štvrtok 9. augusta 2012

Sada štetcov Ecotools

Prvý príspevok by som chcela venovať recenzií štetcov od Ecotools.

Štetcov som mala doma pomerne veľa, ale neprišli mi moc kvalitné. Chcela som sadu pár najpoužívanejších štetcov a narazila som na tieto od Ecotools.



Kupovala som ich na www.mimibazar.sk u pani, ktorá ponúka 2 typy sád. Stála ma 8 EUR a keďže býva odo mňa 15 minút cesty autom, tak som sa s ňou dohodla, že si po ne prídem osobne. Objednala mi ich a prišli približne za 20 dní.
Ja som si vybrala 5 ks sadu. Sada obsahuje 4 štetce + puzdierko.
Štetce sú syntetické, majú bambusovú rukoväť a na každom je vyrytý nápis ECOTOOLS. Taštička je z konope a bavlny.

Opíšem Vám jednotlivé štetce a na čo ich používam ja.

1. Mineral powder brush
   
Tento štetec by mal byť určený na nanášanie minerálnych alebo púdrových make-upov. Ja ho skôr používam na obyčajný púder,  keďže minerálny make up nemám a ani sa nechystám ho vyskúšať. Príde mi praktický aj na púder. Je veľmi jemný, štetinky sú všetky rovnomerne zastrihnuté, nič z neho nevypadáva a je pevný.



2. Concealer brush

Je určený na aplikáciu korektorov okolo očí a ťažšie dostupných miest. Takto ho používam aj ja a nemám mu čo vytknúť. Používam ho spolu s Dermacol make up coverom a spolu tvoria úžasnú dvojicu. Taktiež je veľmi príjemný, hebký, pevný.



3. Eye shading brush

Na oficiálnej stránke uvádzajú, že by mal byť určený na nanášanie a miešanie očných tieňov a presne na toto je výborný. Je to môj prvý "blending brush" takže nemám s čím porovnávať, ale je naozaj perfektný. Svoju prácu si odvedie ako má, tiene sú krásne "rozblendené" dostratena.



4. Baby kabuki

Slúži na nanášanie púdru (v menšom prevedení ako ten prvý). Ja ho  používam na rozmazanie farby na líčka. Je presne takej veľkosti ako potrebujem, takže mi slúži na toto :) Ako všetky ostatné je pevný, jemný, nevypadávajú z neho štetinky ...



5. Taštička

Ako som už spomínala, poslednou časťou tejto sady je kozmetická taštička z prírodných materiálov. Predpokladám, že by mala slúžiť na uschovanie týchto štetcov. No ja neviem kto toto vymyslel, ale okrem kabukiho sa mi tam ostatné nezmestia. Teda zmestia, ale majú pokrivené štetinky do strán. Takže pre taštičku budem musieť vymyslieť iné uplatnenie.




Takže keď si to všetko zhrnieme, štetce odporúčam. Sú všetky naozaj jemné, kvalitné a výborne sa s nimi pracuje.
Kúpite ich na ebayi, na mimibazaroch, možnože aj na aukre, alebo na ich oficiálnej stránke http://www.ecotools.com/.
Ak by ste chceli kontakt na pani, od ktorej som ich kupovala ja, stačí napísať komentár a pošlem :)

Dúfam, že môj prvý príspevok sa Vám páčil. Ak by ste mali akékoľvek otázky, pripomienky alebo rady ohľadom článku, čo som urobila alebo napísala zle, kľudne napíšte, nechám sa rada poučiť :)


wykyy

4 komentáre:

  1. Ahoj, vies o tom že na ebayi ich majú za asi 4 libry ?? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to mas cca 5 eur + posta, takze je to takmer to iste ;) ale urcite sa oplatia objednat aj odtial, len ja som ich chcela hned, tak som si po ne zbehla osobne :D

      Odstrániť
  2. tuto sadu zbožnujem ja som si ju kupovala na ebay za dokopy 3 eura , ked som ich kupovala tak som ich na slovenskom eshope nenasla :)

    OdpovedaťOdstrániť