piatok 14. septembra 2012

Excipial DeoForte

Krásny upršaný deň všetkým.

Dnes vám konečne predstavím niečo z telovej kozmetiky. Väčšinou sa venujem dekoratívke, tak som sa rozhodla, že aj nejaký produkt z telovej kozmetiky, by sa patrilo sem zaradiť.

Chcela by som Vám predstaviť krém Excipial DeoForte. Neviem, či ste o ňom už niekedy počuli, ale ak nie, je čas Vám o ňom niečo povedať.


Je to antiperspirantný krém, proti nadmernému poteniu. Má sa používať 7 dní vždy večer po osprchovaní. Po týchto 7 dňoch zníži potenie až o 50%. Je bez parfemácií.

Takže ide o krém, ktorý Vám zníži potenie a telesný zápach. Ja netrpím nadmerným potením, ale moja babka si to myslí :D Takže mi ho pravidelne kupuje. Zoženiete ho v lekárni a v internetových lekárňach. V drogérií by ste hľadali márne. Jeho orientačná cena sa pohybuje okolo 5 eur, čo si myslím, že za 50 ml balenie, nie je až taká prehnaná cena.





Dávkovanie je obyčajné, produkt sa z tubičky vytláča. Stačí Vám naozaj minimálne množstvo, veľkosti malého hrášku. Natiera sa do podpažia každý večer po sprche, po dobu 7 dní. Niekto by si možno povedal, že ako nejaký krém môže za 7 dní spomaliť potenie až o 50%. Ale je to pravda. Tento krém vážne funguje. Nielen, že sa potíte menej, ale aj pach potu nie je vôbec cititeľný. Na krém môže kľudne použiť antiperspirat, či už guličkový alebo obyčajný rozprašovací. Krému to nezabráni pôsobiť na potné žľazy.
Po absolvovaní 7 dní natierania by sa samozrejme mal používať dalej, ale nie tak často. Stačí 2-3x do týždňa a zbaví Vás problémov s potením. Dá sa samozrejme použiť aj na iné potivé časti tela. Nohy, ruky, záhyby na tele, kde sa má človek tendenciu v lete potiť viac. Je to len na Vás, ako a kde ho použijete.



Konzistencia je krémová, tuhá a nerozteká sa. Do pokožky sa vpije veľmi rýchlo. Perfemácia je naozaj žiadna, alebo len veľmi minimálna. Vonia to ako niečo čisté a prirodzené.




Odporúčam Vám ho, pretože to naozaj funguje. Splní to, čo sľubuje a naozaj pomáha proti poteniu a zabráni cítiť telesný pach. Som s ním spokojná, aj ked sa priznám, že ho zabúdam používať. V zime ho tak často nepoužívam, ale v lete sa snažím. Predsalen je dobrý pocit vedieť, že pri spotení Vás nie je cítiť :D

Vyskúšali aste aj vy niečo podobné? Pomohlo Vám to? Podeľte sa somnou aj s ostatnými v komentároch :)



wykyy

3 komentáre:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja môžem len a len odporučiť Driclor. V podstate ide o niečo veľmi podobné, ibaže vo forme "guľôčkového antiperspirantu." Rovnako sa aplikuje na noc, rovnako ho najskôr aplikuješ každý večer a postupne zvoľňuješ :)
    Aspoň u mňa účinkuje 100% - už po prvých použitiach ani stopy po mapách na tričku :D Akurát treba dávkovať veľmi opatrne a podľa pribaleného návodu, teda ak nechceš celú noc prebdieť v strašidelných mukách podpazušných bolestí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pocula som uz o nom ale nenapadlo ma to vyskusat..mozno skusim ked mi dojde tento co mam :)

      Odstrániť