pondelok 27. augusta 2012

Zas a znova nákupy

Ako som spomínala v predošlom príspevku, opäť som bola nakupovať. Pôvodne to mal byť len oddychový víkend mimo SR, ale tak ... neudržala som sa. Mala by som si nechávať kreditku doma, lebo za posledný mesiac som sa celkom rozšupla. 35 eur po drogérkach, dalších 20 eur ebay ... No ale prejdem konečne k tomu, čo som nakúpila.

Chcela som sa ísť "len pozrieť" na nové pigmenty od Essence. Ale tak strašne ma zaujali v tom stojane, že som ich tam prosto nemohla nechať. Kúpila som 3 odtiene a to:

11 cotton candy
15 pure love
20 black sparrow

Na výber bolo všetkých 20 farieb a mňa zaujali práve tieto 3. Ku každému odtieňu bol aj tester, takže si konečne môžme vyskúšať čo kupujeme. Zagratulujme všetci firme Cosma, že sa im konečne rozvidnelo a začali vyrábať testery.
Sú vyrobené v Poľsku, majú 2 gramy a dátum expirácie je 06/15. Kalíšky sú plastové, na každom je vytlačená značka Essence a pod ňou, že ide o pigment. Na zadnej strane je názov odtieňu, spomínaný dátum expirácie a na spodku číslo odtieňu, kde bol vyrobený a gramáž. Nálepka naspodku je v odtieni pigmentu.




Ked pigment otvoríme šróbovacím systémom, nájdeme v ňom nalepenú krytku na sitku. Upozorňujem, že ked ju odtrhnete celú, tak to celé pobabrete. Vysype sa Vám to všetko pri prenášaní do vrchnáčiku. Takže stačí prepichnúť ihlou, nožnicami alebo už čímkoľvek len pár dierok. Ja som prepichla na prvom 4, a už aj tak sa mi z toho sype strašné množstvo. Takže bud len pár dierok, alebo to odlepiť celé v prípade že viete, že to nebudete nikam prenášať. Ich cena je 2,69 eur a myslím, že za pigment je to slušné. A myslím, že vydržia dlho.

Takže Vám ich postupne ukážem všetky 3. Bázu som si pod ne nekupovala, držia mi dobre aj na obyčajnej od elfu, alebo aj na bielej Alverde ceruzke. Budem ich používať len na oči. Lakov mám doma dosť, a na pery to fakt nemám potrebu cápať. Ešte by som dodala, že sa fotia neskutočne tažko. Vyzerajú, ako keby boli biele a v skutočnosti majú nádherné farby. Je to škoda ...

Ako prvý môžte vidieť 11 cotton candy. Je to krásna baby-pink ružová s trblietkami. Tento odtieň som v stojane zbadala ako prvý a vedela som, že ho musím mať. Veľmi pekne vyzerá s čiernou, alebo tmavo fialovou. Oko pekne rozžiari a dodá mu príjemný ružový lesklý nádych. Výdrž je veľmi dobrá, vydržal celý deň. Aj ked pár trblietok som mala opadaných pod očami, nebolo to nič katastrofálne. Myslím, že ho budem odteraz používať veľmi často.






Druhý je broskyňovo-zlato-svetlohnedý odtieň. Je to 15 pure love. Veľmi pekná farba, ktorá sa dá doladiť tmavo-hnedou. Mám v úmysle ho používať s tieňom Colour and shine 01 Fabulous. Výdrž ešte nemám otestovanú, ale myslím, že pri všetkých odtieňoch bude takmer rovnaká (až na tých pár, ktoré sú skor ako čisté trblietky, než ako pigment).





Posledným odtieňom je čierna, 20 black sparrow. Je krásne pigmentovaný, čierno - strieborný. Myslela som, že to bude obyčajná čierna farba, ale má strieborný shimmer. Ale aj tak sa mi veľmi páči a na dymové líčenie je ako stvorený.





