nedeľa 30. septembra 2012

Essence rúže

Pekný deň všetkým :)

Dnes nečakajte siahodlhú recenziu, pretože sa mi nič nechce :D Dačo na mňa lezie, tak som taká oťapená. Ale aby som Vám nechýbala, prinášam Vám recenziu na rúže od Essence.

Myslím, že všetky ich veľmi dobre poznáte. Ide o obyčajné rúže zo stálej kolekcie v stojane. Ich cena je 2,19 eur, ale často dávajú do výpredaja niektoré z odtieňov za polovičnú cenu. Ja mám odtiene 2, plus jeden asi dosť dávno nepredajný rúž, ktorý som mala vo výhernom balíčku od tety Essence.





Vo všeobecnosti majú rúže 4 gramy a spotrebovať ich treba do 24M. Obal je plastový, typický rúžovy, vykrúcací. Produktu je akurát, ale priala by som si aj viac :P Je celkom pevný a len tak sám od seba sa neotvorí, takže vhodný aj do kabelky. Obal je vo farbe rúžu, takže nemusíme pátrať po odtieni na obale. 
A vrhnime sa na farby :)

Prvým z odtieňov, ktoré mám, je 52 in the nude. Jeden z najpredávanejších a najobľúbenejších odtieňov, kedže sa zháňal veľmi ťažko a viem, že aj vo väčšine iných miest to tak bolo. Ako iste z názvu vidno, rúž má nude farbu, takže perfektne pasuje k výrazne nalíčeným očiam. Pigmentácia síce nie je nič moc, ale perám dodá jemnú farbu. Je výborne hydratačný, takže pery nevysušuje, nezvýrazňuje suché a popraskané miesta a netreba pod neho žiadny balzám. Výdrž je priemerná, nie je to nič ohromujúce. Vydrží malý nápoj, ale po jedle sa zmyje. Používam ho veľmi často a som s ním spokojná. Tmavé rúže mi nepristanú, takže toto je niečo pre mňa :) Je bez trblietok. Zoženiete v každom stojane Essence.





Druhým je 45 this is me, čo je výrazná ružová farba bez akýchkoľvek iných farieb a trblietok. Používam ho sem tam, ked si oči nalíčim len riasenkou. Nepoužívam ho však klasicky, že ho na pery nanesiem, len ho tam jemne vklepknám a dodá perám krásny ružový nádych. Tiež je veľmi hydratačný, nevysušuje a má oveľa lepšiu pigmentáciu, ako in the nude. Tiež som s ním spokojná, a pri mojom spôsobe používania mi vydrží asi dosť dlho :) Bohužiaľ, už sa nepredáva - vypadol zo sortimentu.





Posledným ktorý vlastním, je 43 kiss you. Ani tento rúž sa už nepredáva a je asi zo starej kolekcie, ešte pred výmenou sortimentu rúžov za tieto, čo máme teraz. Nie som si ale istá, tak ak to tak nie je ospravedlňujem sa. Má strieborný obal, tiež je dosť pevný. Tento rúž mi bohužiaľ nevyhovuje. Farba nádherná, slaboružová, ale má v sebe trblietky. Tie by mi ani tak nevadili, ale problém je v tom, že ich na perách cítiť. Navyše, ked rúž zjete/zlížete, tak trblietky na perách ostanú. A výdržou to tiež nie je žiadna sláva a hydratácia 0 bodov. Myslím, že ak sa tieto rúže niekedy predávali, Essence spravilo veľký krok dopredu s terajšími. Nedá sa to porovnať.



trblietky



Tak to boli odtiene, ktoré mám ja. Láka ma ešte 53 All about cupcake, kedže je všade vychvaľovaný a obľúbený :)

Dúfam, že sa recenzia páčila a aspoň niekomu z Vás som pomohla, aj ked o týchto rúžoch písala hádam už každá blogerka.
Máte aj vy niektorý z Essence rúžov? Aký odtieň a ste s ním spokojné? :)

A ako vidím, článok je opäť dlhý jak týždeň pred výplatou. Asi sa mi nikdy nepodarí napísať krátku recenziu :D


wykyy

13 komentárov:

  1. Ja napriklad nemam ani jeden Essence ruž :D Ale už dlho si planujem nejaky kupiť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem pro variantu č.2 ! :-) Jinak moc moc pěkně vypracovaný příspěvek!:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě se recenze líbila moc:-). Mám tyhle neutrální barvičky ráda, ikdyž od Essence ani nic nemám. Co se týče dekorativky, nejsem jí tak posedlá jako různýma tělovýma mlíčkama, šamponama, krémama...:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) ja zas Essence mam rada..viem ze vrchol kvality to nie je, ale nemam na to minat na kozmetiku strasne peniaze a ich vyrobky su fajn :) ja zas telovou kozmetikou vobec netrpim..natrem sa a neriesim dalej :D

      Odstrániť
  4. kiss you bol perfektný, ale už sa mi minul. rovnako aj odtieň fashionista, ktorý bol priložený v eve girl, či ako sa to volalo :) je škoda takých pekných farieb :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no mne bohuzial fakt kiss you nevyhovuje, strasne citim tie trblietky :/ ten druhy nepoznam ale ako som googlila farba pekna :)

      Odstrániť
  5. jeeeej aj ja som ten rúž vyhrala, už strašne dávno, viac ako rped rokom! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja ho uz mam strasne dlho..mala som 2 ale jeden som dala kamaratke vobec mi nevyhovuje

      Odstrániť
  6. in the nude - laska na prvy pohlad! Odkedy som si ho kupila, ani ho prakticky nevykladam z kabelky. Milujem ako vyzera na mojich perach, v podstate nenapadny ale efekt spravi teda poriadny! Urcite odporucam! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja ho tiez pouzivam velmi casto :) paci sa mi ze je fakt hyydratacny a nemam po nom pery v katastrofalnom stave :)

      Odstrániť
    2. tak to by sa aj mne zišlo...lebo nemám žiadny taký, ktorý by mi pery nevysušil

      Odstrániť