nedeľa 2. septembra 2012

Essence powder blush

Peknú nedeľu všetkým :)

Dnes by som sa chcela venovať farbe na líčka od Essence. Je z limitovanej edície Legends of the sky, ktorá sa u nás nepredávala. Ale myslím, že aj tak sme o nič neprišli, jediné čo ma tam zaujalo bol tento blush.


zdroj

Takže začnem asi obalom. Je zlato-hnedej farby, je plastový a dosť ľahký. Neviem ako by vydržala prenášanie hore dole v kozmetickej taštičke, alebo pád na zem, ale možnože by sa jej nič nestalo. Na vrchu má sklíčko, takže vidíme farbu vo vnútri. Na zadnej strane sa dozvieme, že ide odtieň 01 no better way to sky, že má 4,5 gramu a je vyrobený v Poľsku. Dátum spotreby je 24 mesiacov od otvorenia.





Otvára sa typicky, ako väščina blushov, alebo púdrov. Po otvorení vidíme peknú oranžovo-broskyňovú farbu. Bohužiaľ tester v regáliku nebol, takže som si mohla len predstaviť, či mi bude sedieť. A sedí :) Aj ked som skôr typ na lícenky do ružova, ale sedí mi aj táto :)
Výdrž je priemerná. Nevydrží Vám to na tvári pochopiteľne 12-16 hodín, ale tých 8-10 zvládne úplne v poriadku. Neviem, či takto schopne drží aj ostatným, ale ja nemám mastnú tvár a počas dňa sa mi ani T-čko nemastí, takže myslím, že to bude sčasti aj týmto. 
Nanášam ju štetcom od Ecotools (článok tu).

Farba je naozaj veľmi pekná, neni to typická oranžová lícenka, je tlmená jemnou broskyňovou farbou. Ale pozor na to, že sa to s ňou dá veľmi rýchlo prehnať. Stačí štetec jemne obtrieť o farbu a nanášať. Nemá v sebe žiadne trblietky ani nič podobné, je obyčajná matná.
Parfemáciu nemá žiadnu, cítim v nej obyčajnú pudovú vôňu. Cenu si už bohužiaľ nepamätám, ale myslím že to bolo niečo kolo 2 eur.





na slnku


Tak myslím, že som vyčerpala všetko, čo sa tejto farby na líčka týka. Na to, že ide o lacnú večičku z drogérie, tak si myslím, že som kúpila dobre :) Bohužiaľ ju už asi nikde nezoženiete, jedine tak niekde na nete.

Vlastníte túto farbu na líčka aj vy? Alebo máte inú obľúbenú od Essence?


wykyy

6 komentárov:

  1. Odpovede
    1. mas pravdu, aj ked oranzove odtiene tvareniek nesedia kazdemu :)

      Odstrániť
  2. Tuhle tvářenku mám, ale nepoužívám ji... musím ji zase vytáhnout!
    Jinak nechápu tu poznámku o datu spotřeby... na většině produktů je totiž právě namalovaná taková ta krabička, konkrétně zde je 24M a znamená to spotřebu 24 měsíců od použití... i když chápu, že zrovna u tvářenky nebo stínů je to takové divné, když mohly být 100x otevřeny už v obchodě :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozřejmě 24 měsíců od otevření, omlouvám se :D

      Odstrániť
    2. boze ja som fakt slepa :D hladam hladam a tu krabicku som uplne prehliadla :D dakujem za upozronenie hned to opravim :)

      Odstrániť
    3. Není zač :D Myslela jsem, že jsi hledala konkrétní datum a to právě vůbec nebývá ;-P

      Odstrániť