95 EUR (poštovné som neplatila). Predajcu si už bohužiaľ nepamätám. Objednal mi ju zo zahraničia a prišla mi za cca mesiac. Bola to síce dosť dlhá doba, ale vydržala som, keďže som sa na ňu veľmi tešila :) Na moju smolu som v deň,  keď mi poštárka hodila do schránky žltý lístok, nebola doma ale na intráku. Zbehla mi po ňu mamina a ukazovala mi ju cez skype a ja som len híkala :D Bolo to dosť vtipné :D

Paletka má, ako som spomínala, 120 tieňov, má 2 poschodia po 60 tieňov a je žiadnej značky. Myslím, že aj tak je to jedno, lebo som nevidela rozdiel (teda na pohľad) v tom, keď bola značková a stála 3x viac ako táto bezznačková. Pravdepodobne sa to aj tak všetko vyrába na jednom mieste a firma si na to dá vyraziť svoje logo (napr. Coastal Scents, BHcosmetics, Zoeva, Fraulein ...) a narazí sitam nenormálnu cenu. Pláta sa dajú pekne rozložiť na obe časti tej "škatuľky" alebo ako to mám nazvať. Proste ten čierny obal v čom to je :D Takže máte všetky tiene k dispozícií naraz. Obal je celý čierny, plastový a dobre zatvárateľný. Prvé razy som mala problém otvoriť to a drží to dobre doteraz. 
Je o niečo väčšia ako malý zošit A5. Keď mi prišla, bola zabalená v celofáne a aj každé poschodie bolo samostatne obalené. Bohužiaľ asi 5 tieňov bolo rozbitých. Našťastie neboli rozsypané po celej paletke, takže som kúpila alkohol a opravila som ich :) Každý tienik je veľký ako 5-centovka.






Tiene majú krásnu pigmentáciu. Aj bez bázy majú nádherné jasné farby a ešte keď pod ne použijem moju milovanú ceruzku Alverde (článok tu), je to úplná nádhera. Držia na očiach celý deň, trblietavé neopadávajú pod viečka, vôbec neprášia. No radosť sa s nimi líčiť. Vytvoríte s tým líčenie na aké si len spomeniete. Navyše sa s nimi krásne kreslia farebné linky. Stačí ich použiť namokro a majú ešte intenzívnejšiu farbu, ako nasucho. Menší problém je s pigmentáciu svetlejších tieňov, ale to ľahko vyrieši navlhčený štetec alebo penový aplikátor :)




matné tiene

lesklé tiene ( piaty z oboch strán môj naj naj naj na linku )

použíté ako linky - navlhčený štetec

Nemám čo vytknúť, som s ňou naozaj veľmi spokojná a aj mamina :)
Farby som Vám nefotila všetky, len zopár na ukážku.

Dúfam, že sa Vám článok páčil a tie, ktoré uvažujete o jej kúpe, určite choďte do toho. Budem rada ak sa somnou podelíte o to, či takúto paletku máte a ako ste s ňou spokojné.


wykyy


7 komentárov:

  1. Mám paletu 72 stínů (tas tvářenkami) a přemýšlím i o téhle 120tce =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja by som chcela cisto len s tvarenkami..maju ju v zoeve a vkuse nad nou uvazujem..je to ta 6-farebna..uvidim po vyplate :)

      Odstrániť
  2. Mna ide slak trafit.Ja som si objednala tiez 120ku Fraulein, 1. vsetky su matne a po 2. vobec nemaju taku pigmentaciu ako tieto,ani na sucho ani na mokro,ani s podkaldom...no jednoducho som teraz nahnevana. Hlavne ze som vyhodila 30eur za nu.Tiez som mala 2 tiene rozbite,aspon teraz viem ako ich dam dokopy:)Skoda, ze si o nej nepisala este predtym ako som si objednala Fraulein...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to je mi lutp..aspon clovek vidi, ze nie vsetko drahe a znackove musi byt zaroven aj kvalitne, teda kvalitnejsie ako pomaly to iste a za zlomok ceny..

      Odstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť