streda 5. septembra 2012

Balea púder

Ahojte :)
Dnes sľubovaná recenzia na púder od Balei.

Myslím, že si teraz nejedna z Vás povedala, že čo? Púder od Balei? To musí byť riadny šunt. A mýlite sa. Je to jeden z naj púdrov, ktoré som kedy vyskúšala. Teda, mala som len tie dostupné v drogérke, ale tie tiež nie sú najlacnejšie a väčšina z nich mi nevyhovovala. 
Miss sporty - môj 1 púder, Essence, Rimmel, Maybelline, Maxfacor. Všetky boli fajn, ale leska som sa po nich okamžite. Jeden jediný drogérkový mne vyhovujúci, bol Astor - anti shine mattitude. Mám ho ešte vo svojej zbierke, ale už je ho tam veľmi málo.

No ale prejdime k tomuto púdru. Raz som sa frajerka vybrala do DMky, že potrebujem nový púder. A tak sa hrabkám v peňaženke a pozerám koľko mám u seba. Samozrejme, že kreditku som nechala omylom doma a v peňaženke neuveriteľné 3 eurá. Tak som sa otočila, že idem domov, ved čo by som za 3 eurá maximálne kde aký púder kúpila. Ako som prechádzala regálmi už vonka z DMky, všimla som si, že Balea má v regáliku mini miesto na púdre, korektory a make-upy. Pozriem na cenu a 2,49 eur. Samozrejme, že ma napadlo, že to nemôže byť normálny púder, že to bude len dajaký šunt. Ale vzala som si ho. Na druhý deň som ho ráno pri líčení naniesla a bála sa toho, či mi vôbec tých 20min kým prídem do práce vydrží a ja nebudem jak diskoguľa. Počas dňa som na to zabudla a vrátila sa po práci domov. Pozriem do zrkadla a čo nevidím ... Na tvári ani náznak lesku, púder ostal tam, kde som ho ráno naniesla. Neverila som, že za také peniaze, môže púder byť až tak dobrý.
Tak toto bola malá rozprávočka na začiatok, asi začnem byť konkrétna :D
Púder som kúpila nedávno, takže je ešte nedotknutý, kedže starý mi už pomaly ale isto dochádza.

Obal je jednoduchý, modrá vo mne evokuje niečo čisté. Je dosť pevný a čo ma zarazilo, dosť ťažko sa otvára. Otvára sa obyčajne, ako sme na to všetky zvyknuté. Na prednej strane sa dozvieme odtieň. Ja mám čislo 03 sand. Neľakajte sa, nie je to tá najtmavšia farba. Prišlo mi, že to majú číslované opačne. Odtiene sú 3. takže 3 najsvetlejšia a 1 najtmavšia.
Vzadu máme zloženie, gramáž (9 gramov) dátum spotreby (07/13) a popis aj nemecky aj slovensky.






Po otvorení púdru na nás vykukne biela hubka, ale ja ju nepoužívam. Mám pocit, že to zbytočne naberá veľa a neviem s tým aj tak dobre manipulovať. Poslúži mi na ombre nechty na prechod :) Púder má v sebe aj priesvitnú fóliu. Je na ňom vylisované BALEA YOUNG. Je mletý dosť jemne, takže žiadne hrudky v ňom nenájdete.
Farba ako vidíte je skôr do oranžova, ako do ružova, ale mne sadla veľmi dobre. Na tvári ho necítim a hlavne krásne zafixuje make-up a zmatní pleť na niekoľko hodín. Je naozaj výborný. Práši naozaj minimálne a nanášam ho kabuki štetcom od Catrice. 







Myslím, že ho budem používať aj naďalej, kým ma neomrzí a vyskúšam opäť dáky iný. Za tú cenu je to veľmi veľmi dobrá kúpa a púder mi vydržal pri každodennom používaní 5 mesiacov, čomu fakt že nerozumiem :D

Máte ho aj vy alebo obľubujete iný púder z drogérie?

wykyy

7 komentárov:

  1. tento puder som tak zbezne registrovala,ale vdaka tvojej recenzii si ho mozno kupim :) vdaka za dalsi skvely tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neni zaco od toho som tu ;) vyskusaj mozno aj tebe sadne tak dobre ako mne :) len si vyskusaj testerom farbu fakt to maju dajak divne cislovane..ja som hned autoamticky siahla po 01 a potom pozeram ze je daky tmavy..

      Odstrániť
  2. Já ani nevěděla, že Balea pudry má. Bohužel bych si ho koupit nemohla, jestli je tohle nejsvětlejší jak píšeš, tak by byl na mě moc tmavý :( Já používám pudr od Dermacolu - ten nejsvětlejší, který je opravdu hooodně světlý :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiez som to ani netusila, maju to tam take zasite ze si to clovek len tak nevsimne..sak zbehni ho vyskusat fotky dost skresluju farbu :)

      Odstrániť
  3. vdaka tvojej recenzii som si kupila dnes tento puder (kedze je lacny a peniazky teraz akosi nie su..) , kupila som si odien 01 natural a musim povedat ze za tu cenu ake mile prekvapenie :) este raz vdaka za tip

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je celkom lacný, tak si ho asi neskôr kúpim :) Kika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja s nim mam jeden problem, ze oxiduje s inymi mojimi makeupmi takze ich s nimi nepouzivam.. Iba samostatne a som spokojna vydrzi dlho a za tu cenu sa oplati :)

    OdpovedaťOdstrániť