nedeľa 9. septembra 2012

Alverde minerálna lícenka

Dnes som si pre Vás pripravila opäť niečo od Alverde. Tentoraz ide o minerálnu pudrovú lícenku. Mám ich doma dosť, ale všetky sú lisované, nemám ani jednu práškovú, takže som sa rozhodla pre túto. Pravdupovediac v drogérkach len málokedy narazíme na práškovú lícenku, tak som sa rozhodla ju vyskúšať. Kúpila som je pochopiteľne v DMke a jej cena bola 1,99 €. Neviem, či tá cena je pôvodná, nezdá sa mi, že by Alverde malo také nízke ceny.

Začneme ako vždy obalom. Je typický "alverdovský", čiže priesvitný spodok a viečko zelené s nápisom značky. Neviem prečo sa väčšine Alvedre výrobky nepáčia, ale mne ten dizajn nevadí. Ide predsa o prírodnú kozmetiku, takže zelená farba. Prečo nie. Aj ked povedzme si, vrchol luxusu to nie je :D
Je dosť pevný, takže myslím, že by prežil aj pády na zem a prenášanie v kozmetickej taštičke. Navyše sa len tak ľahko sám od seba neotvorí, takže v tomto žiaden strach.

Na viečku sa nedozvieme nič, ale pri odkrúcaní vrchnáčiku nám zavadzia nálepka. Píšu, že ide o pudrovú lícenku, že distribútorom je DMka.





Ked lícenku otočíme, nájdeme na spodnej strane všetky potrebné informácie. Odtieň, že je minerálna (predpokladám, nemecky viem len že Ich bin Lenka - a to som sa nemčinu učila 5 rokov :D ), dátum spotreby je 08/13. Gramáž nevidím naozaj nikde, takže tú Vám nepoviem.




Po otvorení mala lícenka na sitku nalepenú nálepku proti vysypaniu. Aspoň som mala istotu, že ju nikto predomnou neotvoril. Odlepila som to celé a myslím, že sa ani netreba babrať s robením dierok, sype sa z toho množstvo také akurát. Dierky sú primerane veľké, takže nemusíte mať obavu, že pri otočení sa Vám polka toho vysype do viečka.






Na výber boli 2 odtiene. Bohužiaľ názov prvého si nepamätám, ale táto sa volá 10 romantic coral. Je to naozaj krásna korálová farba. Ten druhý odtieň bol až moc do červena. Takže som si vzala tento a spravila som dobre :)
Lícenka je veľmi dobre pigmentovaná, takže sa to s ňou dá ľahko prehnať. Stačí jemne namočiť štetec do farby a oklepať ho. Aj to Vám bude stačiť na nenesenie na obe líčka. Má v sebe malilinké mikrotrblietky, ktoré líčkam dodajú krásny ružovo-rozjasnený nádych.




Výdrž je tiež veľmi dobrá. Ráno nanesiete, večer odličujete to, čo ste si tam ráno dali. Nemám čo vytknúť. Farba ostáva na mieste po celý deň, nestráca na intenzite a hlavne sa neotiera. Obsahovo je na tom veľmi dobre, používam ju už cca mesiac a nemám pocit, že by z nej dačo ubudlo. Takže myslím, že vydrží naozaj dlho a za necelé 2 eurá je to výborná kúpa. Som s ňou naozaj spokojná a keby ten druhý odtieň nebol taký červený, myslím, že by som si kúpila aj ten. Všeobecne na Alverde nemôžem povedať nič zlé. Ja som z ich výrobkami spokojná :)

Máte aj vy nejakú lícenku od Alverde, ktorá stojí za vyskúšanie? Alebo iný produkt od nich? Budem rada ked sa somnou podelíte :)


wykyy

2 komentáre:

  1. tieto lícenky boli tuším z nejakej limitovanej minerálnej kolekcie a v DMku sú teraz zľavnené :) ja som ju kupovala tiež, ale v tom druhom odtieni - Nordic Berry.. a súhlasím s tým, čo si písala, som s ňou veľmi spokojná :) ..a vôbec nie je taká červená, pokiaľ to s ňou človek nepreženie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahaa to som nevedela :) lebo zdala sa mi ta cena daka podozrivo nizka na alverde..som rada ze nie som jedina ktora je spokojna fakt je velmi dobra a som zvedava ako dlho mi vydrzi je v nej naozaj vela :)

      Odstrániť