štvrtok 30. augusta 2012

Ebay objednávka

Tak som sa aj ja konečne odhodlala si niečo objednať cez ebay. Neviem prečo, ale objednávať z akejkoľvek slovenskej stránky, mi nikdy nerobilo problém. Dokonca aj cez UK amazon som toho naobjedávala namraky, ale cez ebay som mala vždy strach. Až ma jedného dňa napadlo, že to risknem.
Vždy som túžila po nejakej tej vecičke od Benefitu, ale v Sephore vyvaliť za produkt 900 Kč a viac sa mi fakt zdalo prehnané, ked na nete si to môžem objednať lacnejšie. Viem aj to, že po ebayi predávajú množstvo fakeov, ale verím, že toto fake neni :) Našla som to totiž aj na ofic. stránke a aj na stránke Sephory a tá cena bola takmer podobná a vyzeralo to presne ak isto.
Najprv som rozmýšľala, že si na skúšku objednám High beam v miniatúrke, ale ako som blúdila dalej, našla som toto. Je to Benefit to go beauty bestsellers. Takže v krabičke sú 4 vzorky najpredávanejších Benefit produktov.
Postupne Vám ich ukážem, osobitné recenzie prídu neskôr, kedže to nemám vyskúšané a chcela som sa s Vami len podeliť o ohromnú radosť :)

Krabička je papierová a boli v nej uložené všetky 4 produkty vedľa seba. Na zadnej strane je popis produktov a aj to, čo obsahujú.








Some kind-a gorgeous

Ide o foundation faker. Ani ked ma zabijete tak neviem, ako to povedať po slovensky. Proste ide o niečo, čo si nanesiete na tvár a má to byť ako náhrada make-upu. Predpokladám.
Balenie má 1,8 gramu, je plastové a čierne.




"That gal"

Rozjasňujúca báza pod make-up. Môže sa nosiť bez alebo s make-upom. Má svetloružovú farbu a nááádherne to vonia. Balenie má 7,5 ml. Zatiaľ som ho skúšala len na ruke, ale ak sa mi osvedčí, myslím, že zainvestujem aj do plného balenia.




Posietint

Ružová farbička na tvár a pery. Je to v podstate tint na líčka a na pery. Myslím, že pery to bude dosť vysušovať, ale ako farba na líčka poslúži veľmi dobre :) Farba je krásna, ružová, uvidím ako sa mi s ním bude pracovať. Balenie má 2,5 ml.




High beam

Vec, na ktorú som sa asi najviac tešila z celého nákupu. Ide o rozjasňovač. Myslím, že tento produkt pozná asi každý :) Budem ho používať veľmi rada a som zvedavá na výdrž. Veľkosťou je presne taký istý, ako jeho kamarát spomínaný vyššie.





Tak to by bolo asi všetko. Ani neviete ako sa z tých vecičiek teším a už sa neviem dočkať, ked ich začnem testovať, aby som vám mohla ponúknuť recenziu o každom z nich :)

Máte aj vy niečo doma od Benefitu čo by ste mi odporučili? Veľmi by som ešte chcela vyskúšať farbu na líčka Dandelion alebo Thrrrob.


wykyy


4 komentáre:

  1. wow, tak od benefitu by som niečo teda chcela :) tešim sa na recenziee ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nechci strašit, ale máš fake set, na ebayi to bývá v 99% zvykem, s Benefitem pracuji a znám ho a tohle opravdu nejsou originály. Možná proto ani nefungují dobře....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si to neskor aj myslela ze to nebude original, navyse ked som si precitala par rcecenzii a tie vyrobky sa konzistenciou aj odtieni lisia, ale tak co uz :) moc to aj tak nepouzivam, len "high beam", zvysok je nanic..

      Odstrániť
  3. ahoj prosím ťa koľko si za to platila?? :)

    OdpovedaťOdstrániť