sobota 18. augusta 2012

Včerajšie "nakupovanie"

Ahojte :)
Dnes len rýchly nekozmetický kecací príspevok.

Včera sa mi nechcelo ísť priamo z práce domov, tak som sa šla potárať po STOP SHOPe. Nieže by som nebola po 8 hodinách na nohách unavená, ale tak, čo neurobím pre návštevu DMky, však? :D

Tak som sa po práci vybrala pozrieť, čo je nové. Dúfala som, že ulovím ešte niečo z výpredajov, ale už nemali nič. Len staré limitky, ktoré aj tak mali pôvodné ceny. Essence Vapíria, Fruity a zahliadla som tam dokonca ešte voľačo z Fairytale limitky (nie som si istá, či to bolo dokonca ešte v záruke). Ďalej nedopredané veci z výpredaja Catrice z pred polroka ... Škoda rečí. Pýtala som sa predavačky na tento výpredaj, ale ževraj stiahli všetky zvyšné veci z predaja a už nemajú potrebu to dopredávať. Nerozumiem potom načo držia veci, ktoré boli vo výpredaji pred polrokom. Takže žiadny lak, ani nič podobné sa v mojom košíku neocitlo. Dúfala som, že ešte dáky zoženiem. Dokonca ma zarazilo, že ani veci z Pure skin neboli vo výpredaji. Všetky pekne položené v regáli (regále???) s originál cenovkami. Pritom v Čechách sa po tom len zaprášilo a nezohnala som tam už nič z tejto sady. No nič to. Hlavne, že už máme Essence novinky v stojane :) Laky ma celkom zaujali, ale tie sa vyberiem obzieť niekedy neskôr.
Tak som si aspoň uplatnila 70 bodov a vzala si pri pokladni taštičku so vzorkami. Na moje potešenie som v nej mala aj Catrice riasenku, ktorú mi hned spolu s OLAY krémom znárodnila mamina. Takže som si dnes zbehla ešte po jednu. Bola som v DMke v Tescu, kde mali taštičku s Catrice lakom a dvoma Essence balzámami, ale tú som nechcela. Tak som šla do druhej, do STOP SHOPu, kde som si popýtala konkrétne tú s Catrice riasenkou. Mala som šťastie, pretože bola posledná. Bolo mi povedané, že taštičky sú po DMkách rozdelované náhodne, kedže chodia v krabiciach a v jednej majú len 1 druh. Takže sa oplatí obehať všetky DMky čo v meste máte, a natrafíte na tú, ktorú chcete :) Stačí si popýtať tú konkrétnu.
Zobrala som si ešte Catrice a Essence brožúrky, nech si mám doma čo krúžkovať. (mimochodom ten svietiaci lak asi súrne potrebujem a chcem :D )

Ďalej som sa zastavila v KIKu po nové šuflíčky, ktoré som Vám spomínala v tomto článku. Kúpila som si tentoraz modré a nastrkám do nich gumičky do vlasov (ktoré nikdy neviem nájsť, ked ich potrebujem), odličovacie tampóny a vatové tyčinky. Ich cena je 1,49 EUR (nie 1,79 ako som tvrdila v článku predtým).

Poprechádzala som sa aj po ostatných obchodoch. Bola som v Exisporte, kde stále prebiehajú veľmi dobré zľavy. Navyše pri označených výrobkoch je akcia, že pri kúpe 2 ks máte lacnejší za 1 EURo slovenské :D
V Gate a New Yorkeri som nenašla nič, čo by ma zaujalo (ako za ostatnú dobu skoro vždy).

Tak toto boli moje včerajšie potulky po "nákupoch".
Teraz zopár fotiek DM balíčku, brožúriek a nových šuflíčkov :)









Budem rada, ak mi dáte vedieť, či sa Vám takéto kecacie články páčia, prípadne na čo by ste chceli recenziu (pokúsim sa vyhovieť, ak tú konkrétnu vec vlastním) alebo o čom by ste si radi prečítali :)


wykyy

5 komentárov:

  1. páčia sa mi "kecacie" články :) super, po ten šuflík musím si už aj ja skočiť aj po tu taštičku :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no hadam to budu mat aj u vas lebo som pocula ze nie kazdy kik ma rovnaky sortiment co je troska padnute na hlavu si myslim..

      Odstrániť
  2. Aaach,u nás v kiku už rok nemajú tie šuflíčky,neviem prečo :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale toto su malicke treba to hladat normalne v tych regaloch niekde zasite..velke nemaju ani u nas..

      Odstrániť