Mám zálusk ešte na pár odtieňov, ale asi si počkám až ked budú dostupné u nás. Uznajte, že trepať sa neviem koľko km kvôli Essence pigmentom je troška na hlavu :D


Ďalšou vecou, ktorú som kúpila z noviniek Essence je lak na nechty (to by som nebola ja, aby som neodišla z drogérky bez laku). Ide o lak svietiaci v tme. Vraj. Bohužiaľ sa na etikete pomýlili a lak svieti len na UV svetle. Najprv ked som ho zbadala v brožúrke som si povedala, že ho musím mať. A teraz ked som si ho kúpila rozmýšľam, že načo mi vôbec bude. Po diskotékach už nechodím takže neviem ... Zatiaľ som ho ani neotvorila, takže ak by oň mal niekto záujem stačí mi napísať niekde do komentu, alebo som dala ponuku na Essence slovenskú fan stránku na FB.




Tak a znova lak na nechty. Ide o NYC 176 toughen up! Strenhgt. Čítala som o ňom dobré recenzie a je často porovnávaný s Essence Better than gel nails top sealerom, takže som si ho kúpila, že ho vyskúšam. Zatiaľ tiež nie je otvorený, ale dúfam, že bude na mňa fungovať ako aj na ostatné dievčatá, ktorú sú s ním spokojné. Stál ma niečo cez 2 eurá a má 9,7 ml, čo je myslím dosť na takú nízku cenu.



Poslednou vecou je Aqua sprej na tvár a dekolt od Rival de loop. Myslím, že ide o jednu z privátnych značiek Rossmanna, ale ak to tak nie je opravte ma. Mám od nich aj odličovač bez oleja a som s ním veľmi spokojná. Recenzia príde neskôr. Tento sprej som objavila na blogu Rendy TU a zaujal ma. Nikdy predtým som nič podobné nemala, tak prečo to nevyskúšať. Za 80 centov aj keby v tom mala byť čistá voda. Myslím, že na leto výborná vec do kabelky na osvieženie. Obsahuje aloe vera a má 75 ml.




Chcela som si kúpiť aj zrkadlo na stojančeku v ikei, ale dáko nevydal čas. Snád nabudúce. Keby Vás zaujímalo, je to toto. U nás stojí 3,99 eur v akcií, pre české čitateľky 99 Kč. Veľmi dobrá cena. V jysku chcú za takmer také isté dvojnásobok.

Takže to boli moje nákupy. Neni toho dáko veľa, ale teším sa z toho :)
Dúfam, že sa Vám článok páčil a neunavovala som Vás žvástami.


wykyy

10 komentárov:

  1. kráááásny príspevok,vidno ze si dávaš záležať :)
    počula si už o Liebster blog?
    mas u mna odporucanie
    http://www.visagebyadriana.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) snazim sa pisat tak aby v tom clanku bolo naozaj obsiahnute vsetko o tom danom produkte :)

      Odstrániť
    2. neviem ci si bola na mojom blogu, kvoli Liebster blog tu je link
      http://visagebyadriana.blogspot.sk/2012/08/liebster-blog-aby-sme-o-sebe-vedeli.html

      Odstrániť
  2. Máš krásný blog, hned tě začínám sledovat a zvu tě k sobě na Giveaway :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2012/08/1-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) na giveaway sa pozriem a urcite sa zapojim :)

      Odstrániť
  3. Jéé, díky za tip na vodu, ta se vždy hodí!

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mozem sa opytat na co sluzi ten Essence Better than gel? vsade o nom pocujem a zaujal ma ...rovnako ako aj tento NYC....a inak to zrkadlo z ikei som si chcela kupit aj ja ked som bola v ikei ale nezmestilo by sa mi do batoziny :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je to fixacny nadlak na nalakovane nechty..citala som o nom ze rychlo schne a velmi dobre drzi, takze sa ti neosupu konceky tak rychlo :) no ja mam v plane si ho kupit lebo teraz mam len take male a musim sa k nemu zohybat toto mi bude akurat, dufam ze s nim budem spokojna :) maju ho aj v jysku ale stoji teraz 8,50 v akcii inac 10 eur co je dost vela si myslim..

      Odstrániť
  5. Také jsem si koupila zrovna dnes lak na nehty od essence, svítící ve tmě..a říkám si, proč teda ve tmě nesvítí.. :-/

    http://fantas-tic-nails.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť