piatok 28. septembra 2012

Alverde - Nagel pflegecreme

Pekný deň :)

Asi sa niektoré z Vás čudujete, hlavne tie čo neviete nemecky (ani ja neviem :D ), čo to za názov, ale ide o krém na nechty od Alverde. Vedela som, že niečo takéto existuje, ale že práve na to narazím v DMke, som fakt nečakala :)

Krém slúži na suché, krehké nechty a na nechtovú kožičku. Je bez syntetických konzervantov, dermatologicky testovaný a zaručuje rýchle výsledky hned po použití.

Obal je opäť rovnaký ako pri všetkých Alverde výrobkoch. Zelený vrchnáčik s logom a spodok máme tentoraz žltej farby. Je dosť tvrdý a pevný, takže prežije kozmetickú taštičku, kabelku aj pády na zem.
Na zadnej strane máme popis produktu, dátum spotreby (02/14) a objem je 15ml.




Ked som ho kupovala, bála som sa, aby už doňho nebolo šiahnuté. Ale ked ho otvoríme, zbadáme strieborný alobal nalepený na vrchu, takže máme istotu, že ho otvárame my 1x :) Alobal stiahneme a prvé čo nás zaujme je farba a vôňa.
Farbu má slabo-oranžovú až ružovú. Mám pocit, že ked sa do toho dostane vzduch, farba na niektorých miestach naberie na intenzite a stmavne (vidno na pravej strane otvoreného krému). Nie je to však vyschnuté ani nič podobné. Troška tomu nerozumiem.
Vôňa je úžasná - marhuľová. Nie je to žiadna chemická strašne silná vôňa, ale príjemná, jemná :) Niekomu by mohla prekážať, ale myslím, že to nie je nič, čo by sa nedalo prekusnúť.




Krém je dosť hutný. Konzistenciu mi to pripomína telové maslo. Rozotiera sa však veľmi dobre a tým pádom nesteká z nechtov a kožičky. Vstrebáva sa veľmi rýchlo a nezanecháva na nechtoch mastný film, takže sa nemusíte báť, že kolo seba niečo omastíte :)
Aj ked sa krém vstrebe veľmi rýchlo, hydratuje kožičku po dlhú dobu. Ostáva po ňom jemná, lesklá a vyživená. Mám pocit, že dokonca aj lieči. Mávam často zádery popri nechtoch, popraskanú a suchú kožičku, ale po pravidelnom používaní krému to vymizlo. Nie úplne ale rozdiel je dosť viditeľný :)
Používam ho po odlakovaní, po sprche pred spánkom a je naozaj výborný. Ráno sú nechty vyživené, kožička mäkká a bez náznakov suchých miest. Na nechty som ho zatiaľ nepoužila, pretože odlakované nechty mi vydržia cca 10min, kým ich nenalakujem znova :D




Som s ním veľmi veľmi spokojná a každému odporúčam. Cena bola 1,99 eur, bol normálne v stojane Alverde, ale bola na ňom nálepka so zľavou.

Poznáte tento krém, alebo používate na nechty krém od inej značky? Ja som niekedy používala olejček, ale vôbec mi nevyhovoval.


wykyy

5 komentárov:

  1. Ten mám doma taky a používám ho večer než jdu spát. Když zapomenu nebo jsem líná, je to pak vidět, protože kůžička kolem nehtů je suchá. Mám ještě balzám na nehty od Saloos, ale ten je hodně mastnej, nechává mastné ruce a navíc se mi trošku roztopil a změnil konzistenci. Tak ho mám v práci.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to mas pravdu, ze ked ho zabudnes pouzit tak to na kozicke hned vidno..som rada ze som nan natrafila, fakt je velmi dobry :) saloos? mozno by som aj skusila, ale nemam rada mastne veci na rukach a nechtoch :/ preto som prestala pouzivat olejcek..

      Odstrániť
  2. super, tak po tomto krému se určitě kouknu:) nějakou péči na nehty sháním.. takže děkuji za tip! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I seldom create comments, however i did a few searching and wound up
    here "Alverde - Nagel pflegecreme". And I actually do have 2 questions
    for you if it's allright. Is it only me or does it look as if like some of the remarks appear like they are coming from brain dead folks? :-P And, if you are writing on other sites, I would like to keep up with anything new you have to post. Could you make a list of the complete urls of your social sites like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?

    Also visit my weblog; pickerington

    OdpovedaťOdstrániť